Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ismael Saibari sluit aan bij selectie Marokko'

20 september 2022 22:05 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ismael Saibari sluit aan bij selectie Marokko"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Ismael Saibari is aangesloten bij de nationale ploeg van Marokko. De PSV'er is opgeroepen voor Marokko onder 23, maar hij mag zich komende dagen op de training laten zien bij de selectie van de Leeuwen van de Atlas. Saibari maakte vorige week bekend dat hij voor Marokko wil uitkomen in plaats van België of Spanje. Hij zat al bij de voorlopige selectie van Marokko.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

marokko saibari ismael atlas belgie leeuwen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Tja, met zijn hart gekozen zegt ie dus het zal wel goed zijn. Ik snap dat soort dingen niet, maar goed, ik heb dan ook niet zijn achtergrond.

Wel mooi voor hem uiteraard, hopelijk kan ie verder doorgroeien, is goed op weg.
+2/-0

 
3 weken geleden
Beiden ouders zijn volgens mij Marokkaans, begrijp het heel goed.
+2/-0

 
3 weken geleden
Daarom zeg ik, ik heb niet zijn achtergrond. :)

Als zijn ouders 1e generatie zijn, dan kan ik me er iets bij voorstellen. Maar er zijn ook genoeg voetballers waarvan de opa en oma bij wijze van spreken al hier geboren zijn, en die dan toch nog voor hun "moederland" kiezen. Daar kan ik me dan niks bij voorstellen.

Maar goed, boeit ook niet zoveel wat ik vind. Ik ben blij met zijn ontwikkeling bij PSV en daar draait het uiteindelijk om.
+1/-0

 
3 weken geleden
Al waren ze paars, ik snap nog steeds niet dat spelers voor een land kiezen waar ze niet zijn opgegroeid en waar ze niets aan te danken hebben, in plaats van voor een land waarbij dat wel het geval is. Maar zal wel cultuur zijn.
+2/-0

 
3 weken geleden
Dat met zijn hart gekozen snap ik ook niet, maar wel zijn keus want de kans dat hij wordt opgeroepen voor Spanje of België is minimaal.
+3/-0

3 weken geleden
Mocht hij doorbreken ben je hem om de 2 jaar weer kwijt tijdens het seizoen vanwege de Afrika Cup. Waarom dat dat zo raar gepland wordt, snap ik echt niet.
+2/-0

 
3 weken geleden
Eigenlijk hetzelfde waarom het WK in Qatar in november/december pas wordt gespeeld: in juni/juli is het in de meeste landen te warm.

Na alle kritiek vanuit met name Europa werd wel besloten om vanaf 2019 toch in de zomer te spelen. De editie van 2021 stond ook voor de zomer gepland, maar kon vanwege corona niet doorgaan. Omdat spelen deze zomer erg dicht op het WK zou zijn, werd gekozen om toch in januari te spelen.

De editie van 2023 zou in de zomer in Ivoorkust worden gespeeld, maar in juli van dit jaar is besloten dat dit toch januari 2024 gaat worden vanwege de verwachte weersomstandigheden in juli. De editie van 2025 staat (vooralsnog) wel gepland voor de zomer in Guinee
+1/-0

 
3 weken geleden
Die wedstrijden duren toch geen 90 minuten… ik meen me te herinneren dat er al na 80 minuten afgefloten werd? Dan is het weer minder slopend
+1/-0

3 weken geleden
Tja whatever. Was wellicht beter als hij voor België had gekozen gezien de afwijkende(?) internationale kalender. Maar aangezien ik Saibari toch niet als (aankomend) basismateriaal zie, is dat toch niet heel relevant.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

affluit affluiten alchemist basarnhem benitez cambuur code competitievervalsing feyenoord gakpo ghazi hag heerenveen jong medelijden napoli nistelrooij psvrijnwoude rangers rutten saibari sangare schmidt shevchenko simons slot til twente var vertessen