Transparent
Inloggen
Sluiten

'Drietal clubs stuurt scouts voor Jarrad Branthwaite'

9 februari 2023 08:56 - The Daily Mail
Foto: Pro Shots

"Drietal clubs stuurt scouts voor Jarrad Branthwaite"; image source: Pro Shots

The Daily Mail meldt dat een drietal clubs serieuze interesse heeft om Jarrad Branthwaite komende zomer over te nemen van Everton. Manchester United, Liverpool en AS Roma zullen volgende week scouts sturen om de verdediger te bekijken in de Europa League tegen Sevilla. Branthwaite staat al langere tijd in de belangstelling van AS Roma.

De verdediger is bij zowel Liverpool als Manchester in beeld omdat hij linksbenig is en bovendien homegrown. Regels in de Premier League schrijven voor dat iedere club minstens acht spelers in de selectie heeft die in Engeland zijn opgeleid en Branthwaite voldoet aan deze regels.

Het medium meldt overigens opnieuw dat PSV al een bod van 15 miljoen pond, omgerekend bijna 17 miljoen euro, had uitgebracht afgelopen maand en dat dit door Everton was afgewezen. De verschillende clubwatchers hebben eerder al aangegeven dat dit complete onzin is.

Meer op The Daily Mail




Tags

branthwaite jarrad everton liverpool roma stuurt clubwatchers engeland homegrown linksbenig onzin sevilla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Gerrit is goed bezig, maar als PSV 15 miljoen pond geboden zou hebben, zou me dat wel verbazen.
Het zou wel een goede ontwikkeling zijn om eindelijk ook eens een keer echt werk te maken van een fatsoenlijke verdediging.
+1/-0

1 jaar geleden
In deze tijd zou ik die 15 mln betalen of het nu voor Gerrit is of een andere. In de categorie 5 a 10mln wat ze blijkbaar voor ogen hebben kom je weer gauw uit bij een categorie baumgartl..
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zit jij toevallig in de RVC? Dat zou een hoop verklaren.
+2/-0

1 jaar geleden
Tja, wij verhuren met goedkope koopopties die je bij succes kan lichten… maar huren zonder die goedkope koopopties. Hopen dat ze de speler zo gek weten te krijgen is nu de enige hoop
+1/-0

 
Want bij iedere huurtransfer is een (goedkope) koopoptie ook bespreekbaar?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat is mijn punt... Waarom geven wij die koopopties wel bij het leven weg? Of als een speler van ons wordt verhuurd (Lammers), dat de hurende club dan 20 % van het toekomstige transferbedrag krijgt... Ik hoor dan als reactie dat die clubs zonder koopoptie of transferpercentage deze spelers niet huren.. Maar je maakt mij niet wijs dat SC Heerenveen Lammers zonder dat percentage niet had gehuurd of er geen andere club interesse had... Zo ook bij Doan die echt wel in de belangstelling van meerdere clubs stond, dus dan mag je als verhurende club ook wel wat hoger in de boom gaan zitten...
+2/-0

 
 
1 jaar geleden
@mvlieger, ik neem aan dat je een grapje maakt, maar vooruit, ik hap:

Jarred aka Gerrit Branthwaite
+2/-0

 
1 jaar geleden
Kwam na de wedstrijd tegen Emmen naar voren uit het interview met 'm.
Hij wordt in de spelersgroep "Gerrit" genoemd.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Tja, ik denk dat wij weinig kans zullen maken om hem over te nemen …
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind hem zeker niet onaardig, maar als ik deze namen zie dan zien zij toch dingen die ik niet zie. Ok hij heeft een Engels paspoort, maar dat hebben de meeste Engelsen. Hoop dat de blik van die scouts niet valt op Xavi. Sangare daarentegen..
+1/-0

1 jaar geleden
In het interview gaf die toch ook aan het best wel naar zijn zin te hebben bij de mooiste clup van de wereld?
Dus waarom niet lekker blijven en gegarandeerd speeltijd, voor die andere 2 grote clups wordt hij bankvulling.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage