Transparent
Inloggen
Sluiten

Stan Valckx wil graag terug naar PSV

28 september 2022 15:01 - ED
Foto: Pro Shots

Stan Valckx wil graag terug naar PSV; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad brengt een kort interview met voormalig PSV'er Stan Valckx. De 58-jarige is nu scout bij VVV. Valckx vertelt dat er nu niets speelt, maar dat hij graag nog eens terug zou keren bij PSV: "ik zou zeker nog een mooie rol bij de club willen vervullen".

Meer op ED




Tags

valckx vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mooie kerel en, imo, een échte PSV'er. Wat mij betreft altijd welkom bij PSV in een geschikte rol. Of die rol die van aanstaand manager technische zaken zou kunnen of moeten zijn, dat weet ik niet. Ik heb daar wel gerede twijfels bij. Hij heeft na zijn actieve carrière, bij mijn weten, louter op bescheiden niveau gefunctioneerd
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Huh, dus jij vind technisch manager bij PSV bescheiden niveau?
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Verdomd, je hebt gelijk! Ik was in de veronderstelling dat in die periode Frank Arnesen de technische scepter zwaaide. Maar nu je het zegt, hij deed idd de zaken met onder meer Lemic. Dan heb ik niks gezegd. Gouden tijden: Guus, Harry, Piet, Stan, Vlado. Daarna werd het allengs minder.

(edit: btw tegenwoordig is td PSV idd bescheiden niveau en ik zie dat alleen maar erger worden...)
+2/-0

1 jaar geleden
Was Stan Valckx niet degene die pro-Lemic was en hem allerlei dingetjes toespeelde? En was hij toen ook niet daardoor bij de club weggestuurd? Lijkt me zeer slecht als ze hem nu weer terughalen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat probeerde Reker hem wel aan te smeren ja maar dat was dus onzin
+1/-0

 
1 jaar geleden
Is dat zo? Volgens mij was de band met Lemic te sterk, was er behoorlijk wat kapitaal verdampt/verdwenen/toegeëigend door Stannie Boy. Kan me ook niet alle berichtgeving uit die tijd herinneren hoor, maar onschuldig is hij volgens mij nooit verklaard 😉
+2/-0

 
1 jaar geleden
Onderzoek ingesteld en nooit iets gevonden
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nee Fox, dat was geen onzin. Je kunt veel van Reker zeggen, maar niet dat hij niet alles op alles zette om de belangen van PSV te behartigen.
+2/-0

1 jaar geleden
Zou wel fijn zijn als hij terug zou komen, zou helemaal niet gek zijn, hij was niet zo verkeerd, hij is een PSVer in hart en nieren.
+1/-0

1 jaar geleden
Volgens mij was hij behoorlijk onbetrouwbaar gebleken in z’n PSV periode?
+2/-0

1 jaar geleden
Was eigenlijk geen voorstander van weer iemand van het ons kent ons netwerk, maar voor hem laat ik dat graag varen. Was een geweldige speler en een fantastische persoonlijkheid. Zie hem graag terugkeren (Net als Nilis btw, maar dat terzijde). Kent het werledje, spreekt de talen en kan goed met mensen omgaan. Van mij mag hij morgen beginnen.
+1/-0

1 jaar geleden
Mocht Stan het niet worden... Wat doet Kezman tegenwoordig ? Zou hij geen goede kandidaat zijn ?
+1/-0

1 jaar geleden
4X kampioen geworden met PSV als technisch verantwoordelijke, do I need to say more!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage