Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV informeert naar huur van Arnaut Danjuma'

18 januari 2023 19:33 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV informeert naar huur van Arnaut Danjuma"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV heeft geïnformeerd naar Arnaut Danjuma. De aanvaller speelt momenteel in Spanje bij Villarreal, maar mag op huurbasis vertrekken. Ook meerdere clubs uit de Premier League hebben interesse. Danjuma speelde van 2008 tot 2016 al in de jeugdopleiding van PSV en kwam uiteindelijk tot één invalbeurt voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie.

Aangezien Danjuma in 2016 geen contract kreeg bij PSV maakte hij transfervrij de overstap naar NEC. Na twee seizoenen in Nijmegen gespeeld te hebben, vertrok hij naar Club Brugge. Na ruim een jaar in België werd hij al verkocht aan Bournemouth om na twee seizoenen te vertrekken naar Villarreal.

Waar hij in zijn eerste seizoen onomstreden was en uiteindelijk clubtopscorer werd van Villarreal is de aanvaller dit seizoen niet altijd meer verzekerd van een basisplaats. Sinds de Spaanse competitie weer hervat is, is zijn speeltijd beperkt gebleven tot een invalbeurt van een minuut in drie wedstrijden.

Update 20:00: Volgens De Telegraaf heeft ook Ajax geïnformeerd naar de mogelijkheden om Danjuma over te kunnen nemen van Villarreal. Naast meerdere clubs uit de Premier League zijn ook clubs uit de Italiaanse (sub)top geïnteresseerd.

Meer op ED.nl




Tags

danjuma villarreal arnaut huur informeert belgie bournemouth brugge clubtopscorer jong sub telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Haha, ik moet hier eigenlijk een beetje om lachen. Een jeugdproduct transfervrij laten vertrekken naar NEC en na een paar jaar hopen dat je hem mag huren van Villareal…. De gang van zaken rond Brobby werkte al op mijn lachspieren maar Ajax had nog de mogelijkheden om hem terug te kópen. Wij willen weer huren, maar ook daarvoor zullen wij waarschijnlijk te klein blijken te zijn. Maar de poging is wel dapper van onze club.
+3/-3

 
1 jaar geleden
Nee dat is zeker geen eerlijk vergelijk en daar zit ‘m ook de pijn. Ooit waren er tijden dat PSV Koeman en Vanenburg wegkocht bij Ajax en Gullit bij Feyenoord. PSV was de rijke club waar heel Nederland jaloers op was. Door jarenlang, ik zal het ‘minder goed beleid’ noemen dan andere clubs in onze competitie zijn we inmiddels zo ver achteropgeraakt dat zelfs spelers van subtoppers niet meer haalbaar zijn. We zijn net als Ajax een Nederlandse club in de Nederlandse competitie. Zij hebben zich verbeterd en wij zijn afgezakt naar het level Twente/Feyenoord/AZ. Er is de laatste jaren zoveel mis gegaan dat het maar de vraag is of oude tijden überhaupt nog ooit gaan herleven. De realiteit is nu dat we als een kind voor een ijskraam staan te kwijlen alleen al bij de gedachte dat we een bij Anderlecht mislukte speler of een oud eigen jeugdspeler kunnen huren, terwijl zelfs dat waarschijnlijk niet eens gaat lukken. Het enige wat echt verbeterd is bij PSV is de jeugdopleiding wat de afgelopen jaren een gelukkig godsvermogen heeft opgeleverd. Helaas is al dat geld weer in no-time verbrast aan types als Bruma, Baumgartel, Romero, Drommel en heel veel andere misperen. We schijnen per jaar minimaal èèn speler voor ‘Gakpo-achtige’ te moeten verkopen, alleen om de operationele verliezen te compenseren. Verliezen die ontstaan zijn om een elftal op de been te houden dat niet beter is dan Feyenoord en AZ! Ik vrees dat we de komende jaren vaker buiten de top-3 gaan eindigen dan dat we kampioen zullen worden.
+7/-0

1 jaar geleden
Dat is een mooi niveau. Of het echter lukt …?
+1/-0

1 jaar geleden
Na alle berichten over twijfelaars als Cantwell en Silva is dit wél een gerucht om vrolijk van te worden. Nu nog even een koopclausule bedingen en dan ophalen die man!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Afgelopen weekend verschenen in Engeland berichten dat een koopoptie voor Villarreal alleen bespreekbaar is als het over een transfersom van minimaal 35 miljoen euro gaat. Dat gaat een club als PSV toch nooit (kunnen) betalen.
+1/-0

1 jaar geleden
Zou perfect zijn maar lijkt onhaalbaar, onze vrienden zitten er ook al achteraan volgens valentijntje.. pfff
+1/-0

 
1 jaar geleden
En dan net zon rol als Ocampos invullen? Bij PSV staat hij altijd basis!

Daarnaast bak Ajax dit seizoen er niet veel van dus hij zal echt niet 100% eerst voor Ajax kiezen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Neem aan dat ie z’n tijd in ehvn niet helemaal vergeten is en dat we vooral daarom dus n streepje voor hebben
+2/-0

 
1 jaar geleden
Volgens mij zag Ruud het als enige het in hem zitten in de jeugd heb ik wel eens via via begrepen. Dus dat zou zeker kunnen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hiermee schrijft Ajax Bergwijn af.
30 miljoen zo door het putje.

Voor bijna 150 miljoen aangekocht.
Geen enkele aankoop rendeert. Blind voor niks weg, Bergwijn naar de bank, Brobby voor veel geld terug gekocht. Occampos die ze miljoenen koste, Bassey die niet in het Ajax systeem past.

Gaat lekker daar. Nog even en ze lopen ook de CL mis. Dan is die financiele voorsprong in bijna 1 seizoen volledig weg gevaagd.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Gelukkig gaat het bij ons wel allemaal van een leien dakje ......
+1/-0

 
Bij dat vergelijken met Amsterdam vergeet je wel hun uitgaande transfers van boven de 100 miljoen?
+1/-0

1 jaar geleden
Lijkt me pittig, maar verras me maar. Hij kreeg geen contract bij ons, dus weinig vertrouwen in hem ? Dat kan een motivatie zijn om terug te keren en ongelijk aan te tonen, kan echter ook reden zijn om te denken bekijk het nu dan ook maar. Zie ajax niet echt als concurrent in deze, met al dat gedoe daar rond de flankspelers. maar blijkbaar ook veel buitenlandse clubs die vast meer geld kunnen bieden. Dat wordt een lastige.
+1/-0

1 jaar geleden
Is er nog iemand die verantwoording aflegt waarom die in 2016 weggestuurd werd. Pascal Jansen als Jong PSV trainer. Cocu als hoofdtrainer. Onze TD Brands? Niemand die het zag in die jongen? Misser in de categorie Huntelaar.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ene Jaap Stam voetbalde tot zijn 20e bij de amateurs van DOS Kampen, omdat niemand hem een versterking vond. Toen naar FC Zwolle (KKD), jaar later naar Cambuur (KKD) en op 23-jarige leeftijd naar Willem II (ED), daarna PSV, Man Utd (CL winst), Lazio, AC Milan en (helaas) Ajax.

Een groeispurt was de oorzaak, want rond zijn 20e begon een iel mannetje een beer te worden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat had niets met 'een misser' te maken. Kezman had er net dat seizoen, ik dacht, 35 ingeschoten. Als Hiddink toen een talent als Huntelaar de voorkeur had gegeven boven Kezman was Guus verketterd.... en ook door jou.
+2/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Ik vind Danjuma een fantastische voetballer. Maar huren levert je even plezier op en meer niet. PSV kan niks op de transfermarkt doen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik zie ook liever een goede speler aangekocht worden dan gehuurd, maar dat is niet realistisch vrees ik. Een goede speler huren is in de winterstop het beste alternatief, beter dan een paniekaankoop van een matige speler. En als die goede gehuurde je dan kampioen kan maken (as if...), dan liever kampioen met iemand die over 5 maanden weer vetrekt dan geen kampioen met een extra matige speler waar je mischien nog wel jaren aan vast zit.
+3/-0

1 jaar geleden
Zou natuurlijk een geweldige aanwinst zijn maar zie het somber in met al die Engelse aandacht.
+1/-0

1 jaar geleden
Snel van de huidige selectie verkopen wat je verkopen kunt en opnieuw gaan bouwen. Rest van seizoen talenten van Jong erin, daar worden we ook wellicht 4e of 5e mee.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Niet mee oneens. DIt seizoen is toch al opgegeven door Gakpo te verkopen en Ruud zijn jaar ervaring op te laten doen. Al hoop ik dat er eerst een degelijke TD komt, die het spelletje snapt (dus ook weet dat je verdedigers nodig hebt), voordat er weer aankopen gedaan worden. Brands deed het aardig, maar vooral aanvallers. Een grote schoonmaak sta ik volledig achter, te veel dure spelers die niet leveren en PSV ook niet verder gaan helpen.
+1/-0

 
Wat een briljant idee! Gaan spelen met de spelers die nu dertiende staan in de KKD :ja
+6/-1

 
Maar dan moet je het jaar daarop wel zien te promoveren;-)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik overdrijf natuurlijk een beetje maar...om mijn posts van een jaar terug waarin ik al voorspelde dat 010 met een paar gerichte aankopen ons al dit seizoen voorbij zou streven werd op dit forum ook gelachen. Het lachen is de meesten nu wel vergaan.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik snap je punt maar we zullen toch minimaal Europees voetbal moeten halen om niet in een neerwaartse spiraal terecht te komen. En dan zal je selectie dus minstens het niveau van een Sparta of Utrecht moeten hebben om daar in ieder geval boven te blijven. En van wat ik van jong PSV heb gezien gaat je dat zeker niet lukken.
+1/-0

1 jaar geleden
Misschien kan Marcel nog even zijn oude kantoortje lenen bij Everton en dan Danjuma een contract laten tekenen. En dan "vergeten" te zeggen dat het om PSV gaat?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage