Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Wij willen graag dat Jarrad Branthwaite blijft'

8 februari 2023 22:58

In gesprek met ESPN was Ruud van Nistelrooij te spreken over de eerste helft. "We hadden het volledig onder controle. Na die 2-0 hadden we de 3-0 ook moeten maken. Emmen is voor rust maar één keer over de middenlijn geweest", aldus Van Nistelrooij. "Maar vervolgens komen wij als een drama uit de kleedkamer. We spraken in de rust af dat we ons ding moesten blijven doen en op zoek moesten gaan naar de derde, maar het tegenovergestelde gebeurde."

Als het aan de trainer van PSV ligt, blijft Jarrad Branthwaite na dit seizoen ook in Eindhoven. "Hij moet zeker blijven en dat willen wij ook graag", zo gaf hij aan. "Hij is een groot talent. Hij is nog twintig, maar er zit heel veel toekomst in. Hij is goed aan de bal, kan links en rechts centraal spelen omdat hij tweebenig is, heeft een prachtige lengte en snelheid voor een centrale verdediger. Hij is gewoon heel compleet. Hij maakt heel goede stappen."

Van Nistelrooij was blij dat Olivier Boscagli weer terug is. "Het is prachtig dat hij weer minuten maakt na negen maanden kruisbandblessureleed", zei hij daarover. "Ik kan er zelf over meepraten. Dan weet je waarvoor je het doet. Het publiek onthaalde hem fantastisch met een mooi applaus en het scanderen van zijn naam. Dat zijn mooie dingen."
Discussieer mee op de forums


Tags

nistelrooij branthwaite jarrad applaus boscagli drama emmen espn kruisbandblessureleed middenlijn onthaalde tegenovergestelde tweebenig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi