Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook aanvaller David Datro Fofana in beeld bij PSV'

31 december 2022 16:11 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ook aanvaller David Datro Fofana in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat David Datro Fofana in beeld is bij PSV. De 20-jarige Ivoriaanse aanvaller wordt door Chelsea overgenomen van het Noorse Molde FK en zou mogelijk op huurbasis de overstap naar Eindhoven kunnen maken. Onder meer Sport Italia meldt dat PSV de aanvaller ook daadwerkelijk wil huren. Het ED voegt daaraan toe dat er momenteel nog niets concreets speelt, maar dat hij door PSV wel in de gaten wordt gehouden.

Fofana kwam in twee jaar bij Molde in 65 officiële wedstrijden tot 24 doelpunten en 10 assists. In november had hij nog een basisplaats in het nationale team van Ivoorkust tijdens een oefenwedstrijd tegen Burundi. Ibrahim Sangaré speelde dat duel ook.

Meer op ED.nl




Tags

fofana datro molde burundi chelsea concreets italia ivoorkust ivoriaanse sangare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Daar gaan we weer he? Waar is ons eigenste Fofana ? Poppenkast..
+3/-0

1 jaar geleden
Ja ik snap dit wel. Aan Savio en Hoever hebben we immers ook zoveel….
+2/-0

1 jaar geleden
Waar zijn de tijden met Piet de Visser gebleven???
+1/-0

1 jaar geleden
Waarom zou je jonge talenten opleiden op huurbasis. Blijft een gok, gehuurd of niet. Kan je er beter voor zorgen dat je in ieder geval de vruchten plukt wanneer ze presteren.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik zou niet te paniekerig de markt op gaan. Voorhoede met El Gazi - Luuk - Madueke is prima. Daarachter Xavi en/of Til, waarbij Xavi ook nog naar de voorste linie kan doorschuiven. En dan Savio, en Vertessen op de bank erachter. In de competitie moet het voldoende zijn en internationaal even afwachten, maar dat is de logische consequentie van de verkoop van Cody.,
+3/-0

 
1 jaar geleden
El Ghazi - Luuk - Madueke is prima als El Ghazi nog twee niveaus beter wordt én (en nu komt het grootste probleem) alledrie 5 maanden fit blijven. Met name de laatste twee zijn met enige regelmaat geblesseerd. Hetgeen we dan op moeten terugvallen is op dit moment onvoldoende.
+2/-0

 
Dat Madueke blessuregevoelig is, is uiteraard bij iedereen bekend. Maar waar komt vandaan dat Luuk er ook regelmatig uitligt? Dit seizoen dan bijna twee maanden met een spierblessure en dan heb je het meteen gehad in de afgelopen jaren.
+2/-0

Ik denk gewoon dat we een paar slaapjanusen aan de leiding hebben, geen ballen en slechte onderhandelaars die af en toe een goede daad verichten waar we jaren op moeten teren.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Ik wacht nog steeds op die goede daad... Cody verkopen voor (minder dan) 50 miljoen noem ik geen goede daad. Misschien het wegwerken van JdJ te zien als een poging tot, maar verders ???
+2/-0

 
Ik denk dat we zaken doen met mensen die zo snel mogelijk hun investeringen willen cashen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
The American way. Legio voorbeelden van bedrijven die gekocht worden, nieuwe 'eigen' managers erin, 5 jaar geld schrapen en een dood paard weer verkopen.
+1/-0

 
Juist, en ik denk dat het ook een beetje te maken heeft met een Jumbo zwartgeld afaire
+1/-0

1 jaar geleden
Ja, ik zou inderdaad weer wat gaan huren. We hebben allemaal gelezen hoe we er financieel voor staan. Er was te lezen dat we de afgelopen jaren afhankelijk waren van de verkoop van spelers. Volgens mij is dat de afgelopen 20 jaar nooit anders geweest.

Talent inkopen en opleiden en investeren in eigen jeugd. Dat is je enige kans. Ajax heeft het jarenlang gedaan. Destijds werden ze door iedereen uitgelachen. Dat lachen is helaas wel voorbij (op dit seizoen na).

Als je dan toch huurt moet een speler er direct (kunnen) staan en je ploeg écht beter maken. De huurlingen van nu kunnen dat geen van allen. Sterker nog, ze zijn minder dan wat we al in huis hebben.
Wat een beleid..
+3/-0

1 jaar geleden
Je moet niet een talent huren terwijl je zelf talenten aan het opleiden bent. PSV moet voor iemand gaan die er en direct kan staan en in de toekomst wat op kan leveren
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage