Transparent
Inloggen
Sluiten

Fabrizio Romano: 'PSV wil 70 miljoen euro voor Cody Gakpo'

12 december 2022 15:44 - The United Stand
Foto: Pro Shots

Fabrizio Romano: "PSV wil 70 miljoen euro voor Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

Transferexpert Fabrizio Romano is bij The United Stand dieper ingegaan op de interesse van Manchester United in Cody Gakpo. "Zij praten nog altijd met het management van Gakpo", aldus Romano. "PSV wilde aanvankelijk alleen praten over een transfer in de zomer van 2023, maar na dit WK en met name een fantastische groepsfase van Gakpo beseffen zij ook dat hij wellicht in januari al zal gaan vertrekken."

De vraagprijs voor de aanvaller is wel flink gestegen. "Afgelopen zomer moest hij nog 45 tot 50 miljoen euro kosten inclusief bonussen. PSV wil nu zeker meer hebben", zo gaf hij aan. "PSV wil 70 miljoen euro hebben, maar ik verwacht dat een transfer rond kan komen als er 60 tot 65 miljoen euro wordt geboden."

Romano vraagt zich wel af of Manchester United zoveel wil betalen. "Ze hebben afgelopen zomer al flink geïnvesteerd en waren ook helemaal niet van plan om deze winter spelers te halen", zei hij daarover. "Na het verhaal rondom Cristiano Ronaldo zullen ze nu echter wel moeten. Zij moeten nu beslissen of ze een flinke transfersom willen betalen voor Gakpo. Hij is ook een heel ander type dan Ronaldo, dus intern zullen ze daarover moeten beslissen. Vooralsnog heeft Manchester United zich niet bij PSV gemeld, maar ik verwacht dat de kans groot is dat dat uiteindelijk wel gaat gebeuren."




Tags

gakpo romano cody fabrizio ronaldo transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Lekker handig weer,... Dus MU gaat 50 bieden en hij vertrekt morgenvroeg al voor 51 miljoen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ze gaan die jongen weer een maandje gekmaken en pakken uiteindelijk niet door. Gewoon duidelijk maken dat er niet met spelers of management hoeft te worden gepraat als er geen 70 miljoen op tafel wordt gelegd voor een transfer in de winter
+4/-0

1 jaar geleden
Het lijkt er verdacht veel op dat het management van Gakpo met hem loopt te leuren door heel Europa of ligt dat aan mij? Wordt er een beetje moe van zou Kieft zeggen. Moet een club niet eerst eens met PSV om de tafel ipv met het management van Gakpo?
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Gakpo komt op mij over als een verstandige jongen. Los van wat ik van het wk en NL denk, kan ik me allicht voorstellen dat hij dit als moment ziet om te gaan, juist door dat zelfde wk.

Als dat al zo is, dan liefst zo vlug mogelijk. Dat gesoebat tot de laatste transferdag, liever niet.
+1/-0

 
1 jaar geleden
‘Ze praten nog altijd met het management van Gakpo’…… Real Madrid zou recent aangegeven hebben geen interesse te hebben voor een transfer in januari. Kan me niet voorstellen dat Marcel zijn hele netwerk af aan het bellen is. Wie oh wie peilt dan de belangstelling van dergelijke clubs?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Had de eerste zin van mijn antwoord al aangepast. Maar dan nog, ik kan me best voorstellen dat een club, of vertegenwoordiger van een club overleg heeft met een vertegenwoordiger van een speler.

Dat is een mechanisme wat op gang komt.
En uiteindelijk is het PSV dat akkoord gaat, of niet. Maar misschien is PSV van dit alles wel op de hoogte en hebben ze toestemming gegeven....
+1/-0

1 jaar geleden
Allemaal perceptie van Romano.
Willen ze hem nu overnemen dan zullen ze over de brug moeten komen.
+1/-0

1 jaar geleden
Afgelopen zomer wilde we minimaal 45-50 miljoen. Na een prima eerste seizoenshelft en uitstekend WK willen we nu 70 miljoen. Niks geks aan. Je kunt immers niet meer zeggen dat hij zich niet bewezen heeft op het hoogste podium.

En nou ook voet bij stuk houden en voor geen cent minder verkopen en geen gekke constructies. Dokken of nokken. Hij hoeft niet weg hè.
+4/-0

1 jaar geleden
Nou nou, fantastische groepsfase... 3 goals tegen niveau Far Oer en verder hillemol NIKS laten zien.
+1/-1

 
Senegal dit jaar nog kampioen van Afrika geworden, Qatar regerend kampioen van Azië, Ecuador dat in de kwalificatie gelijk speelde tegen zowel Brazilië als Argentinië en won van Uruguay ...

Het was zeker niet de zwaarste groep, maar als je serieus wil beweren dat dit tegenstanders waren van het niveau Faeröer volg je toch echt de verkeerde sport
+5/-0

 
1 jaar geleden
Het was gewoon bras, en nóg minimaal gelijk aan dit nulnökende oranje.
+1/-0

1 jaar geleden
Blijft al met al nog stuk minder dan wat Ajax voor die, laat ik het netjes houden, Antony ontvangen heeft? En wat heeft die dan nou helemaal gepresteerd? Gaan wij het ooit leren? Sowieso moet tussentijds vertrek uiteraard niet bespreekbaar zijn.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik vrees er toch met groten vrezen voor matje
+1/-0

 
1 jaar geleden
Twee seizoenen lang uitgeblonken in de groepsfase van de Champions League. Verder niets :denk
+1/-2

 
1 jaar geleden
Weer wat geleerd. Je kan alleen iets laten zien als je het toernooi ook daadwerkelijk wint. Waardeloos WK van Gakpo dan :ja
+1/-1

 
1 jaar geleden
Redelijk WK. Tegen USA & Argentinië heeft hij het volgens mij niet bijster goed gedaan. Maar prima hoor, kan-ie zich richten op de club die zijn salaris betaalt.
+1/-0

1 jaar geleden
We mogen natuurlijk sowieso al in ons handjes klappen met dit soort bedragen, Maar oh oh wat zou een halve finale veel extra centjes hebben betekend. Als die narcist gewoon de beste elf had opgesteld i.p.v. het old boys netwerk hadden we meer kans gehad tegen Argentinië. En dat waren dan meteen twee wedstrijden op het allerhoogste niveau geweest. Dan hoef je niet eens supergoed te spelen maar dan heb je zo ongelofelijk veel exposure. Maar goed, als als.....
+6/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Met deze bedragen, laten we voor het gemak 60 miljoen aanhouden, kan ik geen club noemen die een speler dan nog een half jaar laat rijpen.

Edit; deze reactie moest onder de volgende post staan...
+1/-0

1 jaar geleden
Hoorde Sjoerd Mossou een balletje opgooien van nu verkopen en dan nog een half jaar verhuren aan PSV. Perfecte oplossing lijkt mij
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zou m’n handen dichtknijpen bij een mogelijke 65 miljoen euro. Hij maakte inderdaad 3 goede goals in de de groepsfase, maar voetballend vond ik hem zwaar tegenvallen (op de 2e helft tegen de VS na). Hij is totaal niet balvast en komt gewoon handelingssnelheid tekort. Bovendien vind ik hem te sociaal en zou hij veel egoïstischer en resoluter moeten zijn op het moment dat hij in kansrijke positie staat (het lijkt soms wel alsof hij het avontuur niet durft te zoeken) Hij is pas snel als hij echt de tijd heeft om op stoom te komen. Tegen een goede tegenstander (zoals Argentinië) krijgt hij hier echter de kans niet voor omdat het allemaal versnellinkje hoger gaat dan in de ED. Ik heb Gakpo hoog zitten maar hij is echt niet de wondervoetballer en zeker niet de redding voor het Nederlandse voetbal (zoals hij door velen wel gezien wordt).
+2/-0

 
1 jaar geleden
Kijk maar uit, ik kreeg er meteen van langs hier toen ik Gakpo geen Maradonna vond...
+1/-0

1 jaar geleden
Zolang hij meer is dan een goede voetballer,dikke prima.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage