Transparent
Inloggen
Sluiten

Jason van Duiven bezorgt Jong PSV winst in Almere

3 februari 2023 22:04
Foto: Pro Shots

Jason van Duiven bezorgt Jong PSV winst in Almere; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie opnieuw weten te winnen. Het uitduel tegen promotiekandidaat Almere City eindigde in een 1-2 zege. Jason van Duiven groeide uit tot man van de wedstrijd door beide doelpunten voor zijn rekening te nemen. Zijn eerste treffer was van grote schoonheid door op heerlijke wijze een bal over de keeper te lobben toen hij te ver voor zijn doel stond.

Dat de jonge spits in uitstekende vorm verkeert bewijzen ook de statistieken. Databureau Opta zocht uit dat Van Duiven de eerste spits in de Keuken Kampioen Divisie onder de 18 jaar is die drie wedstrijden op rij tot scoren wist te komen sinds Opta in 2008 de KKD analyseert.

Opstelling Jong PSV: Peersman, Comenencia, Seelt, Van de Blaak, Leysen, Nassoh, Geerts (65' Colyn), Tielemans (90' Dams), Sealy (83' Jimenez), Van Duiven (90' Priske Flyger), Babadi (81' Bougafer)




Tags

duiven jong jason bezorgt opta babadi blaak bougafer colyn comenencia dams databureau flyger geerts jimenez kkd leysen lobben nassoh peersman priske sealy seelt tielemans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mooi om te zien dat onze jeugd zich laat zien!!!
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind van Duiven een heel, heel interessante speler. Hij is weliswaar klein, maar lekker fel en agressief. Hij doet me aan Hans Gilhaus denken, maar dan met een vleugje Kezza (maar dan wel een vroeg-stadium Kezza 😉).

Enorm doelgericht en staat bijna altijd op de goede plek. Het gemak waarmee hij de ballen in bet netje legt is echt mooi om te zien.
Keep up the good work Jason!
+2/-0

1 jaar geleden
Van Duiven begint aan de deur te rammelen, het zijn niet zomaar goals, maar goals waar de klasse vanaf druipt. Jammer dat hij geen kop groter is, maar goed, daar hebben we Luuk voor.
+1/-0

1 jaar geleden
Volledig weggespeeld door Almere, maar toch gewonnen. Ik zie het bij Jong PSV eigenlijk liever andersom.

Geniale goal van Duiven. Als die goal door van Basten was gemaakt zouden ze er nog jaren over praten. Die voetbeweging. Wow.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Weergaloos doelpunt inderdaad. Met enorm veel souplesse getrapt. Van de huidige selectie van PSV1 denk ik dat alleen Simons en Veerman dat zouden kunnen.
+1/-0

1 jaar geleden
Kunnen we voor V Duiven niet vast een Engels paspoortje aanvragen ? Prachtige goal, aanvallend hebben we talent genoeg. Met nadruk op talent, zie er nog niet 1 die echt klaar is voor het echte werk. Misschien keertje invallen in de beker ?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage