Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV onder aanvoering van Noni Madueke te sterk voor AC Milan

30 december 2022 20:06
Foto: Pro Shots

PSV onder aanvoering van Noni Madueke te sterk voor AC Milan; image source: Pro Shots

PSV heeft het kalenderjaar 2022 uitstekend af weten te sluiten. Vrijdagavond werd een oefenwedstrijd tegen AC Milan met 3-0 gewonnen. Noni Madueke was met twee schitterende treffers de man van de wedstrijd, terwijl Guus Til met een kopbal al snel de score opende. WK-gangers Luuk de Jong en Xavi Simons maakten hun eerste minuten sinds hun terugkeer uit Qatar.

Opstelling PSV: Benitez, Teze (71' Hoever), Ramalho (85' Oppegard), Obispo, Max (67' Mwene), Sangaré (78' Ledezma), Veerman (71' Gutiérrez), Til (57' Simons), Madueke (78' Fofana), Vertessen (57' De Jong), El Ghazi (71' Saibari)




Discussieer mee op de forums


Tags

madueke milan aanvoering jong simons til benitez fofana gangers ghazi gutierrez hoever ledezma mwene obispo oppegard qatar ramalho saibari sangare teze veerman vertessen xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Schitterend doelpunt Madueke (met het bord op schoot achter de TV)
+2/-0

1 jaar geleden
Zit ook net te kijken, maar op mijn laptoppie ziet het er prima uit.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Voetbal kijk ik nog op de TV, de rest alles op de laptop :)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zit op Texel in een vakantiehuisje voor oud en nieuw, en de TOP2000 luisteren/kijken hoort er dan altijd bij. Dan PSV maar even voor deze ene keer op het kleine scherm0😊
+1/-0

1 jaar geleden
Lekkere start van PSV! Dat die Madueke nu eens een keer fit mag blijven. Die jongen kan zo fantastisch voetballen.
+2/-0

1 jaar geleden
Goeie pot dusver. Ik heb eigenlijk maar 1 klacht, wat hebben wij toch een belachelijk slechte grasmat. Of beter gezegd glijbaan.

2 maanden die wietlampen erop gezet, maar 1 weekje van regen is weer voldoende om er een knollenveld van te maken na 1 pot, waarin iedereen uitglijdt.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Heb je het weer van Eindhoven van vandaag al gekeken? Een hele dag miezer regen. Alles in mijn achtertuin is nat en glad.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Goed of slecht weer, deze mat is al sinds ie erin ligt kut. En als ie van miezerregen al zo'n glijbaan wordt, klopt de drainage niet. Is verder niks nieuws, zijn al jaren klachten over. We hadden altijd een goeie mat waar we prijzen mee wonnen, maar het is al jarenlang ondermaats. Die terreinknecht vd Kuip heeft het beter voor elkaar.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als je nu "mat" en "kut" omwisselt heb je een prachtverhaal😂
+2/-0

1 jaar geleden
De handelingssnelheid van Til is toch wel een dingetje,
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Hij handelt hem toch wel mooi binnen.
+3/-0

1 jaar geleden
Ben niet zo op de hoogte van Milan, maar is dit hun normale elftal of een b team?
+1/-0

 
Vanwege blessures ontbreken een paar spelers en niet alle wk gangers zijn aangesloten. Maar verder spelen ze wel met het normale elftal
+2/-0

1 jaar geleden
Wat wordt Gakpo enorm gemist he? (geintje)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Een fitte Madueke erbij kan Gakpo wel vervangen. Alleen het fit zijn is voorlopig bij mij een vraagteken..
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja, helaas is dat helemaal waar.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik hoop echt dat hij heel blijft, dan blijft PSV op niveau. Er is naast de 'helaas' dus ook een 'gelukkig'
+1/-0

1 jaar geleden
Die Dest heeft een rotavond volgens mij😊
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Vertessen in spits…. Brevet van onvermogen… speler kan er niets aan doen, die doet zijn best en kan niet beter…. Maar de mensen die hem opstellen…. Vertessen , verhuur hem, of verkoop hem, of zet hem iig op een buitenplaats, want hij is geen spits!!! Misschien in een 4-4-2…. Maar dat spelen we bij ruud nooit……
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het spel is anders wel een stuk minder nu Vertessen eruit is😉
+1/-0

1 jaar geleden
Heel goed potje van ons PSV
+1/-0

1 jaar geleden
Aanvallend was het wel prima. Niet super (op de mooie goals na), maar de grote ruimte die ze weggeven. Vanavond heeft Milan er vrij weinig mee gedaan, maar onze verdediging loopt te snel achteruit waardoor de gaten ontstaan. Is het angst? Is het onkunde? Ik zou zeggen dat ze het geld van Cody maar in een verdedigende versterking moeten steken. Iemand die de leiding neemt. Ramalho is ok maar niet meer dan dat.
Ps. Indien Madueke in de basis komt, gaat Veerman vermoedelijk zijn plek verliezen aan Xavi. Joey gaf vanavond niet thuis helaas.
+2/-0

1 jaar geleden
Leuke overwinning, maar ik vrees het ergste. Nu zal er weer geredeneerd worden dat we misschien wel zonder versterking doorkunnen. Dat heeft vorig jaar ook zo lekker uitgepakt toen we het toch maar met Teze en Obispo gingen proberen.

We hebben onze sterspeler verkocht, we zijn dus zijn kwaliteit kwijt en hij bond altijd twee tegenstanders, dus die overige aanvallers krijgen het nu zwaarder. Luuk is op leeftijd en die gaat echt niet alles kunnen spelen. Tuurlijk speelde Noni fantastisch maar gezien zijn blessuregevoeligheid neem je een te groot risico als je alleen op hem gokt. Nu kan je nog wat, je zal zien dat hij net na de transferperiode weer iets oploopt en we dan niks kunnen.

Voor de winterstop was iedereen het erover eens dat er in de verdediging wat bij moest. Ook al komt Boscagli terug. En in de aanval hebben we ook echt wat nodig. El Ghazi als vervanger van Cody ??? Pffff, ik spreek de mensen die dat beweren na afloop van het seizoen wel, als we weer zwaar teleurgesteld zullen zijn.

ajax lijkt nu te pakken, dus we moeten nu echt doorpakken ;). Vergeet niet dat we met Cody ook nog steeds onder ze staan, laat staan zonder hem.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Haha negatieveling😉
Ik begrijp je punt wel hoor, vandaag was leuk, maar zo te zien speelde Milan op 30%. Ik kende die spelers eigenlijk niet, pas toen ze na 65 minuten 6 keer of zo wisselden zag ik de bekende namen en gingen ze voetballen En vanaf dat moment hebben wij ook eigenlijk weinig meer voor elkaar gekregen.
Conclusie: leuke wedstrijd.
Waarde: 0,0
Moet er iets bij: Hell Yeah want met een voorhoede met El Ghazi, De Jong, Vertessen en Madueke gaan we de oorlog niet winnen. Veel te(blessure) link.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Nee, en de verdediging was al drama. Ruud is wel duidelijk in zijn verhaal, we hebben onze kansen op succes verkleind. En nu krijgen wel wel uitspraken als : Er gaat niemand meer weg pfff. Heel europa weet inmiddels dat ze ons op dat gebied niet meer serieus hoeven te nemen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
In Brazilie voor een toernooi voor spelers onder de 20 of zo, is een maand weg.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje