Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV gaat voor definitieve transfer van Jarrad Branthwaite'

27 januari 2023 17:48 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV gaat voor definitieve transfer van Jarrad Branthwaite"; image source: Pro Shots

PSV wil Jarrad Branthwaite definitief overnemen van Everton. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De club is van mening dat de 20-jarige verdediger een uitstekende indruk heeft achtergelaten in zijn eerste half jaar in Eindhoven en hoopt dan ook dat de Engelsman langer kan worden vastgelegd. Gesprekken over een definitieve transfer zijn al begonnen.

Naast PSV heeft ook AS Roma interesse om Branthwaite vast te leggen, al staat vast dat de verdediger het seizoen sowieso op huurbasis in Eindhoven zal afmaken. De verwachting is dat Branthwaite in ieder geval meer dan 4 à 5 miljoen euro zou moeten kosten. Everton kampt echter met grote problemen en heeft geld nodig om in de komende dagen de selectie te kunnen versterken.

Branthwaite werd aan het eind van de zomerse transferperiode op huurbasis overgenomen van Everton. De verdediger was een bekende van Marcel Brands, aangezien de huidig algemeen directeur van PSV in zijn periode bij Everton Branthwaite kocht van Carlisle United. Sinds zijn komst naar PSV kwam de Engelsman tot nu toe tot 16 officiële duels. Sinds de winterstop lijkt hij verzekerd te zijn van een basisplaats en miste hij sindsdien geen minuut.

Meer op ED.nl




Tags

branthwaite everton jarrad brands carlisle roma zomerse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Goed nieuws...Jarrad is een constante factor in onze verdediging, verzaakt nooit en kan gezien zijn leeftijd alleen nog maar groeien door ervaring. Zit verder een goede kop op...geen rare fratsen.
+5/-0

1 jaar geleden
Dat zou het lichtpuntje aan de eind van de tunnel kunnen zijn.
Hopelijk lukt dit.
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Mee eens. Doet het goed. Rustig, heeft een goede inspeel pass en sterk in de lucht. Dat met die leeftijd is zeer veelbelovend. Voor rond de 5m die genoemd word (lijkt mij laag) zeker een interessante transfer
+1/-0

1 jaar geleden
Goed nieuws, tenminste zolang Obispo naar de bank wordt verwezen anders blijft het dweilen met de kraan open!
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Mooi … als Everton nu geld nodig heeft, dan snel de deal sluiten voor een 4M!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje