Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV rekent op bod van Real Madrid op Cody Gakpo'

14 december 2022 11:37 - AS.com
Foto: Pro Shots

"PSV rekent op bod van Real Madrid op Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

Het Spaanse AS meldt dat de clubleiding van PSV rekent op een bod van Real Madrid op Cody Gakpo. De aanvaller wordt gezien als de ideale kandidaat. Hij zou als stand-in van Karim Benzema moeten dienen. De Koninklijke is echter nog steeds van plan om in de winterperiode geen spelers te halen en pas voor komend seizoen de selectie te willen versterken. Met oog op het nieuwe seizoen zouden ze Gakpo nu echter al willen vastleggen.

Afgelopen week gaf René van de Kerkhof in de Willy & René PSV-podcast ook al aan dat Real Madrid serieuze interesse zou hebben. Dat zou hij hebben vernomen van 'zeer betrouwbare bronnen' in Spanje. De clubleiding van de Spaanse grootmacht zou zich daarbij ook richten op Ruud van Nistelrooij, die als spits ruim drie jaar in Madrid speelde en onder meer twee keer kampioen werd. Gehoopt wordt dat hij een goed woordje kan doen, ook al is er met Manchester United nog een ex-club van de trainer van PSV zeer serieus geïnteresseerd in Gakpo.

Meer op AS.com
Tags

gakpo madrid cody benzema karim kerkhof nistelrooij podcast vernomen willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat zou mooi zijn, als we die zekerheid hebben en nog een half jaar Cody hebben. Spanje zal hem waarschijnlijk ook beter liggen aangezien je daar meer zwakke broeders hebt dan in de PL, dus meer kans om zonder grootse actie tot schoten te komen.
+1/-0

1 jaar geleden
René van de Kerkhof en zeer betrouwbare bronnen in Spanje in één zin. Nou ik ben om, dan MOET het wel waar zijn.
+3/-0

1 jaar geleden
De Van Nistelrooij constructie... Helemaal goed
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Een vertrek in de winter lijkt me niet handig, omdat PSV nog meespeelt om alle prijzen en het supermoeilijk is een vervanger te halen. Nu een transfersom overeenkomen en een vertrek in de zomer lijkt me beter en biedt PSV voldoende mogelijkheden voor een geschikte opvolger / versterking van de selectie.
Wel stevige concurrentie bij Real Madrid, maar goed het is aan Cody om zich daar te bewijzen.
+2/-0

1 jaar geleden
Apart. Ze zien elders kennelijk andere dingen dan hier. Als spits voor Madrid, nummer 10 of tweede spits in 532 voor oranje.

Voor mij blijft het vooral een linksbuiten. Maar als ie daar de concurrentie aan moet gaan met Vinicius dan zou ik me nog 2x bedenken. Opvolger van Benzema? Dat zijn wel heel grote schoenen om te vullen. Gakpo als pure spits in 433? Misschien mis ik iets maar dat zie ik nog niet direct eraan af.

Maar goed, zeg maar eens nee tegen Real als die komen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Oranje speelde met die rare tactiek zonder buitenspelers. Dus op zich goed dat Gakpo wat veelzijdiger is en ook in de spits of net erachter uit de voeten kan. 3x openingsgoal gemaakt, helpt ook mee met de interesse.
Hij zal ook niet als opvolger gehaald worden van Benzema. Stand-in van hem, en als Benzema weggaat, komt er echt wel een duidelijke eerste spits voor terug. Blijft Gakpo 2e spits/2e linksbuiten en speelt hij als roulatiespeler alsnog wel genoeg. Tegen de kleinere teams en in de beker, invallen tegen de topclubs en Europees. En wie weet blinkt hij uit en verovert hij toch een vaste basisplek. Belangrijkste nu is dat hij het seizoen in Eindhoven afmaakt en PSV naar de schaal schiet (en wat rondes verder in de EL) en voor een mooi bedrag naar Spanje gaat. Zou ik een betere keuze vinden dan bijv. Manchester United.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Gakpo speelt bij ons op linksbuiten, maar hij heeft mist toch te veel elementen voor een echte buitenspeler. Ik denk dat zijn toekomst niet op linksbuiten ligt.

Depay was ook ooit linksbuiten. Een speler hoeft niet zijn hele leven op dezelfde plek te staan. Onder Schmidt speelde Gakpo meer vanaf het middenveld. Links achter de spits in seizoen 2. Seizoen 1 speelde hij rechts achter de spits. Dus echt linksbuiten speelt hij in het betaalde voetbal nu pas onder van Nistelrooy.
+1/-1

 
1 jaar geleden
En onder Van Bommel, Faber en bij Jong PSV :denk En het is Van Nistelrooij
+1/-0

1 jaar geleden
Ik kan me niet voorstellen dat er een club is die 60+ miljoen betaalt voor Gakpo en met PSV afspreekt dat hij pas in de zomer het vliegtuig hoeft te pakken. Als je zo'n enorm bedrag voor een speler betaalt wil je er ook direct de beschikking over hebben.

Over het algemeen wordt ik niet blij van alle nieuwsberichten over Gakpo. "PSV rekent op een bod van Real Madrid". "Ik moet nog zien of Gakpo vertrekt". "We willen sowieso meer dan 40 miljoen". Het enige wat ik wil lezen is dat Brands zegt dat hij niet te koop is deze winter omdat wij kampioen willen worden en hem daarvoor nodig hebben. Alle andere berichten halen onze onderhandelingspositie omlaag en daarmee ook de uiteindelijke vraagprijs.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Tweede alinea helemaal mee eens. Snap die communicatie hier ook niet.

Eerste alinea: RM heeft net Endrick voor 70M gekocht maar die komt pas in '24 naar Madrid. Weliswaar door leeftijds restricties, maar ondenkbaar is het niet.

Volgens mij ook niet de eerste keer dat er in de winterstop afgetikt wordt om in de zomer erna pas de speler toe te voegen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Die Endrick is pas 16 jaar. Voor hem is het ook beter om nog 2 jaar in Brazilië te blijven. Gakpo is 7 jaar ouder. Die kan meteen van toegevoegde waarde zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
RM voor mij (na ons PSV maar dat is subjectief) het hoogst haalbare in het voetbal, dus altijd in overweging nemen op zn minst. Of hij klaar is voor niveau RM en of hij genoeg status heeft om daar serieus kans te maken op (veel) minuten is de vraag. Ik zou me als ik Cody was daar serieus met concrete plannen van moeten laten overtuigen. Niet evident om daar speeltijd te krijgen als je van de eredivisie komt.

Aan de andere kant is de constructie voor PSV prima als hij pas in de zomer komt. Gevoelsmatig lijkt me qua carriereplanning een (ambitieuze!) club als Newcastle wat beter passend. Aan de andere kant Spanje prima competitie voor hem. Denk er goed over na Cody, want ik gun je het allerbeste. Dat geld komt wel (zowel voor PSV als voor hem).
+1/-0

1 jaar geleden
Cody is heel goed, maar (nog) geen wereldtop, tegen Argentinië bv. was hij onzichtbaar. Ik vind dat er veel te opportunistisch gesproken wordt in de media, Real is de grootste club ter wereld, daar is Cody nog niet klaar voor.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Eerlijk gezegd interesseert het mij niet zoveel of Cody klaar is of niet … hij gaat z’n zakken toch wel vullen.
Bij Ajaks verkopen ze al jaren spelers die er niet klaar voor zijn, of ver boven een normale prijs … en zij hebben nu wel een dikke portemonnee!
Daar moeten wij ook eens aan gaan denken, en niet altijd maar dat familie-clubje willen zijn.

Ik zei een tijdje geleden al … verkopen aan Real en proberen tot het einde v/h seizoen te behouden … dat is voor onze club de allerbeste oplossing. Een MU wil hem waarschijnlijk meteen hebben, dat moeten we niet willen …
+1/-0

 
Dan moet Cody dat wel aan kunnen dat verkopen en seizoen hier afmaken, we hebben al kunnen merken wat het allemaal met hem heeft gedaan een tijdje geleden hé
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ben ik met je eens … maar het kan ook nog eens zo zijn dat hij veel vrijer (en beter) gaat spelen als hij eenmaal verkocht is.
+1/-0

 
Voor Endrik worden die centen ook niet klakkeloos neergestort, er zullen wel duidelijke afspraken aan verbonden zijn daar het om 70 meloen gaat hé, zullen toch niet van lotje getikt zijn daar in Madrid, gaat niet om pesetas hé
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets izecson klompje mauro nederland oostenrijk oranje post psveldhoven santos schouten sepp teze tillman veerman weghorst xavi