Transparent
Inloggen
Sluiten

'Todd Cantwell in beeld bij PSV'

16 januari 2023 12:33 - The Football Insider
Foto: Pro Shots

"Todd Cantwell in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Volgens The Football Insider is Todd Cantwell in beeld bij PSV. De club wil in de komende transferperiode de aanval versterken en de aanvallende middenvelder van Norwich City is een van de spelers die daarvoor in beeld is. Ook Rangers FC en Blackburn Rovers zijn in de markt voor de 24-jarige Engelsman. Norwich City staat open voor een verkoop omdat het contract van Cantwell na dit seizoen afloopt.

Cantwell is afkomstig uit de jeugdopleiding van Norwich en speelde in 2018 een half jaar op huurbasis voor Fortuna Sittard. Na zijn huurperiode in Nederland groeide hij snel uit tot basisspeler en kwam hij in de afgelopen jaren tot 129 officiële duels. Afgelopen seizoen verloor hij zijn plek echter toen Norwich actief was in de Premier League en maakte hij op huurbasis het seizoen af bij Bournemouth.

Dit seizoen maakte de viervoudig international van Engeland Onder 21 weer deel uit van de selectie van Norwich en maakte hij in de Engelse Championship weer zijn minuten. Vanwege een lichte blessure ontbrak hij afgelopen maand in de wedstrijdselectie. Eenmaal hersteld werd hij weer uit de selectie gelaten nadat Norwich een nieuwe manager aanstelde. Omdat het contract van Cantwell afloopt maakte hij geen deel meer uit van de plannen en mag hij nu dus al vertrekken.

Volgens Sky Sports heeft Cantwell zelf zijn zinnen gezet op een vertrek naar Rangers FC en heeft hij al meerdere gesprekken gevoerd met de Schotse club.

Meer op The Football Insider




Tags

cantwell norwich todd rangers aanstelde blackburn bournemouth championship engeland fortuna huurperiode insider nederland rovers sky

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Klinkt niet als een versterking zeg ik zonder enige onderbouwing. Die tsygankov lijkt me wel wat al is die vrees ik niet haalbaar
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij heeft anders wel bij Fortuna gespeeld😎
+3/-0

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Absoluut niet halen! Te laag rendement en bloedirritante uitstraling. Binnen 3 minuten Youtube-scouting heb ik al een hekel aan die slapjanus. Dit is er eentje voor Amsterdam!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Slapjanus? Dan hoeft hij niet veel te wennen en past 'ie prima in ons huidige systeem.
+4/-0

1 jaar geleden
Die Cantwell, of nie dan?

Maar effe serieus, op basis van YT-filmpjes lijkt hij wel een aardige dribbel en pass in de benen te hebben. Maar of hij het niveau heeft waar PSV naar zou moeten streven vind ik lastig te beoordelen. Als ie echt goed was, zat ie al lang bij een betere PL-club lijkt mij. Maar goed, wellicht een goedkoop buitenkansje…?
+1/-0

1 jaar geleden
Dat is dan nummer 50 in beeld en beeld wordt steeds slechter wat moeten we hier mee.....Wordt tijd voor nieuwe scouting en de samen werking Mexico en Brazilie ook laag pitje ???
+1/-0

1 jaar geleden
Even serieus? Koop dan niemand
+1/-0

1 jaar geleden
18 potten in de Championship, 0 goals. Vorig jaar 22 potten en 1 goal. We hebben aanvallers nodig die een goal kunnen maken. Het contract van Alfredo Morelos loopt af, die heeft aardig wat goals gemaakt bij Rangers. Goed als tweede spits of in een twee spitsen systeem. Kan ook op links en rechts. Brekalo maakte vorig jaar 7 goals in de serie A en het jaar ervoor ook 7 in de Bundesliga. Contract loopt af einde van het jaar.

Zullen zwaarder op de begroting liggen qua salaris, maar qua transfersom zou het mee moeten vallen. Morelos en Brekalo zijn 26 en 24 jaar oud, dus hebben ook nog restwaarde.
+1/-0

1 jaar geleden
Teddy Maybank vibes. Voor mijn generatie genoten. En voor de zeer wel ingelichte jongere generaties
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nick Deacy?

Alhoewel die wel de beslissende goal uit bij Barca maakte😊
+1/-0

1 jaar geleden
Als dit soort jongens komen om Gakpo (en evt. Madueke) te vervangen, dan hebben we wel heel erg weinig vertrouwen in Savio, Bakayoko en Saibari.

De wedstrijd gisteren heeft opnieuw aangetoond dat we op zoek zijn naar killers, naar doelgerichte spelers met rendement. En niet de zoveelste matige speler die nog niks noemenswaardigs heeft gepresteerd.
+2/-0

1 jaar geleden
Misschien loopt er nog wel wat bruikbaars bij de reserves van Oxford United of Salernitana….:
Dit wordt/is zo’n ongelooflijk scheitseizoen. Niet te harden hoe t gaat met de club.
+2/-0

1 jaar geleden
We leggen de lat momenteel net zo hoog als in de finale van de gemiddelde limbowedstrijd.
+2/-0

1 jaar geleden
Middenvelder..... moeten we geen scorende aanvaller hebben ? Of een verdedigende verdediger ?? Wat een totale onzin om nu naar middenvelders te kijken.
+1/-0

1 jaar geleden
Scouts tijdens het technisch overleg: Zeg Marcel ken jij nog iemand uit jouw tijd in Engeland??
+1/-0

1 jaar geleden
Is geen speler, waar psv sterker door wordt.
Karlson is een betere optie maar natuurlijk weer te duur.
Wil psv nog meedoen voor een kampioenschap zal toch gekozen moeten worden voor een speler als Karlson.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Oké, lijkt logisch, die plek is zwaar onderbezet met Xavi en Veerman….. Of misschien wil Ruud met 3 aanvallende middenvelders gaan spelen, want er komt toch geen muisje door onze verdediging heen. Lekker in Engeland laten, we hebben al een overschot aan spelers die wekelijks spelen als en Tod. Of is dit Tod kan ‘t wel?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje