Transparent
Inloggen
Sluiten

'Luuk de Jong en Noni Madueke trainen weer individueel op het veld'

20 september 2022 16:15 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Luuk de Jong en Noni Madueke trainen weer individueel op het veld"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Luuk de Jong en Noni Madueke dinsdag individueel op het veld getraind hebben bij PSV. De Jong hoopt volgende week tegen Cambuur zijn rentree te kunnen maken, terwijl het niet is uitgesloten dat Madueke in de eerste seizoenshelft nog in actie zal komen. Fredrik Oppegård heeft de groepstraining alweer deels kunnen hervatten en zal ook snel aansluiten.

Daar tegenover staat dat Marco van Ginkel en Anwar El Ghazi nog niet meetrainden dinsdag, maar de verwachting afgelopen weekend was dat El Ghazi tegen Cambuur weer inzetbaar zal zijn, terwijl ook Van Ginkel op korte termijn weer hoopt terug te keren in de selectie van Ruud van Nistelrooij.

Olivier Boscagli zal sowieso tot de winter nog uit de roulatie zijn. Wanneer Mauro Júnior weer inzetbaar zal zijn, is nog onduidelijk. De Braziliaan blijft last houden van een liesblessure en revalideert momenteel in Brazilië. Gehoopt wordt dat hij voor het WK nog zijn rentree maakt, maar die garantie kan niet gegeven worden.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

jong madueke cambuur ghazi ginkel boscagli braziliaan fredrik garantie groepstraining liesblessure mauro meetrainden nistelrooij oppegard revalideert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Doe maar niet rustig aan. Eind november kunnen ze weer een maandje herstellen.
+2/-0

1 jaar geleden
Mauro toch wel een heel apart verhaal dat het allemaal zo lang duurt.
Hopelijk snel weer Luuk.
+2/-0

1 jaar geleden
Zou een flink verschil maken qua aanval als ook Madueke terug is. Maar toch maar weer rustig aan met de beste man, hopen dat we een hele seizoenshelft van hem kunnen genieten.
+2/-0

1 jaar geleden
Mooi nieuws en hard nodig de 2 laatste wedstrijden in november !!!
+2/-0

1 jaar geleden
Das mooi en nou fit blijven graag... die kunnen we goed gebruiken om eindelijk weer kampioen te spelen!
+1/-0

1 jaar geleden
Rik zei vd week nog dat Noni pas in '23 terugkeert. Pleasant surprise.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik wordt beetje moe van Rik. Heeft mooiste baan in de wereld maar
zit er te vaak naast.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Die schrijft ook maar wat hem toegefluisterd wordt. En zijn bron heeft het best vaak fout ja.

Hopelijk heeft ie het ook fout met Mauro.
+1/-0

1 jaar geleden
Qua blessures zit het ook wel tegen. Mauro Junior, Boscagli, Madueke en de Jong zijn gewoon 4 basisspelers die gemist worden. Wanneer zij allemaal dit blijven moet PSV een hoger niveau kunnen halen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vraag mij serieus af wat de medische staf allemaal uitspookt. Zoveel blessures en met name ook de duur ervan en de diverse terugvallen tijdens en vlak na herstel. Beetje (te)veel naar mijn, bescheiden, mening. Kan toch niet allemaal toeval zijn?
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje