Transparent
Inloggen
Sluiten

Telegraaf: PSV denkt aan Zuidam of Fledderus om de Jong op te volgen

28 september 2022 13:15 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Telegraaf: PSV denkt aan Zuidam of Fledderus om de Jong op te volgen; image source: Pro Shots

Directeur voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht en Mark-Jan Fledderus, de technisch directeur van FC Groningen, zijn volgens De Telegraaf de voornaamste kandidaten bij PSV om de vertrokken technisch directeur John de Jong op te volgen. De beide directeuren hebben bij hun clubs de afgelopen jaren positieve transferresultaten gecombineerd met sportieve prestaties. De uiteindelijke keuze zou vervolgens een duo gaan vormen met hetzij Jan Vennegoor of Hesselink, hetzij Ernest Faber.

Vennegoor of Hesselink is momenteel al technisch manager bij PSV, Faber is de hoofd jeugdopleiding. Zij zijn geworteld in de club en passen goed in de clubcultuur, maar missen de ervaring met contacten met zaakwaarnemers en het formele afhandelen van contracten.

Meer op Telegraaf
Tags

fledderus jong telegraaf zuidam faber hesselink vennegoor groningen transferresultaten utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Dit schreef ik vanochtend op de forum afdeling:

Jordy Zuidam: onlogisch imo, als je dan toch echt n buitenstaander neemt, pak dan Max Huibers maar, want die is meer druk gewend en boekt betere resultaten...

En tenslotte een naam die niemand noemt:
Mark Jan Fledderus: dat lijkt me een frisse keiharde onderhandelaar (ik zag hem als TD van Grun bij n programma over makelaars); die heeft met die 12 mln voor Strand Larsen weer zijn waarde bewezen...

Verder: dan graag met Faber, die lijkt me wat harder dan Vennegoor; dit ook in verband met wat er te doen is.

Dan graag die scouting eens goed doorlichten, want dat lijkt nergens op imo: PSV heeft weer zitten slapen met Björn Meijer van Grun wmb... gaat nu bij Brugge de stap maken!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zuidam, geen idee, had er nog nooit van gehoord. Maar FC U heeft nou niet bepaald resultaten waar ik echt van onder de indruk ben. Zowel qua sportief als financieel resultaat.

Over Fledderus heb ik ook niet echt een mening, maar wat je zegt, die verkoopt spelers wel voor ontzettend flinke bedragen voor zo'n cluppie.

Maar ik zou ook voor Huibers gaan. De overstap van Alkmaar naar Eindhoven ging vaker goed qua staff, een van die mannen is niet voor niks algemeen directeur bij ons momenteel. En Huibers heeft ook hele nette resultaten neergezet.
+1/-0

1 jaar geleden
Bij die kop een foto van Ernest Faber plaatsen komt imo beetje onlogisch over.

Ik prefereer overigens (een) Max Huiberts of Ted van Leeuwen, terwijl ook Stan Valckx nadrukkelijk aan de deur schijnt te kloppen.
+1/-0

1 jaar geleden
Wat nieuw bloed van buiten is wel de minste meerwaarde voor de organisatie al zal je dan met deze kandidaten niet ineens in een andere vijver kunnen gaan vissen.
+1/-0

1 jaar geleden
Steinsson heeft volgens mij ook wel een netwerk opgebouwd. Fledderus doet het aardig bij Groningen. Zuidam, op basis van wat? Huibers is mijn nummer 1.
+1/-0

1 jaar geleden
'een duo vormen' dan lees ik, zijn zelf niet goed genoeg en of we moeten wat interne posities een gebaar maken.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Bij het lezen van het Ijslands//Engels bericht hoop ik het Max wordt.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi