Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester United was vanwege mogelijke overname niet in staat om Cody Gakpo te kopen'

27 december 2022 08:30 - The Daily Mail
Foto: Pro Shots

"Manchester United was vanwege mogelijke overname niet in staat om Cody Gakpo te kopen"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer The Daily Mail was Manchester United uiteindelijk niet in staat om Cody Gakpo aan te trekken. De recordkampioen van Engeland leek lange tijd op pole position te liggen om de aanvaller over te nemen van PSV, maar moest zich uiteindelijk terugtrekken. Omdat Manchester United momenteel in een overname zit, is het onduidelijk of en hoeveel zij kunnen investeren en zullen zij zich moeten richten op huurtransfers.

Meer op The Daily Mail




Discussieer mee op de forums


Tags

cody gakpo overname engeland huurtransfers pole position terugtrekken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Hebben wij weer.. Anders was Gakpo echt wel voor meer eurotjes vertrokken als die twee hem graag wilde hebben!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja, man united had echt wel 50M pond neergelegd. Vind het voetbal van Man U ook beter bij gakpo passen maar goed.
+1/-0

1 jaar geleden
Blijft een gek wereldje. Hoe serieus moet je berichtgeving over concrete interesse united dan nemen? Hebben ze die jongen enkel gek lopen maken? Want ik wist een maand geleden al wel dat ze in die overname zaten, mag dus hopen zij zelf ook
+2/-0

 
1 jaar geleden
Je zou bijna denken dat die ajax supporter Ten Hag tijdens de zomer Gakpo bewust heeft afgeleid en het deze winter weer zou flikken. Blij dat Cody naar Liverpool gaat en niet onder die vent gaat spelen.
+2/-2

1 jaar geleden
"Voor minder dan 50 miljoen gaat Codi Gakpo de deur niet uit." Is dus niet waar gebleken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vind de communicatie de laatste tijd sowieso erg matig. Om de haverklap blijkt iets niet of maar gedeeltelijk waar te zijn en werden we deels voor de gek gehouden. Aantal recente voorbeelden zijn niet erg lang geleden met dat gedoe rond John de Jong en de clausule in Xavi Simons zijn contract.

Zou me niet eens meer verbazen als Lozano voor 10 miljoen minder verkocht was dan we denken en Gakpo voor nog minder de deur uit gaat dan vermeld wordt.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Begrijp maar eens waarom men dat niet nodig vindt. Bij P S V is men echt niet gek het zou mij niet verbazen als er nog plotseling een jonge krachtige verdediger erbij komt, dat kampioenschap gaat men niet zomaar weggeven.
+1/-0

1 jaar geleden
Mooie club,toch prima bedrag en succes bij deze club en psv nu door pakken ...
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat de Raad van Bestuur een betere deal hebben gemaakt als dat het nu lijkt. Handig om een wazig gordijn op te trekken voor als straks Xavi Simons richting England wordt verkocht voor minstens het dubbele hoewel men dat ook nooit zal toegeven. Bij P S V hoeven ze niet zo nodig zichzelf op de borst te kloppen zoals b v Ajax, ook natuurlijk omdat P S V niet beurs genoteerd is.
kortom fan laat die RvC maar los dat komt wel goed.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage