Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko: 'Ik had het gewoon af moeten maken'

24 januari 2023 22:16

Johan Bakayoko gaf in gesprek met ESPN aan enorm te balen van de kansen die hij had gemist. "Ik was er heel dicht bij. Ik had het gewoon af moeten maken", aldus Bakayoko. "Achteraf is dit heel pijnlijk en moeilijk om er over te praten. Ik had het gewoon af moeten maken. Op het moment zelf kijk ik er niet naar en denk ik gelijk aan de volgende, maar achter is het wel pijnlijk."

Gevraagd werd naar de tactiek van PSV. "Afgesproken was dat één kant goed breed bleef en dat was mijn kant", zo gaf hij aan. "Ik moest met mijn snelheid voor de diepte zorgen en achter de verdediging komen. Dat is een paar keer gelukt."

Bakayoko heeft niet helemaal het gevoel dat hij nu zijn kans kan ruiken na het vertrek van Noni Madueke en Cody Gakpo. "Op zich wel, maar als ik er sta, denk ik niet dat ik het goed moet doen omdat iemand vertrokken is", zei hij daarover. "Ik moet het gewoon goed doen voor mezelf. Zo denk ik daarover."

De aanvaller baalde wel dat hij werd gewisseld. "Natuurlijk, maar dat was de tactiek van de coach", reageerde hij daarop. "De ploeg draaide met tien ook goed. De coach dacht dat met twee spitsen spelen beter was. Als de ploeg goed draait, is het voor mij goed."




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko baalde cody espn gakpo madueke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage