Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester United gaat voor komst van Cody Gakpo'

26 november 2022 16:43 - ESPN
Foto: Pro Shots

"Manchester United gaat voor komst van Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

Volgens ESPN zet Manchester United in op de komst van Cody Gakpo. De Engelse topclub is op zoek naar een vervanger voor Cristiano Ronaldo en daarvoor staat de aanvaller van PSV bovenaan de lijst. Gakpo zou dan in de komende transferperiode al de overstap moeten gaan maken. ESPN voegt daaraan toe dat voor PSV een transfer pas in de zomer bespreekbaar zou zijn.
Tags

gakpo cody espn bespreekbaar ronaldo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Gaan ze die jongen nou weer een maand gekmaken om vervolgens niet door te pakken. Voor die twee uit Amsterdam gaven ze blind geld uit, maar naar Eindhoven komen ze dadelijk weer met 40 miljoen aankakken
+4/-0

 
1 jaar geleden
Pff ja zoiets zal het wel weer worden. En ik lees iets te vaak in de media dat Cody en PSV mondelinge afspraken hebben gemaakt om een transfer niet te dwarsbomen. Leuk zo'n gemoedelijk en oude jongens krentenbrood imago, maar stel je nou verdorie eens een keer hard op. Verkoop in de winterstop is misschien wel een kampioenschap verkopen. Hoeveel kost ons dat,30 miljoen? Okay dan wordt het nu 60 miljoen en als bonus afspraak 15 miljoen extra als wij GEEN kampioen worden.
+8/-0

1 jaar geleden
Mag toch aannemen dat zij niet de enigen zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
Daar heb je het gedonder al... kut-WK.
+3/-7

 
1 jaar geleden
Op basis van die wedstrijd en die tegen Rangers, raak je Cody iig niet kwijt aan Manchester United, hoogstens aan Crewe Alexandra.

Hij had die 2 goals beter tegen AZ & Rangers kunnen maken. Nou ja, tegen AZ maakte hij er één, maar dan heb je weer die andere ergernis genaamd var.
+2/-0

 
1 jaar geleden
We hebben nog nooit meegemaakt dat en seizoen zo fors in twee stukken is gehakt. Nogmaal is het na de winterstop altijd even afwachten of de ploeg dan nog ingespeeld is, maar nu kan een trainer eigenlijk wel overnieuw beginnen.
Ik ben benieuwd of er straks een groot verschil is te zien tussen de ploegen met veel WK-gangers en de ploegen met veel thuisblijvers. Zijn de wk-gangers juist nog scherp of hebben de ploegen met de thuisblijvers juist zeer goed kunnen oefenen ?

En ja, AZ hebben ze gewoon laten lopen om naar het WK te kunnen. Het blijven BV-tjes.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het is heel simpel Killer: zolang wij geen CL spelen blijven we straatarm. Het feit dat je eigenlijk voor het einde van het lopende boekjaar MOET verkopen is in en in triest en geeft aan hoe labiel het fundament is. Dan kun je wel continu op Oranje afgeven maar bij PSV loopt zijn marktwaarde lang niet zo snel op als op een WK. Ik blijf het ultra narrow minded vinden om maar te blijven afgeven op Oranje. En wij maar met knikkende knietjes als meisjes die voor het eerst ongesteld zijn tegen ploegjes als AZ, Cambuur Groningen etc verzaken. Zo 1 dimensionaal in PSV blijven hangen (met alle respect) is economisch killing.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Als Nederland er snel uitvliegt, is dat evenmin goed voor de marktwaarde van Ajax-spelers. Zolang PSV er niet in slaagt om clubs als Rangers - waar was Cody toen?! - te elimineren, haal je zeker geen CL. Of natuurlijk 'gewoon' kampioen worden zoals in 2019 en afgelopen seizoen had gekund c.q. gemoeten.

Daarnaast is er ook nog zoiets als gemoedsrust. Hoe kan men nou voor een ploeg zijn met spelers die men tot op het bot en met elke vezel in het lichaam haat? Geldt overigens ook voor de organisatie die die ploeg vertegenwoordigt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik kan natuurlijk alleen voor mezelf spreken en ik heb werkelijk helemaal niks met zowel Ajax als de KNVB. Als ze morgen allemaal langdurig ziek zouden worden zal ik een glimlach niet kunnen onderdrukken.
Maar tot op het bot en met elke vezel haten gaat voor mij veel te ver. Als ik die verongelijkte blik van Tadic zie word ik aan de ene kant boos maar van de andere kant ben ik wel eens jaloers op die nooit opgevende winnaarsmentaliteit van hem. Als onze schoonzonen daar nu eens een beetje van konden overnemen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
In dat opzicht ben ik dan wel jaloers op jou. De liefde voor PSV en met name ook de haat jegens die andere, hier niet nader te noemen, club én haar spelers gaat zéér diep, wellicht te diep.

En ik ben het ook met jou eens dat wij wel weer wat karakters kunnen gebruiken. Destijds, goh wat is het alweer lang geleden, had ik graag Tadic, samen met Matavz, van Groningen zien komen. Toen was Dusan nog onschuldig en braaf. Toen kwam Narsingh.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Beste statistieken van de Eredivisie en laat het op het WK zien. Sterker nog, ik durf te stellen dat we enkel en alleen dankzij hem deze groep gaan winnen en dat zonder hem niet gelukt was. Beter kun je niet in de etalage staan. Als we voor hem niet de hoofdprijs krijgen zou ik diep en diep teleurgesteld zijn.

Maar ja, wat is "de hoofdprijs"? Die schuift namelijk steeds op. Op het moment met de dag. Afgelopen zomer was ik tevreden geweest met 50 miljoen ex bonussen. Maar dat tijdperk is allang voorbij. Begin mezelf af te vragen waarom hij niet hetzelfde op kan opleveren als die toneelspeler uit Brazilië.

Er staat bij deze transfer voor mijn gevoel heel veel op het spel. Niet alleen een zak geld en een mogelijk kampioenschap, maar ook je hele status als club. Gaan we flink cashen, investeren we goed en dichten we het gat grotendeels naar ajax? Of gaan we weer akkoord met 45 miljoen, gebruiken we het om de corona tegenvallers op te vullen en schikken we ons in een tweede of derde plek voor de komende jaren?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wat ik mis in jouw verhaal en dat van andere die een prijs dik boven de 50 miljoen willen is de economische situatie van de UK (en andere landen). In de UK staan de meeste winkels op failliet gaan omdat ze door het beleid de huren niet meer kunnen gaan betalen. Daar komt straks een crisis aan die veel zwaarder is dan in 2008, vooral veroorzaakt door de green deal. Duitsland, de EU-motor is ook in grote problemen en verwacht stroomuitval.
Ik hoop dat PSV in de winter die 50 miljoen kan gaan pakken om een buffer te hebben tegen wat er economisch aan gaat komen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Tot nu toe heeft een crisis nog nooit invloed gehad op transferbedragen, 3 maanden geleden werd 100 miljoen betaald voor Antony, terwijl het economisch al lang niet meer goed gaat in de UK. Dat zal mi. ook niet veranderen. De grootschaligheid van het voetbal die nog steeds groeiend is, (je kunt 24 uur per dag voetbal kijken als je wil, één groot marketingapparaat cq geldmachine is) bepaalt automatisch ook het transferbedrag, dat simpelweg als een investering wordt gezien waar meer mee verdiend gaat worden. Als de hype rondom Gakpo blijft, zal 100 miljoen niets apart zijn.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Volgens mij heeft PSV in 2011 voor 48 miljoen de grond van het stadion moeten verkopen omdat PSV bijna failliet ging. Zowel PSV als Ajax hadden toen hoge kosten voor de spelers, maar niet hoge inkomsten van transfers. Op een gegeven moment is het geld er niet meer, en gaat bij de gezinnen het geld niet meer naar voetbal. De crisis van 2008 liet alles dalen.
Daarom hoop op een klapper met Gakpo zodat PSV een buffer heeft.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik zie inderdaad ook niet de relatie tussen de economische situatie in Engeland en de transferbedragen. Het geld bij de premier league clubs klotst tegen de plinten omhoog. De transfer van Antony illustreert dat ook. Dus het is dokken of nokken. En woorden als 'meedenken' en 'meewerken' wil ik niet meer horen.
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Is gewoon heel simpel spelletje, laat Gakpo komende wedstrijden nog ff paar x scoren of assist geven dan gaat het gewoon naar 70+….. want winter transfers zijn altijd duurder heb ik ooit eens vernomen/gelezen…..dan weet ik nog niet wie je dan zo direct als prima vervanger kan gaan halen, want er zijn er weinig die dezelfde statistieken kunnen overleggen…. Ik denk dat wanneer Cody blijft, wij een goede kans maken op een dubbel dit jaar….. met verkoop van hem zie ik het somber in en kun je zo maar eens overal vreselijk naast grijpen…. Kiezen of delen/ geld of prijzen…. Zeg het maar…..
+1/-0

1 jaar geleden
110 Miljoen, dan mag Ten Hag m verpesten,
+1/-0

1 jaar geleden
2 kansen, 2 goals. Wordt totaal misbruikt in dat kutsysteem. Komt geen steekbal van dat middenveld door.

Simons had allang erin moeten staan. En als je iets mist op dat middenveld is het wel een Veermannetje die de ballen overal neerlegt. Louis kan zich beter laten helpen aan zijn Klaassen en Berghuis addictie.
+1/-0

1 jaar geleden
Misschien gewoon even een vraagprijs van 125 miljoen droppen in de pers ?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Voor de Telegraaf ? :)
+1/-0

1 jaar geleden
Is toch niet tegen te houden hopelijk nog eerst psv kampioen maken en dan voor 80 miljoen naar Engeland ....Pas trouwens wel op zijn nieuwe huis als hij in Engeland is !!!
+1/-0

1 jaar geleden
Is het bij Gakpo zijn contract net zo als bij Sangare dat er voor komende zomer een transferbedrag is bepaald? Met andere woorden zouden we in de winter theoretisch meer voor hem kunnen beuren?
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Geen idee wat er afgesproken is. Wel verwacht ik dat de pleuris uitbreekt als hij niet voor de hoofdprijs verkocht wordt. En 50 miljoen is inmiddels geen hoofdprijs meer.

Erger me dan ook mateloos aan zogenaamde watchers die over een bedrag rond de 50 miljoen praten. Ik zal mijn calimero bril wel weer op hebben, maar ik heb altijd het gevoel dat transferwaardes van PSV spelers in de media naar beneden gepraat worden en transferwaardes van ajax spelers omhoog.

Gakpo met de huidige statistieken en WK vorm & prestaties zou in adam méér dan 100 miljoen opleveren.
+1/-0

 
Maar wie bepaalt nu hoeveel een speler waard is? Is dat wat de gemiddelde supporter vindt? Hier op de site zijn er in de afgelopen dagen al verschillende waardes gedropt van 50 tot 120 miljoen. Is het wat zo'n kansloze site als transfermarkt meldt? Of is het maar net wat de gek er voor wil geven? Op basis waarvan wordt nu dan bepaald dat 50 miljoen voor Gakpo geen hoofdprijs is?

Afgelopen zomer vonden de clubs Gakpo schijnbaar niet meer waard dan 30 miljoen + lachwekkende bonussen en dat zou dan over zes jaar verspreid betaald gaan worden. Ik geloof er niks van dat er nu opeens clubs gaan komen die 70+ miljoen willen betalen. Al weet je het maar nooit als hij er op het WK nog een paar inpeert. Zeker in Engeland hebben ze geen flauw idee wat ze aan het doen zijn en dat zie je ook terug in de transfers die gedaan worden.
+2/-0

1 jaar geleden
Boeien wat de media zeggen, ze bepalen een transferbedrag niet, dat doet de verkopende club nog altijd zelf.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli brobbey connor dest eredivisie espn feyenoord jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster ruilen sangare schouten shevchenko teze tillman