Transparent
Inloggen
Sluiten

'Noni Madueke in beeld bij Chelsea'

9 januari 2023 23:04 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Noni Madueke in beeld bij Chelsea"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat Noni Madueke in beeld is bij Chelsea. Bij de Engelse topclub wordt hij gezien als optie voor de toekomstige selectie. Van PSV mag deze transferperiode in principe niemand meer vertrekken en als Chelsea de interesse nu al weer doorzetten, zal het daarom fors moeten betalen. Onbekend is nog wat hij moet kosten, maar dat zal sowieso meerdere tientallen miljoenen euro's zijn.

Meer op ED.nl
Tags

chelsea madueke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Tja als hij een jaar heel blijft dan zullen we best een flinke klapper kunnen maken, maar als er nu 25/30 miljoen wordt geboden, is de kans toch groot dat de RVC dat niet kan laten lopen
+1/-0

1 jaar geleden
De RVC heeft niks meer te zeggen, die hebben hun oh zo gewilde centjes binnen (wat er door hun eigen falen veel te weinig zijn). Eerst een fatsoenlijke vervanger voor Gakpo, voordat we nog meer basisspelers gaan verkopen. En als we dan toch gaan verkopen deze keer graag niet voor een fooi.
+1/-0

 
En hoeveel zou hij dan moeten kosten om het geen fooi te noemen? Een week geleden noemde je transfermarkt.com nog als een betrouwbare site om te bepalen hoeveel een speler waard is. Zij geven nu aan dat Madueke 15 miljoen waard is. Gaat hij dan voor de hoofdprijs weg als er nu 20 miljoen voor betaald wordt?
+3/-1

 
1 jaar geleden
Transfermarkt zal nu opeens niet meer betrouwbaar zijn :B
+3/-1

 
1 jaar geleden
Of Transfermarkt is alleen een goede bron om te zeuren dat we teveel hebben betaald bij aankoop
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ik heb letterlijk gezegd dat Transfermarkt qua waardebepaling redelijk betrouwbaar is en zelfs behoorlijk conservatief.

Gakpo werd ten tijde van verkoop op een waarde van 60 miljoen geschat en werd voor 50 miljoen verkocht. Dat vond ik opvallend voor een jonge speler met lang contract. Doorgaans worden jonge spelers met een lang contract namelijk voor meer verkocht dan de prijs die op die site genoemd wordt. De waarde van Madueke is recent gedaald van 18 miljoen naar 15 miljoen (vanwege die enkel blessure). 20 miljoen vind ik dus geen hoofdprijs nee.
+2/-0

 
En wanneer is het dan geen fooi meer als het betrouwbare Transfermarkt zegt dat hij maar 15 miljoen waard is?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Transfermarkt.com geeft de actuele waarde aan. Iedereen weet toch dat Noni meer waard gaat worden na een goed seizoen. Dus dan verkoop je hem toch niet voor de actuele waarde? Er zit toch veel meer potentie in en daar moet flink voor betaald worden
+1/-0

1 jaar geleden
Gakpo is al weg dus noodzaak is het niet. En aangezien iedereen het kunstje van Noni al kent….
Maar de genoemde 15M is natuurlijk onzinnig. Vanaf 40M mogen ze komen praten. Maar dat doen ze natuurlijk nooit, dus of vertrekt hij voor 22,5M (psv heeft top onderhandelaars) of hij blijft. Aangezien 22,5 gewoon belachelijk is, speelt Noni gewoon voor psv en zien we wel verder na de zomer.
Mocht, ja mocht Chelsea zo gek zijn (gek? 40M voor een hown grown Engels talent; tja, 100M voor Anthony, dus you never know).
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind het een overschatte speler. Had veel liever Doan nog gehad .
+7/-0

1 jaar geleden
Helemaal mee eens. Doan was vele malen beter en vooral betrouwbaarder!
+2/-0

1 jaar geleden
Noni is wel een uitzonderlijk talent! Ik vraag me echter af of hij bij ons ooit beter gaat worden …. hebben wij iemand die zulke gasten echt beter kan maken?? Ik betwijfel het …
Als zo’n jongen hier bij zou kunnen leren, dan wordt hij (zonder geblesseerd te raken) echt wel een 50 miljoen waard …
+2/-1

1 jaar geleden
RvN moet hem eens goed duidelijk maken dat voetbal een teamsport is. In potentie is Madueke een topper en zijn Engelse paspoort maakt dat hij heel veel geld waard kán worden. Maar dan moet hij wel eerst leren dat je voetbal speelt om resultaat te halen. Zo niet zal hij inderdaad nooit beter worden dan Doan..
+3/-0

1 jaar geleden
Ik vind Madueke echt een groot talent. Goede actie, goed schot en 2 benig. Mist soms alleen het overzicht maar dat is nog wel aan te leren.
Toch zou ik elk bod boven de 30/40 miljoen accepteren. Denk dat we t kampioenschap al verkocht hebben met Gakpo. En ik geloof helaas echt niet in de fitheid van Madueke over de rest van t seizoen.

Dan maar wat vet op de botten kweken en voorsorteren op volgend jaar met eventueel 2 directe CL plaatsen.
+2/-0

1 jaar geleden
Kijk eens aan, stel nu dat dit waar zou zijn he. Dan hebben we Gakpo dus te snel verkocht. We hadden madueke kunnen verkopen om de ''De Jonggaten'' in de begroting te dichten en hadden nog een half jaartje over Cody kunnen beschikken om hem dan in de zomer te laten gaan, na misschien wel een kampioensfeest en champions league miljoenen. Dan geld te veel.

Ik vind Madueke te onzeker, vaak geblesseerd, gaat te veel voor eigen succes. Heeft zijn fantastische momenten, maar ook genoeg wedstrijden waarin je nog meer aaan een cornervlag hebt dan aan hem. Bij Chelsea kan dat gebeuren, daar loopt genoeg rond om de mindere wedstrijden van hem op te vangen, maar bij ons niet.

Bovendien denk ik toch tussen de regels door te lezen dat het met zijn gedrag/mentaliteit ook niet helemaal goed zit. Maar dat is puur mijn veronderstelling.
+1/-0

1 jaar geleden
Laat hem er maar 3 inschieten vanavond. Afgelopen weekend was ie de enige met dreiging maar het gevoel dat er wel een doelpunt zou vallen had ik geen moment. Nadeel is wel dat je behalve die dreiging in het samenspel niks aan hem hebt. In elk geval erbij houden, je wil in het stadion ook wel eens een leuke actie zien
+1/-0

 
1 jaar geleden
Anderen kregen ook minder kansen doordat aanvallen via Madueke steeds bij hem eindigden en hij veel voor eigen succes ging. Hij had ook prima een hattrick aan assists kunnen hebben.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik snap de negativiteit rondom Madueke niet zo. Lijkt ook wat te veel gericht op afgelopen weekend. Ja hij is veel geblesseerd geweest en kan nog veel leren. Maar hij heeft ook iets speciaals. Hij doet me een beetje denken aan Robben. Die actie, die versnelling, het schot met het linkerbeen, en inderdaad helaas ook de blessures.

In potentie kan hij echt een topper worden en dat kun je van het merendeel van onze basiself helaas niet zeggen.
+1/-0

1 jaar geleden
Bij een leuk bod verkopen.
Te vaak geblesseerd en afgelopen zaterdag nou niet echt de super speler.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik denk na de thuiswedstrijd tegen Sparta er niemand meer interesse heeft.

Hij blijft wisselvallig en blessuregevoelig. Goede prijs is strik eromheen. Zou goede voetballer kunnen worden maar we kunnen na 3 jaar er nog niet op vertrouwen.
+1/-0

1 jaar geleden
Nou hopelijk leest hij hier niet mee. flink wat negatieve reacties op een talentvolle jonge speler die al veel goed doet maar uiteraard ook nog ontzettend veel te leren heeft. Wat hebben we dan liever, een speler die nooit geblesseerd is en elke bal meteen afgeeft maar er verder niets van kan of een speler die heel veel potentie heeft maar gezien zijn leeftijd en ervaring nog heel veel moet leren. Lastige keuze hoor🤦‍♂️
+1/-0

1 jaar geleden
We hebben drie spelers die flink geld gaan opleveren en wij zeiken twee van de drie continu af. Ff serieus waar zijn we mee bezig
+1/-0

 
1 jaar geleden
Haha de wonderbaarlijke werking van een forum. Wat we hebben deugt niet of we gaan ze niet missen. En van spelers die we niet meer hebben stijgen de kwaliteiten met de dag en zouden we ze best graag eens terug zien. Unnerstall, Zoet, Sadilek, Isimat en noem maar op.
En we roepen allemaal om meer speeltijd(verhuur)voor talenten en als ze het dan goed doen hadden we ze nooit moeten verhuren🤔
+1/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad. Noni is zo gevaarlijk. Moet je eens kijken hoeveel wedstrijden hij tot nu toe heeft gespeeld. Zo weinig gespeeld nog. Laat de jongen lekker groeien. Is gevaarlijker dan welke aanvaller dan ook die we hebben.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik snap eventuele impulsieve reacties wel en ik heb hem tegen Sparta ook een paar keer vervloekt met zijn balverlies. Maar er gebeurt in ieder geval iets en als hij niets probeert blijft het eindeloos rondtikken.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi