Transparent
Inloggen
Sluiten

'Davy Pröpper staat voor mogelijke rentree bij Vitesse'

29 november 2022 09:54 - Vitesse.nl
Foto: Pro Shots

"Davy Pröpper staat voor mogelijke rentree bij Vitesse"; image source: Pro Shots

Vitesse meldt via de officiële kanalen dat Davy Pröpper voor onbepaalde tijd gaat meetrainen bij de club. De middenvelder wil kijken of hij in Arnhem weer het voetbalvuurtje kan aanwakkeren. In januari van dit jaar leverde Pröpper zijn contract bij PSV nog in en beëindigde hij per direct zijn loopbaan, omdat hij het plezier in voetbal was kwijt geraakt.

Meer op Vitesse.nl
Tags

vitesse arnhem beeindigde onbepaalde voetbalvuurtje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Zal die volgeProppert met inspiratie en opgeladen retourneren?
+1/-0

3 maanden geleden
Ik ben benieuwd.
Technisch zeer begaafde voetballer maar qua karakter is hij hetzelfde als in zijn keuzes, onzeker en nooit de volle 100%. gun hem het beste
+1/-0

killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Prima 1e seizoen, niks mis mee.

Daarna was het over, nooit terug moeten halen.

Komkommertijd houdt kennelijk aan.

Offtopic (bij gebrek aan item): knappe overwinning van de vrouwen tegen Feyenoord (3-1). Ik had gratis kaart maar heb joker ingezet. Jij nog wél geweest, Estu, en was het wat? Volle 1e ring?
+1/-1

3 maanden geleden
Ziet er voor vitesse leuk uit als Cocu het lukt om Propper en V.Ginkel samen te laten spelen..
+2/-0

3 maanden geleden
Ik weet niet alles over deze situatie, maar heb het gevoel dat het nogal raar is dat een voetballer met een restwaarde zijn contract aan de wilgen hangt en vervolgens een jaartje later weer gaat ballen. Het is in onderling overleg gegaan, maar ik hoop wel dat PSV zo slim is geweest om af te spreken als hij weer gaat ballen dat er iets tegenover staat omdat hij anders ook nog een restwaarde zou hebben gehad.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ik snap wat je bedoelt, maar soms gaat mentale gezondheid boven contracten.

Hij heeft het geluk dat ie financieel onafhankelijk is, maar er zijn ook heel veel mensen die noodgedwongen door moeten werken wanneer ze zich niet goed voelen in hun huidige baan. Ik gun 'm het beste, thuis op de bank, bij Vitesse op het trainingsveld, of waar dan ook.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik gun hem ook het beste, maar PSV moet ook zijn belangen beschermen en ze staan al bekend als een sociaal warm bad, maar geld is ook een factor. En dat mag ook besproken worden. Stel nu dat hij ineens de sterren van de hemel gaat spelen, en dat dit ook met wat rust en extra zorg in Eindhoven onder zijn contract had kunnen gebeuren...
+1/-0

 
killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Ben ik helemaal met je eens, grimlock, maar als PSV destijds in overleg met Davy contract ontbonden heeft, valt er denk ik weinig aan te doen. Dan had PSV er clausule aan moeten verbinden dat-ie niet, bijvoorbeeld, seizoen later elders zou gaan voetballen, in eredivisie nog wel. John de Jong zeker?
+2/-1

 
3 maanden geleden
Dat zou dan dezelfde zijn geweest die er voor heeft gezorgd dat Gakpo nog altijd bij PSV zit :ja
+2/-0

 
killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Één zwaluw maakt nog geen zomer.

En naar het inmiddels schijnt, wilde Cody zelf (nog) niet weg, en al helemaal niet naar Leeds.

Maar goed, offtopic, dit betreft Pröpper.
+1/-1

shevchenko (geschorst)
3 maanden geleden
Van Barneveld en Dumoulin all over again? Ik vind het altijd een beetje treurig als je stopt omdat je geen zin meer hebt/het niet meer op kunt brengen en dan een (half)jaar later weer terug komt.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Op een beduidend lager niveau. Plus dat zijn redenen psychisch waren, wellicht daarin goede stappen gemaakt om nu weer aan voetbal te kunnen denken. Bij PSV hoef je nu niet (meer) aan te komen, maar jeugdliefde Vitesse helpen kan prima.
+2/-0

 
killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Eens met het verschil dat Barney alleen zichzelf ermee heeft en Dumoulin meer dan genoeg heeft neergezet voor zichzelf maar ook voor ploeg. Ook na zijn aanvankelijke terugkeer. Pröpper deed min of meer aan werkweigering. Had PSV niet meer in moeten tuinen.
+1/-1

3 maanden geleden (gewijzigd)
tuurlijk wil ie weer ballen. v ginkel staat in de belangstelling van vitesse is zijn maat dan kunnen ze samen met pensioen gaan
+1/-0

3 maanden geleden
Als ie straks met Vitesse tegen ons net zo speelt als hij bij ons speelde vind ik het prima. Kan me wel voorstellen dat het weer gaat kriebelen. Nem aan dat hij zijn contract afgekocht heeft en we dus nergens recht op hebben. Maar goed... was ten tijde van De Jong (je weet wel, de heilige die met gevaar voor eigen leven Cody behouden heeft voor PSV) dus nog kans dat hij een bonus heeft gehad ook.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.828 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem benitez boscagli branthwaite crisy crockett feyenoord gakpo gimenez guti hazard hypo james jong madueke makkelie mar mauro mwene obispo sangare simons slot sonny springt teze titel veerman