Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil Boudewijn Zenden in RvC als voetbalcommissaris'

14 december 2022 09:33 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil Boudewijn Zenden in RvC als voetbalcommissaris"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Boudewijn Zenden bij PSV in beeld is om toe te treden tot de Raad van Commissarissen. De voormalig aanvaller zou als voetbalcommissaris de rol van Hans van Breukelen over moeten nemen. De termijn van de doelman uit het legendarische team van 1988 loopt komende zomer af en de verwachting is dat hij niet meer doorgaat.

Zenden speelde in de jeugdopleiding van PSV en kwam uiteindelijk in het eerste elftal tot 134 officiële wedstrijden. Na het einde van zijn spelersloopbaan keerde hij terug in Eindhoven. In eerste seizoenen was hij assistent-trainer van Jong PSV en vervolgens werd hij specialistentrainer bij de A-selectie. Vorig seizoen was hij onder Roger Schmidt assistent-trainer, maar daar kwam deze zomer een einde aan omdat Ruud van Nistelrooij bij voorkeur met full time-collega's wilde werken.

In de huidige RvC van PSV zitten naast Van Breukelen ook Robert van der Wallen, Ton van Veen, Klaas Dijkhoff en Ingrid Wolf.

Meer op ED.nl




Tags

zenden rvc voetbalcommissaris breukelen dijkhoff full hans ingrid jong nistelrooij roger schmidt specialistentrainer spelersloopbaan time ton veen wallen wolf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Misschien handig omt e weten hou hij tegenover Ruud staat als Ruud blijkbaar heeft aangegeven hem niet meer nodig te hebben.

Even ook off topic, is Lahoz na zijn geweldige wedstrijd nu hier moderator geworden ? Ik zie weer tig schorsingen voorbij komen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage