Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geen sprake van ontslag van Ruud van Nistelrooij'

26 januari 2023 10:36 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Geen sprake van ontslag van Ruud van Nistelrooij"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat er geen sprake is van een ontslag van Ruud van Nistelrooij bij PSV. De selectie, directie en de raad van commissarissen hebben nog altijd het volle vertrouwen in de trainer. Volgens de clubleiding ligt de schuld van de crisis niet bij Van Nistelrooij en wordt intern erkend dat de club rijkelijk laat is met het halen van versterkingen.

De bedoeling is wel dat er nog een of meerdere versterkingen gehaald worden. Meerdere aanvallers zijn in beeld bij PSV, waarbij ook wordt gekeken naar spelers die afvallen in de Premier League. De spelers die daarvoor in beeld waren deze transferperiode wilden echter liever in Engeland blijven spelen. Ook spelers uit de Bundesliga en Ligue 1 staan bij PSV op de radar.

Meer op ED.nl




Tags

nistelrooij afvallen bundesliga engeland erkend ligue radar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Lopen er in de Premier League, Bundesliga en Ligue 1 geen goede bestuursleden rond die wel over de nodige daadkracht beschikken? Let maar op, aan het einde van de rit komt er helemaal niemand of een last minute huurcontructie van een speler waar nog niemand van gehoord heeft of ook maar enigsinds in het profiel past van wat nodig hebben (goals en assists)
+1/-0

1 jaar geleden
Nee, natuurlijk niet. Zou ook nergens op slaan, je kiest toch bewust voor een trainer zonder ervaring. Hij had eerst nog elders ervaring op mogen doen in de Eredivisie, maar je kan hem er nu toch niet uit knikkeren terwijl hij precies presteert zoals je had kunnen verwachten. Had hem zelf alleen nog niet aangesteld als eerste trainer. Dit en volgend seizoen uitzitten...
+6/-0

1 jaar geleden
Terecht. Geen andere trainer zou het beter doen met dit materiaal.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat ben ik niet met je eens.

Na een goed begin was het spel van PSV zeer voorspelbaar geworden en dan zie je de hand van Rutten, die wederom niet kan schakelen naar een ander speltype.
Dus was PSV voornamelijk afhankelijk van individuele ingevingen van spelers.

Het vervangen van een assistent door een andere ervaren assistent, die wel snel kan switchen in speltype, is naar mijn mening een must.
+3/-0

1 jaar geleden
Het gaat zoveel over Ruud maar ze hebben toch niet voor niets Rutten erbij gezet? En Guus als klankbord? De gehele organisatie deugt van geen kant. Zoek het maar uit Ruud… en oh ja: we verkopen ook je beste spelers! Bah… waar en wanneer is alles zo hopeloos fout gegaan? Is dit nu het gevolg van de uitschakeling tegen Rangers? Hoop niet dat er teveel kasten zijn aan de Mathildelaan want ik ben bang dat er wat lijken in zitten. Nog nooit zo negatief over psv geweest in 50 jaar! Zelfs niet in periode De Mos, Westerhof
+6/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad is het tegen Rangers fout gegaan. Dan had je 40 miljoen binnen gehaald en was er geen urgentie om Cody nu al te verkopen. Ik weet niet of je dan nu bovenaan had gestaan, maar in elk geval wel hoger op de ranglijst. Één wedstrijd waarin je achteraf gezien je hele seizoen hebt weggegooid. En toen stond Cody nog wel in het veld 😮
+1/-0

1 jaar geleden
Het gaat niet op de trainer, maar om de spelers, die op het veld staan.
De meeste spelers hebben echt niet de kwaliteit, wat de psv commissarissen voor ogen heeft. Dan zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden. Geen geld hiervoor, dan houdt het op.
+1/-0

1 jaar geleden
Oke, snap ik maar gaat er dan iemand anders zijn verantwoordelijkheid nemen.
O nee, dat past niet in onze warme club kultuur.
Sorry collega s, ik heb het kampioenschap vernaggeld door mijn ad hoc beleid maar kom op, het moet wel gezellig blijven.
So much voor topsport klimaat
+1/-0

1 jaar geleden
Als je nu in complottheorieën geloofd zou je haast gaan denken dat ze bewust Ruud "onze held" overgehaald hebben om zo operatie "zwarte cijfers" uit te kunnen voeren. Want ja we kunnen Ruud toch niets verwijten hè.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage