Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV onderuit op bezoek bij NAC Breda

6 januari 2023 22:01
Foto: Pro Shots

Jong PSV onderuit op bezoek bij NAC Breda; image source: Pro Shots

Jong PSV is het nieuwe kalenderjaar begonnen met een nederlaag. Op bezoek bij NAC Breda werd met 2-1 verloren. Via een treffer van Jason van Duiven stond de ploeg van Adil Ramzi na twee minuten al op voorsprong, maar na een half uur spelen wist NAC twee zwakke momenten in de defensie van de ploeg van Adil Ramzi genadeloos af te straffen en dat bleek uiteindelijk genoeg voor de zege.

De nederlaag was niet het enige negatieve voor Jong PSV. Richard Ledezma viel na enkele minuten al uit met een blessure. Doelman Tijn Smolenaars maakte juist zijn debuut in het betaald voetbal.

Opstelling Jong PSV: Smolenaars, Comenencia, Van de Blaak (46' Vos), Leysen, Oppegard (46' Arts), Tielemans, Ledezma (12' Doudah), Nassoh (80' Colyn), Bakayoko (46' Antonisse), Van Duiven, Babadi
Discussieer mee op de forums


Tags

jong nac duiven ledezma ramzi smolenaars antonisse arts babadi bakayoko blaak colyn comenencia doudah jason leysen nassoh oppegard tielemans vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Door slecht verdedigen verliest JPSV de wedstrijd.Zijn toch wel pijnlijke leermomenten voor de verdedigers.Aanvallend maakt JPSV altijd wel een doelpunt en dan is het jammer dat er door matig verdedigen geen beloning volgt. Volgens de statistieken was JPSV gelijkwaardig aan NAC.
+1/-0

1 jaar geleden
Vanavond weer eens een ouderwets avondje NAC, ik woon in de buurt van Breda, heb wat maatjes met een seizoenkaart, en er was een plekje vrij: op naar Breda dus. An sich blijft het doodzonde dat een club met zo’n trouwe fanschare is afgezakt tot de onderste regionen van de Jupiler league, die 14.000 fans verdienen iets beters dan ze wekelijks voorgeschoteld krijgen

Vooraf had ik me voorgenomen om speciaal te letten op Jason van Duiven. Ik vind dat een veelbelovende speler, klein maar fel. Hij doet me denken aan Hans Gillhaus in zijn beste tijd. Jong PSV kwam met een vrij sterk team aan de basis. Bakayoko, Oppergaard en ook Ledezma verschenen aan de aftrap, mijn verwachtingen waren dus hooggespannen.

Van Duiven beschaamde mijn vertrouwen niet. Binnen 2 minuten had hij de bal in het netje liggen 0-1. Even zo snel werd het alweer gelijk. Matig wegwerken leidde tot de 1-1, en dat zie ik vaker bij Jong. Achterin ontbreekt de echte wil om duels te winnen, het is in de regel veel te slap.

Binnen een kwartier moest Ledezma met een ogenschijnlijk serieuze blessure van het veld af. Vanaf dat moment werd het een verloren strijd. NAC maakte de 2-1 (uit een ongelofelijk knullig ingooi moment) en PSV was niet bij machte iets tegenover het matige vechtvoetbal van NAC te zetten.

Hoewel van Duiven scoorde, en in het drukzetten de enige was die moeite deed, viel het hele team me ongelofelijk tegen. Bakayoko kwam Ruben Ligeon niet voorbij en speelde werkelijk dramatisch. Babadi heb ik niet gezien, en op Tielemans na, heb ik geen speler gezien die het niveau Jupiler league ontstijgt.

Al met al een ontnuchterende avond (ondanks, de voor NAC begrippen - redelijke sloot bier die ik toegespeeld kreeg).
+4/-0

 
1 jaar geleden
Bedankt voor het wedstrijdverslag. Mijn indruk van slecht verdedigen wordt hiermee bevestigd. Je hebt gelijk met je opmerking dat de wil om ten koste van alles te winnen niet aanwezig is bij veel jong spelers. Heb ik bij thuiswedstrijden van JPSV ook vaak geconstateerd. Als het voetballend niet gaat dan kunnen ze blijkbaar geen strijd leveren.
+2/-0

1 jaar geleden
Vooral weer sneu voor Ledezma.
+1/-0

1 jaar geleden
Nac uit altijd lastig. Heb maar stukjes van de wedstrijd gezien, maar als ik zie hoe moeizaam Bakayoko weer speelt vraag ik me af waarom velen in hem een potentiele basisspeler voor het eerste zien. Ik mis echt onverzettelijkheid bij dit team, maar goed, eerlijk is eerlijk, ik zie meestal alleen stukjes van de wedstrijden, zelden een hele wedstrijd.
+1/-0

 
Bakayochy vat het allemaal wel te laconiek aan en word gehypet op basis van momenten.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Jep, als je dan kijkt naar de inzet van Simons, die heeft tig meer talent, maar loopt en werkt zich te pletter en is echt op na een wedstrijd. Dat mis ik toch een beetje bij onze talentjes.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantreden alchemist bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon koen malaise manolev nederland oogt praag preferen psvrijnwoude santos shevchenko skerla skipper slot tillmaniaans tuchtcommissie utrecht vijver vip vis wedstrijdrapportage