Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV haalt Sávio vanwege blessure al terug'

7 februari 2023 16:22 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV haalt Sávio vanwege blessure al terug"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat Sávio al vervroegd terugkeert bij PSV. De aanvaller nam met Brazilië Onder 20 deel aan het Zuid-Amerikaans kampioenschap voetbal onder 20, maar kampt opnieuw met een blessure. Sávio was in de winterstop al niet fit en is nu geblesseerd geraakt aan zijn dijbeen. Naar verwachting zal de Braziliaan tot ver in maart uit de roulatie zijn.

Brazilië Onder 20 heeft zich inmiddels al gekwalificeerd voor het WK Onder 20 dat in mei zal worden gespeeld in Indonesië. Indien Sávio, normaal gesproken een vaste waarde in de selectie, voor dat toernooi weer wordt geselecteerd mist hij ook de laatste duels van PSV in de Eredivisie dit seizoen.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

savio braziliaan dijbeen eredivisie gekwalificeerd indonesie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Daar staat neem ik aan een vergoeding tegenover vanuit de Fifa/ Braziliaanse bond? Ze nemen een geblesseerde speler mee, die nu nog erger geblesseerd is?
+1/-0

1 jaar geleden
Heeft hij zich verstapt op de tribune?
Volgens mij elke pot daar gezeten.
+2/-0

1 jaar geleden
Niks aan de hand joh , aanvallers zat, iedereen is fit 🙃
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Ik vraag me af waarom we die jongen überhaupt gehaald hebben …
Hoelang en hoeveel tijd moeten wij nog besteden om hem klaar te stomen voor City?? Ik denk dat wij nooit de vruchten gaan plukken van deze jongen …
+6/-0

 
1 jaar geleden
Vanuit inside informatie kan ik vertellen dat hij van tevoren wist dat hij voor Jong PSV is gehaald. Echter traint hij mee met het eerste. Dat maakt voor zo'n jonge jongen het lastig om bij Jong te excelleren. Hij kent hem niet en andersom. Neemt niet weg dat we er voorlopig niets aan hebben gehad.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
En nooit zullen hebben …
+1/-0

1 jaar geleden
Waar zouden we zijn zonder Savio… Ik dacht dat dit het nieuwe wonderkind uit Brazilië zou zijn maar daar is maar heel weinig van gebleken. Toch weer een onbegrijpelijke huuractie dit, zeker als je hem in zijn huurperiode ook nog zo lang moet missen. Accuut stoppen met dit soort zinloze acties.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Sorry hoor, maar hij heeft echt wel de voetballende kwaliteiten die we van een Braziliaan verwachten en waarvoor we hem hebben gehaald. Alleen zo’n jongen heeft wel even wat meer aanpassing nodig dan een Scandinaviër. Daarnaast wordt hier vanaf minuut 1 verwacht dat zo’n jongen zijn verdedigende taken uitvoert en met zijn acties het team niet in gevaar brengt. Normaal gesproken brachten we jongens als Marquinho, Leandro, Claudio en Tardelli bij een 3-0 voorsprong en konden we genieten van onbezorgde Samba in Eindhoven. Maar sinds we weer op z’n Ruttes spelen is het altijd billenknijpen met een maximale 1 of 2 nul voorsprong en kan je dit soort jongens dus niet onbezorgd opstellen zonder ze pas in de 85e minuut langs de lijn te roepen, dan nog met de iPad 5 minuten te instrueren. Om ze vervolgens vooral te laten meeverdedigen…
+1/-0

1 jaar geleden
Ben ik erg pessimistisch als ik denk aan de benaming "man van glas"??
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage