Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Chelsea was in de markt voor Cody Gakpo, maar wilde niet voldoen aan de vraagprijs'

29 december 2022 11:42 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Chelsea was in de markt voor Cody Gakpo, maar wilde niet voldoen aan de vraagprijs"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad had ook Chelsea zich bij PSV gemeld voor Cody Gakpo. De Londense topclub wilde echter niet voldoen aan de vraagprijs van PSV en wilde niet verder gaan dan 40 miljoen euro. Ook Manchester United kon niet voldoen aan die transfersom. PSV zal ruim 45 miljoen euro ontvangen voor de international en dat kan via een aantal bonussen oplopen, zodat de club uitzicht heeft dat het snel zo'n 50 miljoen euro ontvangt.

De transfersom die de club ontvangt zullen deels worden gebruikt om de financiële balans van PSV een impuls te geven, maar er is ook enige ruimte om een nieuwe speler te halen. Volgens het ED kan ook overwogen worden om een speler te huren uit het hogere segment. Afgelopen zomer was Donyell Malen al in beeld, maar toen bleek een tijdelijke overgang niet haalbaar.

Meer op ED.nl




Tags

chelsea cody gakpo londense malen segment uitzicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Niet te hopen dat ze Malen gaan huren ...
+3/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad.... geen Malen. Ik begreep dat Locadia terug is uit Iran 🤣
+4/-0

1 jaar geleden
Tsja, heel Europa wist dankzij het verhaal van de Jong dat PSV geld nodig had en dat een transfer zeker bespreekbaar (en eigen noodzakelijk) was. En ook de trainer gaf al min of meer aan niet meer op Gakpo te rekenen de rest van het seizoen.

''Vreemd'' dat men dan opeens niet meer erg happig is om hoge bedragen te gaan bieden.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Erg onverantwoord inderdaad om je eigen ruiten in te gooien. Doe je bij je stadion toch ook niet.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Met de huidige gasprijzen zeker niet. Erg onverstandig/
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als we iets hebben geleerd van deze transfer is het wel dat we ervoor moeten zorgen dat we nooit meer in een positie komen dat de verkoopprijs van een speler zakt doordat we moeten verkopen. Als we niet hadden hoeven verkopen dan hadden we zo'n geweldige onderhandelingspositie gehad en hadden we Gakpo in de zomer kunnen verkopen voor 60+. Op Transfermarkt.nl, doorgaans redelijk betrouwbaar (zelfs behoorlijk conservatief) als het gaat om de waarde van een speler, werd Gakpo na het WK op 60 miljoen geschat. Spelers worden meestal voor meer verkocht dan de transferwaarde die op die site genoemd wordt, nu is het tegenovergestelde gebeurd.
+1/-2

 
En nu is Transfermarkt opeens weer betrouwbaar? :D

Volgens Transfermarkt had Mbappé een waarde van 35 miljoen toen hij voor 220 miljoen naar PSG ging

Volgens Transfermarkt had Hazard een waarde van 150 miljoen toen hij voor 110 miljoen naar Real Madrid ging

Was Dumfries dan wel voor zijn waarde verkocht aangezien Transfermarkt zegt dat hij toen 16 miljoen waard was? Net zoals Malen natuurlijk, want hij was 30 miljoen waard volgens Transfermarkt en is voor 30 miljoen verkocht. Bruma en Baumgartl kwamen voor een bedrag die redelijk gelijk lag aan de waarde van Transfermarkt en de verkoop van Lozano was natuurlijk een toptransfer, aangezien hij maar 40 waard was en De Jong die niet kan verkopen er gewoon 45 miljoen voor heeft gekregen :ja
+2/-0

 
1 jaar geleden
Een miljoen of 20 betalen om Tsygankov te halen met een contract voor een half jaar is dan ook een koopje :ja Volgens het betrouwbare transfermarkt.com is hij nu 22 miljoen waard. Marcel, sla je slag!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik ben ook benieuwd welke transfers deze winter over die van Gakpo heen gaat. Volgens Transfermarkt zijn er legio spelers die hoger ingeschat worden, dus dat lijkt me een eitje.
+1/-0

1 jaar geleden
Blijkbaar houdt iedereen transfermarkt goed in de gaten. Ik ken dit niet. Maar ik blijf erbij dat uitstralen dat je niet onwelwillend staat tegenover een verkoop en zelfs aangeven dat je geld nodig hebt onhandig is.

Als je iets plaatst op marktplaats en de sticker ''Moet nu weg'' toevoegt zou ik er ook niet op rekenen dat men de vraagprijs gaat bieden of hoger.
+2/-0

1 jaar geleden
Hopelijk geen paniekaankopen zodat we een flink deel van de som kwijt zijn aan een 'Bruma'... Of flink beter dan Savio en El Ghazi of niet wat mij betreft.
+1/-0

1 jaar geleden
We moeten gewoon beseffen dat meer er deze transfer niet inzat. Clubs bieden over het algemeen tegen elkaar op, maar als Gakpo drie weken geleden heeft aangegeven dat hij naar Liverpool wil dan staat psv tegen de muur. En als dan blijkt dat Chelsea en united minder bieden, dan ga je met Liverpool praten en blijkt dat zij niet meer willen betalen dan die vijftig miljoen. Wat moet je dan doen? Weer wachten tot eind januari om tot de conclusie te komen dat clubs alleen maar minder bieden? Er zat gewoon niet meer in en hoe goed wij Gakpo ook vinden en hoe goed zijn wk statistisch qua goal was, moeten we ook concluderen dat we hem buiten die goals niet veel gezien hebben en het ook niet de speler is die twee man voorbij speelt. Het wrange blijft natuurlijk dat zo’n martinez meer oplevert, maar Ten Hag had kennelijk zijn eigen transfersom op die manier geregeld…
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage