Transparent
Inloggen
Sluiten

'Opnieuw terugslag voor Mauro Júnior'

31 oktober 2022 14:01 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Opnieuw terugslag voor Mauro Júnior"; image source: Pro Shots

Mauro Júnior was zondag een van de spelers die ontbrak in de selectie voor de wedstrijd tegen NEC. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de Braziliaan een lichte terugslag heeft gekregen nadat hij onlangs hersteld was van een liesblessure. Na maanden revalideren maakte hij vorige week als invaller tegen FC Groningen zijn rentree en mocht hij ook in de thuiswedstrijd tegen Arsenal invallen.

Mauro kampte vorig seizoen al met problemen aan zijn lies. De verwachting was aanvankelijk dat hij in de voorbereiding weer kon aansluiten bij de selectie, maar na een flinke terugslag moest hij nog maanden revalideren. Ook nu lijkt hij nog even toe te moeten kijken voor hij weer inzetbaar is.

Meer op ED.nl
Tags

mauro arsenal braziliaan groningen lies liesblessure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Hoe is dit toch allemaal mogelijk... je verwacht het niet?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Het menselijk lichaam is geen machine; het is altijd afwachten hoe het reageert op fysieke belasting na een blessure, dus een terugslag kan zich helaas altijd voordoen. Wel balen voor Mauro zelf en voor RvN, want ik schat een fitte Mauro toch wel wat hoger in dan onze Phillips (Max en Mwene) op linksback.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Volgens mij speelt hij al jaren bij PSV en heeft hij nog nooit zo'n periode gehad. Dit lijkt me gewoon een zaak waarbij het niet mee zit, maar waarbij je wel kan verwachten dat hij dan weer lang fit is.
+1/-0

2 maanden geleden
Klote voor deze jongen hoop dat hij er vlug weer bij is beterschap Mauro.
+1/-0

2 maanden geleden
Tja. Ik was er al bang voor aangezien hij niet bij de selectie zat. Wordt een hele soap op deze manier. Heel vervelend voor die jongen en niet in de laatste plaats voor ons PSV.
+1/-0

2 maanden geleden
Vervelend voor die jongen. Maar is het niet veelzeggend dat we blij zijn dat een omgeturnde middenvelder als soort van verlosser voor onze verdediging wordt gezien?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik hoor die opmerking vaker, maar ben het daar niet mee eens. Van mij een part turnen ze een spits om tot linksback. Als het vervolgens een van de beste linksbacks in eredivisie is geef ik er geen biet om.
+6/-0

 
2 maanden geleden
Ja daar heb je ook wel weer een punt. Ik denk nog teveel in de ideale 12e tot 15e man Mauro, maar dat was nog als middenvelder. En hij is natuurlijk een uit noodzaak geboren verdediger omdat we niemand anders hadden. Maar ik zal hem vanaf nu beoordelen als echte verdediger en hij voldoet meer dan prima!
+2/-0

 
2 maanden geleden
Bijna alle spelers hebben in het verleden op een andere positie gespeeld.
+1/-0

 
5 weken geleden
Ene Arthur Numan was begin jaren 90 een zeer goede linksbuiten en PSV haalde hem ook voor die positie. Kort daarna bleek hij voor een periode van 5-6 seizoenen onze linksback, die ook in Oranje als linksback gebruikt werd.

Verlosser is een groot woord, maar een omgeturnd iemand kan een zeer stabiele sterke factor voor het team zijn.
Dat zie ik bij Mauro Jr ook, want hij hield vorig seizoen PSV mede in de titelrace door zijn sterke spel als rechtsback.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

argentinie bergwijn bizar blind cody denemarken ecuador engeland foto frankrijk gaal gakpo hedges koen kroatie marokko mexico nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar senegal sevilla simons sir thuisvak tinus var xavi