Transparent
Inloggen
Sluiten

Final Four 2023 niet in Philipsstadion

26 september 2022 08:54
Foto: Pro Shots

Final Four 2023 niet in Philipsstadion; image source: Pro Shots

Met de kwalificatie van Oranje voor de eindronde van de Nations League ligt het voor de hand dat Nederland de eindronde ook mag organiseren. De UEFA moet hierover in januari nog beslissen, maar Nederland is de enige kandidaat organisator die zich plaatste voor de Final Four, die tussen 14 en 18 juni 2023 wordt georganiseerd. Het Philipsstadion is echter geen kandidaat om wedstrijden in te houden, omdat het stadion die week niet beschikbaar is. Net als de Arena in Amsterdam overigens. De meest voor de hand liggende speelsteden zijn Rotterdam met De Kuip en Enschede met de Grolsch Veste.




Tags

final philipsstadion eindronde nederland arena enschede grolsch kuip kwalificatie nations oranje speelsteden uefa veste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Ah. Dan zit Guus net in ons huis te blèren, en doen 35K man hun jaarlijks agrarisch onderzoek om te kijken of biergooien goed is voor de grasmat.
+2/-0

1 jaar geleden
1 groot stadion genoeg, voor de halve finale van oranje en voor de finale. De tweede halve finale, pak hem beet Portugal-Kroatië, daar zal qua publiek Sparta stadion ook wel groot genoeg voor zijn, dus lekker alles in Rotterdam
+1/-0

 
1 jaar geleden
De UEFA eist dat de wedstrijden worden gespeeld in stadions met een capaciteit van minstens 30.000. Daarnaast krijg je ook een duel om de derde en vierde plaats. Daar kun je ook niet met het stadion van Sparta komen aanzetten als Nederland dat duel moet spelen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nou, inderdaad, voor een 3e en 4e plaats Nations League denk ik dat mensen in digitale slaapzakken voor de ticketwebsite gaan liggen. Maar goed, als 30.000 het minimum is dan maar het oosten van het land ook blij maken
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als het Nederlands elftal die wedstrijd speelt krijg je het makkelijk vol ja
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat kan niet, dus Twente kan in zijn handen wrijven!
Alles in 1 stad lijkt me qua veiligheid ook niet optimaal...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Bedoel je Qatar? Dat is toch n land?
We gaan t zien, scheelt dat Italië niet mee mag doen, het ver weg is en dat is dan het probleem van die corrupte Arabieren...

Ik heb liever Europese bieren🙃
+1/-0

 
JorisDeDraak (geschorst)
1 jaar geleden
Alle stadions liggen in feite in de agglomeratie Doha op 1 stadion 40km verderop na.

Een beetje alsof het hele WK in Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Best en Den Bosch wordt georganiseerd.
+1/-0

1 jaar geleden
Prachtige foto, de nieuwe toekomst wordt achtervolgd door de vergane glorie...
+2/-0

1 jaar geleden
Gelukkig heeft Guus ons stadion al gereserveerd. Er zit toch niemand te wachten om naar dat ajax kliekje te komen kijken in ons mooie stadion.
+2/-1

1 jaar geleden
Voor de voetballiefhebbers zou het mooi zijn als beide halve finales achter elkaar in zelfde stadion zouden plaatsvinden. Maar dat is niet meer van deze tijd. Maar wat zou het mij ook eigenlijk boeien... lekker belangrijk.
+1/-0

1 jaar geleden
Wat vinden jullie van de nieuwe shirts?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage