Transparent
Inloggen
Sluiten

Shurandy Sambo: 'Terugkeren bij PSV is zeker nog mijn ambitie'

6 januari 2023 10:10 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Shurandy Sambo: "Terugkeren bij PSV is zeker nog mijn ambitie"; image source: Pro Shots

Shurandy Sambo speelt dit seizoen op huurbasis voor Sparta. In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft de rechtsback aan te hopen dat hij volgend seizoen weer terug kan keren bij PSV. ",Ik kijk nog steeds naar elke wedstrijd van PSV en spreek met een aantal jongens van de club veel", aldus Sambo. "Cody hoort daar ook bij, maar is dus vertrokken. Jammer dat hij niet even heeft gewacht met zijn transfer, want ik had dolgraag die twee keer tegen hem gespeeld. Maar hopelijk beleeft hij daar een prachtige tijd."

In de jeugd raakte de verdediger twee keer zwaar geblesseerd aan zijn knie en was in totaal achttien of negentien maanden uit de roulatie. "Of ik anders verder was gekomen dan ik nu ben? Misschien wel, maar je moet de dingen die op je pad verschijnen overwinnen, om uit te komen waar je voor bestemd bent. Het gaat zoals het gaat", zo geeft hij aan. "Ik heb de keuze gemaakt om dit seizoen naar Sparta te gaan en dat is een hele goede geweest. Verdedigend heb ik de laatste maanden aan kracht gewonnen, maar ik wil offensief nog wel belangrijker worden en weer vaker opkomen."

Hoewel hij het uitstekend naar zijn zin heeft in Rotterdam wil hij na dit seizoen weer terugkeren in Eindhoven. "Dat is zeker nog mijn ambitie", zegt hij daarover. "We gaan zien hoe het loopt. Eerst mooie wedstrijden spelen en als het mogelijk is veel winnen."

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sambo sparta beleeft bestemd cody offensief opkomen overwinnen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Nou, als je morgen in de basis staat, dan kun je maar beter El Ghazi een paar keer laten lopen, anders hoef je al niet meer terug te komen …. ;)
+2/-0

Hoeft ie niet te doen, als EL Ghazi ff gassie geeft hoort ie alleen gepiep;-)
+1/-0

1 jaar geleden
Ik had een aantal jaar geleden de hoop dat Sambo de natuurlijke opvolger van Denzel Dumfries bij PSV kon worden. Helaas gooide de blessure roet in het eten en na (2 van) zo'n ernstige blessures, is het altijd maar afwachten of het plafond van een speler nog net zo hoog is. Van Dijk is na zijn knieblessure bijv. ook niet meer de rots in de branding bij Liverpool die hij 3 jaar geleden nog wel was.

Ik heb nog weinig van Sambo bij Sparta meegekregen, maar ik hoop dat hij voor de komende jaren bij PSV meer kan toevoegen dan Ki-Jana Hoever dit seizoen doet. Als hij echt basisspeler wil worden in een (potentiële) kampioensploeg, dan moet hij nog wel wat progressie boeken denk ik zo.
+1/-0

1 jaar geleden
Dat jong psv staan ook lekker te verdedigen.
Schande voor zo’n grote naam en zo slecht dat hoort niet bij jong psv .
Lekker wegsturen dat jong volk
+1/-0

 
Ja, laten we meteen een heel elftal gaan opdoeken :denk
+1/-1

 
Het hele elftal is onzin maar die twee die stonden uit te slapen iig wel, niet eens als aanvulling goedgenoeg.
+1/-0

 
Van de Blaak is een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding, maar omdat hij nu een keer flink in de fout gaat moet hij meteen wegwezen? Laten we weer lekker doorslaan ja :ja
+2/-0

 
1 jaar geleden
Fouten maken en daarvan leren hoort bij het groeiproces en dus bij Jong PSV. Jong PSV gaat niet om winnen maar om ontwikkelen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
En van fouten maken leer je het meest.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dan leren Drommel en Obispo echt vreselijk veel...
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dit is precies wat hier misgaat, PSV en Jong PSV door elkaar halen. Totaal veschillende doelen, prijzen pakken vs opleiden.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik zag (en zie, maar ik heb hem te weinig gezien recentelijk) Sambo als een nuttig backup-back. Niet goed genoeg voor de basis, maar wel als reserve.
+1/-0

Ach laten we wel wezen jongens we doen er allemaal wel ooit aan mee, het heet Judged by the moment en ouwehoert wel lekker;-)
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage