Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV lijkt naast komst van Viktor Tsygankov te grijpen'

14 januari 2023 18:23
Foto: Pro Shots

"PSV lijkt naast komst van Viktor Tsygankov te grijpen"; image source: Pro Shots

PSV lijkt de komst van Viktor Tsygankov uit het hoofd te moeten zetten. Nadat er in Oekraïnse media al werd gemeld dat de aanvaller een contract bij het Spaanse Girona FC zou gaan tekenen, werd hij zaterdag ook daadwerkelijk op de tribune van het Estadi Montilivi gespot. Girona, onderdeel van de City Football Group, wist in eigen huis Sevilla te verslaan.

Tsygankov werd afgelopen zomer al gelinkt aan een transfer naar PSV, maar steeds werd gemeld dat vanwege zijn salariseisen zijn komst lastig zou gaan worden. Bovendien zou Dynamo Kiev een flinke transfersom verlangen, ondanks dat zijn contract komende zomer afloopt.

Naar verluidt haakten FC Porto en RSC Anderlecht al eerder af omdat ze niet konden voldoen aan de eisen van Tsygankov. Afgaande op de laatste geruchten lijkt hij nu komende zomer transfervrij naar Girona te vertrekken.
Tags

tsygankov girona viktor anderlecht dynamo estadi gespot haakten kiev montilivi oekrainse porto rsc salariseisen sevilla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Er is maar 1 goede vervanger voor gakpo in Nederland en dat is karlsson van az of psv moet malen huren van Dortmund.

Loopt er in Zuid-Amerika geen ideale vervanger van gakpo rond.


Heeft psv daar überhaupt nog een scouting zitten.
+1/-1

1 jaar geleden
Kunnen ze Ziyech niet in de deal betrekken? Kan die mooi in Eindhoven gaan ballen
+1/-2

 
En wie betaalt dat salaris dan?
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ik vermoed PSV. Dat is in elk geval het meest gebruikelijk als een club een speler koopt.
+6/-1

 
Lijkt me heel realistisch ja dat hij naar PSV komt als een transfer naar AC Milan al afketste omdat hij een salaris van 8 miljoen per jaar wilde hebben
+3/-1

 
1 jaar geleden
Oh, ik zie dat Ziyech zo'n 6 miljoen verdient, dan zal ie vast niet ongeveer tweederde willen inleveren inderdaad
+3/-0

 
1 jaar geleden
Geen Ziyech in ons stadion, enkel bij de tegenpartij
+6/-0

 
1 jaar geleden
Shoppen bij Nederlandse clubs ben ik absoluut voorstander van. Maar laat de vergane glorie van 020 maar lekker in Duivendrecht blijven.
+2/-0

1 jaar geleden
Komende zomer transfervrij naar Girona. Zou Dynamo Kiev niks meer aan hem willen verdienen? Kan me voorstellen dat ze hem liever nu voor 7 miljoen verkopen dan in de zomer transfervrij.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Uiteindelijk heeft de speler het laatste woord.
Als Dinamo Kiev hem wil verkopen aan een club waar de speler niet heen wilt, dan kan Dinamo Kiev zoveel willen. De speler zal waarschijnlijk een enorme tekenbonus ontvangen als hij transfervrij vertrekt en tekent in Spanje.
+1/-0

1 jaar geleden
De tijd dat PSV een aantrekkelijke optie was voor dit soort spelers ligt helaas al een tijdje achter ons. Geld, de competitie, klimaat, het is allemaal aantrekkelijker in de grote competities. Bovendien heeft PSV niet meer de uitstraling van een topclub voor deze spelers PSV omdat PSV al lang geen topclub meer is. Geen prestaties dus geen uitstraling. Daarom is de jeugdopleiding van het grootste belang en wat mij betreft andere veelbelovende spelers in de Nederlandse competitie. Plus uiteraard een coach met visie zoals bijvoorbeeld Slot. De buitenlandse spelers die nog wel naar PSV willen komen die ook nog eens haalbaar zijn bieden in de meeste gevallen geen enkele garantie op succes, vandaag de vele miskopen van de afgelopen jaren. Je spoelt met de aankoop van zo’n twijfelgeval al snel 10 miljoen door de pot, zie Baumgartl, Maxi Romero, Bruma etc. Ik hoop dat er nooit meer in deze valkuilen wordt getrapt.
+3/-0

 
1 jaar geleden
De pijnlijke waarheid.

De afgelopen 4-5 seizoenen met JdJ als voetbalbaas hebben ons enorm teruggeworpen.

Gelukkig is daar eindelijk op ingegrepen en kan het herstel beginnen maar dat zal veel meer dan 1 transferperiode gaan vergen.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
Ik denk dat PSV gewoon niet verder gekomen is dan interesse.
en Girona concreet is. Er staan meerdere spelers op de lijst bij PSV om Madueke en Gakpo te vervangen. Bovendien is Madueke nog niet verkocht.
+1/-0

 
1 jaar geleden
En begrijpelijk… ik denk dat PSV pas concreet kan worden, voor zo’n speler, als ze Madueke hebben verkocht.
Die miljoenen van de verkoop van Cody zitten al in de kas en komen er niet meer uit …
+2/-0

1 jaar geleden
Ik geloof niet dat er een vervanger voor Gakpo en eventueel Madueke komt.Waar AZ en FCT niet verkopen of alleen tegen de hoofdprijs weten ze bij PSV niet hoe snel ze een speler voor een aannemelijk bod verkopen.Aangezien FCT en AZ directe concurrenten zijn en niet zoals PSV zwakker aan de 2e seizoenshelft beginnen zie ik het somber in. De versterkingen zullen wel weer van de koopjes markt komen in de veronderstelling dat PSV daarmee meedoet om het kampioenschap.Lekker naïef en heel sneu voor Ruud.De supporters worden gewoon voor de gek gehouden.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Helemaal mee eens, woorden schieten mij nu in deze ook tekort, ik had echt gedacht dat deze jonge man bij ons zou tekenen….. wel bijzonder dat wij zulke spelers klaarblijkelijk niet meer kunnen inspireren om voor ons te komen spelen….. dit is eigenlijk best droevig….. scouting is op dit moment volkomen ***, mensen die daar zitten doen letterlijk hun werk niet of zijn gewoon niet geschikt….. we verkopen onze beste spelers ….en alternatieven willen hier niet eens tekenen, dat is echt een teken aan de wand….. PSV…. Wake up!!!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het soort bedragen wat nu geboden wordt worden door AZ of Twente ook niet afgewezen.Wakker worden. Het is naief om anders te denken.

Verder is het te hopen dat de lijstjes klaar liggen en dat als er iemand komt hij gelijk iets toe kan voegen.
+1/-0

1 jaar geleden
PSV presteert 0,0 op de transfermarkt. Er is gewoon een lege kas door een vette puinhoop. PSV moet zich realiseren dat het niet mee kan in het internationale voetbal en gewoon te klein is. Als je al afgetroefd wordt door Girona dan ben je helemaal geen knip meer waard...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Onzin, Girona = City en daar komt het geld vandaan.
+1/-0

1 jaar geleden
Door PSV is altijd gezegd dat mocht Gakpo vertrekken de vervanger klaar stond. Dat is gewoon niet zo. Verder zou er niemand meer verkocht worden. Bij AZ is Karlsson alleen voor de hoofdprijs te koop of anders niet. Bij FCT moet voor Zirouki de vastgestelde prijs worden betaald of anders niet. Misschien moet PSV aan deze zogenaamd kleinere clubs een voorbeeld nemen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Veranger --> el Ghazi , lijkt helaas vooralsnog niet te voldoen.
verder snap ik je wel hoor maar ik denk daarnaast ook dat de bedragen die nu geboden ook echt 'de hoofdprijs' zijn. Bij bedragen van 30-40 mln zijn ook Zerrouki en Karlsson gewoon weg.

dat is geoon de realiteit van Nederlandse clubs.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind dit gewoon jammer…. Who’s next?
+1/-0

1 jaar geleden
Lekkere transferperiode. Daar gaat je topprioriteit.
+1/-0

1 jaar geleden
Tja, als je liever bij Girona gaat spelen voor wat extra euro's in plaats van bij clubs als Anderlecht, Porto of PSV zegt dat ook wel heel veel over de speler z'n ambities. Lekker ergens in de middenmoot nooit voor de prijzen spelen. Het is maar waar je voor gaat...
+3/-0

 
1 jaar geleden
“Wat extra euro’s” is denk ik niet helemaal de werkelijkheid ….
Als je een contract kunt tekenen voor 5-6 miljoen per jaar, tegen 2? Miljoen per jaar …
Dan praat je toch over een flink groot verschil, en het verzekeren van een goede/betere toekomst. Begrijpelijk dat een speler daar voor kiest …
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat dat tamelijk overdreven is, maar goed ik heb de contracten ook niet voor me neus.
+1/-0

1 jaar geleden
En bij PSV’ “scouting”mag men ook graag eens wakker worden…. Lijkt wel alsof men daar 24 uur lang slaappillen slikt… waarom wil Feyenoord die Zerrouki hebben, ten kostte van bijna alles, ik begrijp het wel…. Daar klaarblijkelijk ook…. Beste 1 op1 vervanger als Sangare deze zomer ons verlaat! Mensen die voor onze mooie club her en der op tribunes zitten…. Doe jullie werk, en anders stop ermee! Ik kan hier soms heel boos om worden omdat je ziet dat er niets bijzonders meer word binnen gehengeld….
+3/-0

 
1 jaar geleden
Lijkt me inderdaad geweldig beleid dat als je moet bezuinigen je nu miljoenen gaat betalen voor een speler die je op dit moment helemaal niet nodig hebt. Zowel kwalitatief als kwantitatief is je middenveld de beste linie. Laten we er dan inderdaad nog eentje bij gaan halen.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
Wat doet Feyenoord beter bij Zerrouki dan wij bij Tsigankov? Ze hebben hem nog binnen en het is ook geen al te exotische scouting. Dat Zerrouki zoveel waard is ben ik ook niet van overtuigd. PSV ging voor het hoogst haalbare en dat lukte helaas niet. Nu maar afwachten wat er deze maand wel lukt.
+1/-0

1 jaar geleden
Hoe zullen die supporters van Arsenal zich voelen,die nu naast die andere uit de Oekraine grijpen en hem naar concurrent Chelsea zien gaan?
Benieuwd of dat nog consequenties voor ons en Madueke gaat hebben.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hopelijk is het geld op daar bij Chelsea
+1/-0

 
1 jaar geleden
Of melden the gunners zich in totale paniek voor Noni.
+1/-0

1 jaar geleden
Girona? Nee, deze gast heeft echt sportieve ambities.. $$
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zou jij nooit doen hè? … voor zo’n 3-4 miljoen meer per jaar!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het zal meer zijn, maar echt niet 3-4 miljoen meer. Dat zijn topclub salarissen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Begrijp wat je daarmee bedoelt.
We zullen het nooit weten;) maar ik denk toch dat ik, als ik eenmaal financieel onafhankelij zou zijn, het sportieve plaatje als 25 jarige speler ook wel heel belangrijk zou vinden. (sowieso zou ik niets liever dan voor PSV spelen;)

Maar goed, Girona, is onderdeel van City Football group dus misschien zit er een optie/ een route richting manchester city in voor de man. Neem hem niks kwalijk.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Daar zeg je wat … financieel onafhankelijk… die jongen heeft zijn hele leven alleen bij Dynamo kiev gespeeld … hij zal niet slecht verdiend hebben, maar financieel onafhankelijk dat betwijfel ik … dus deze keuze vind ik helemaal niet gek.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Uit betrouwbare bron weet ik dat PSV verregaande interesse heeft in het chileense supertalent Dario osorio en hem onlangs nog heeft gescout.Een transfer naar Barcelona ketste in november nog af,omdat dit niet in het salarishuis van Barca past momenteel (8M).Barca wil een nieuw elftal voor de toekomst bouwen.Dit talent word binnenkort pas 19 jaar en past net als Xavi simons in het profiel van verder opleiden voor de absolute top.Een investering van 8 miljoen zou ik een goede zet vinden voor een van de grote aanstormende talenten in zuid amerika. Viktor Tsygankov zou er wel meteen staan,maar die heeft zijn keuze waarschijnlijk al gemaakt.
+2/-0

Hoe transparant is PSV als je de financieleberichten van de laatste tijd over investeringen en de best goede uitgaande transferopbrengsten van de laatste jaren min de desastreuze aankoopbeleid naast elkaar legt?
+1/-0

1 jaar geleden
Waarom polst PSV oud jeugdspeler Danjuma niet? Is op een zijspoor belandt bij Villarreal en bezig met een huurdeal met de nummer 17 van de Premier League Bournemouth. Ook Everton (19e) en Forest (13) hebben interesse in een, al dan niet tijdelijke, deal. Ook al is het een huur, het is een speler die er waarschijnlijk direct staat en het verschil kan maken. Kopen kunnen we hem toch niet...
+3/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bayern brobbey doeki espn feyenoord gerets izecson koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario santos schouten skipper tillman vaio veerman voetbalprimeur wanner weghorst