Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Newcastle United geïnteresseerd in Cody Gakpo'

14 december 2022 14:35 - The Northern Echo
Foto: Pro Shots

"Ook Newcastle United geïnteresseerd in Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

Volgens The Northern Echo heeft ook Newcastle United interesse in Cody Gakpo. De huidige nummer drie van Engeland zou al geïnformeerd hebben naar de vraagprijs en op de hoogte zijn dat het transferrecord van Hirving Lozano van 45 miljoen euro sowieso verbroken moet gaan worden. PSV wil er echter alles aan doen om te zorgen dat Gakpo de tweede seizoenshelft ook nog in Eindhoven speelt.

Meer op The Northern Echo




Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo cody newcastle engeland lozano northern transferrecord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ze kunnen hem ook nu verkopen en afspreken dat we hem de 2e seizoenshelft nog huren.
+1/-0

1 jaar geleden
Brands riep meer dan 40 miljoen. Nu lees ik weer meer dan 45 miljoen. Ik weet niet hoe jullie er over denken, maar dit lijken me psychologisch gezien geen handige uitspraken. Even los van welke speler het is; als ik hoor dat een speler zeker meer dan 40 miljoen moet kosten, dan zou ik denken dat je hem voor 45-50 miljoen binnen hebt. Immers, als je 57 miljoen wil, had je wel gezegd dat hij zeker meer dan 50 miljoen moet kosten en dat gebeurt niet.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Waarom maar steeds woorden blijven verdraaien? Brands heeft letterlijk gezegd dat Gakpo voor een transferrecord moet zorgen.
+4/-2

 
1 jaar geleden
Klopt, maar hij zegt het niet handig. Hij zegt dat het transferrecord absoluut verbroken moet worden. Maar dat verbreek je met 80m, maar ook met 60m, dus je laat nogal wat ruimte over voor interpretatie... En dat moet je bij media nou juist niet doen.

Ik heb het idee dat de "druk" vanuit de media nu ook weer toeneemt, ook juist door zo'n uitspraken. Dat zal intern meevallen, want als een club belt kunnen ze al vrij snel aangeven dat 45 niet genoeg zal zijn. Maar nu krijgen we wel 1001 van deze verhalen in de media... Zucht.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik verdraai helemaal niks. Dit is wat Brands letterlijk heeft gezegd: "Het moet sowieso een recordtransfer voor PSV worden, dus dan weet je in welke richting het gaat. Sowieso boven de veertig miljoen euro."

Mijn mening is dat dat geen handige uitspraak is. De redenatie ga ik niet herhalen, die staat hierboven. Was gewoon benieuwd hoe anderen daar over dachten.
+2/-0

1 jaar geleden
Speculaties en indicaties komen meestal vanuit de media of het management eromheen,de prijs wordt overeengekomen aan de onderhandelingstafel op basis van contracten en wensen.
+1/-0

1 jaar geleden
Het zal mij benieuwen waar we uiteindelijk op terecht komen. Ik ga er gemakshalve vanuit dat wij wel mensen hebben die een marktconforme prijs kunnen uit onderhandelen. Als we de waan van de dag weglaten is alles boven de 50 toch prima?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Alles boven de 50 prima? Wij mogen echt eens wat zelfverzekerder zijn zeg, braafste jongetje van de klas af en toe. Gakpo speelt top, scoort 3x op een WK(!), die jongen is veel meer waard. Als hij in Portugal had gespeeld hadden we het nu over 100m gehad.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Je vergeet nog: veruit de beste statistieken van de Eredivisie. En we hoeven helemaal niet naar Portugal. Als hij met één verticale rode baan op het midden van zijn shirt had gespeeld hadden we het ook over 100 miljoen gehad. Daarom kan ik er met mijn pet niet bij waarom wij met (iets meer dan) de helft genoegen zouden nemen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nou ik weet het niet hoor. Staan derde in de premier league en hebben met die nieuwe sheik als sponsor een godsvermogen om te besteden.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Juist! Snap wel dat het niet een van de usual suspects is maar met het juiste beleid is daar iets heel moois op te bouwen. Kijk maar naar M.City dat is ook opgepompt tot de meerdere van United. Dus het kan wel.
+1/-0

 
Ik denk ook dat dit voor hem de perfecte volgende stap is.

Als je kijkt naar de spelers die vanuit de top van de Eredivisie de afgelopen 10 jaar naar het buitenland zijn gegaan zijn volgens mij alleen Wijnaldum en De Vrij succesvol geweest in de Europese top. De overeenkomst tussen die twee is dat zij met respectievelijk Newcastle en Lazio eerst een tussenstap hebben genomen.

Als je dan kijkt naar Memphis, Bergwijn of alles wat vanuit Amsterdam de afgelopen jaren vertrokken is. Zij hoorden in de Eredivisie tot de uitblinkers, maar stuk voor stuk bleken ze het niveau van de Europese top (nog) niet aan te kunnen. Dan kun je toch beter de 'Wijnaldum-route' nemen waarbij je bij een kleinere club eerst went aan de intensiteit van een topcompetitie.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja eens. Ik kom eigenlijk, zeg over de laatste 5 jaar, eigenlijk alleen op Dumfries.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Daarom juist, daar wordt een berg geld naar binnen gesmeten en "doe er iets mee". Praktijk wijst uit dat, als dit al lukt, dit járen duurt (zie Chelsea en ManCity destijds). Meestal bestaat het beleid in eerste instantie vooral uit het kopen van dure spelers voor een heel hoog salaris en dat "succes dan wel zal komen". Maar zo werkt het in de praktijk meestal niet. Laat Newcastle Utd. eerst maar eens zien dat ze goed met dat geld om kunnen gaan en het op de juiste manir uitgeven en er succe smee kunnen boeken. Man.Utd heeft al jaren problemen omdat ze denken dat ze meet geld smijten succes konden kopen nadat Ferguson vertrok, misschien kan ten Hag het tij daar nu wel keren. Ook PSG smijt al jaren met geld en heeft pas één keer de CL-finale kunnen bereiken, ondanks dat ze de duurste spelers ter wereld hebben.
Cody zou er goed aan doen naar een club te gaan na PSV, met een goed plan, met een lange traditie van topprestaties. Ik vermoed dat die mogelijkheden er wel gaan komen.
+1/-0

1 jaar geleden
Lijkt mij een prima optie voor Gakpo. Goed team in opbouw met prima coach waar hij veel aan spelen zal komen en door die petrodollars ook niet verkeerd voor PSV.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik denk dat PSV kampioen kan worden dit jaar, dat meen ik. Het gaat straks in eens echt draaien en we houden achter meer tegen met Jarrad, Boscagli (houdt de basis scherp als hij niet speelt)
Daar hebben we wel Gakpo voor nodig. Dus houden please.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage