Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV behoudt All-In seizoenkaart en verhoogt prijzen'

13 februari 2023 10:35 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV behoudt All-In seizoenkaart en verhoogt prijzen"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV de All-In Seizoenkaart ook komend seizoen blijft aanbieden. Supporters kunnen dan ook direct de Europese wedstrijden, bekerduels en oefenwedstrijden in het Philips Stadion ontmoeten. De prijs hiervan zal 60 procent hoger liggen dan de reguliere seizoenkaart. Maandag worden alle huidige seizoenkaarthouders via e-mail door PSV geïnformeerd.

PSV zal komend seizoen de prijs van de seizoenkaarten wel gaan verhogen. Na enkele seizoenen zonder prijsverhoging zal het nu met gemiddeld 5,5 procent stijgen. Dat is ook besloten in overleg met het PSV Klankbord, waarin alle grote supportersstromingen plaats nemen. Mede vanwege de gestegen kosten voor energie, beveiliging en schoonmaak ontkomt de club er nu niet aan om na vier seizoenen de prijs van de seizoenkaarten te verhogen.

Tijdens het overleg met het PSV Klankbord is ook besproken dat de stadionfaciliteiten worden verbeterd. Een terugkerend item tijdens de overleggen is het verbeteren van de stadionhoreca, toiletten en toegang van het stadion. De ingangspoorten aan de noordzijde van het Philips Stadion zijn inmiddels al vervangen zodat er sprake is van een snellere doorstroming. Andere investeringen staan ook op de planning.

Meer op ED.nl




Tags

seizoenkaart klankbord verhogen bekerduels beveiliging ingangspoorten noordzijde ontkomt prijsverhoging schoonmaak snellere stadionfaciliteiten stadionhoreca supportersstromingen toegang toiletten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Lees het via de pers al en mail nog niet gehad ,Rik van ED is er snel bij .....
+1/-0

1 jaar geleden
Tja alles wordt duurder dus dit ook. Als het spel dan ook minimaal 5.5% beter wordt dan is het te billijken toch?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik hoop dat dat gewoon omhoog gaat met die 12,5% inflatie
+2/-0

1 jaar geleden
PSV geeft niet veel om zijn supporters, dat is wel duidelijk als je een drankje wil nuttigen in het stadion. De prijzen zijn exorbitant hoog. Sinds een aantal maanden kun je frisdrank alleen nog maar in flesjes bestellen, dat kost dus bijna 6 Euro. Als je je zoon of dochter meeneemt geef je ze graag een drankje, dat was rond de 3 Euro, nu dus het dubbele. Frappant is ook nog dat ze de dop er af halen waardoor binnen een kwartier al het koolzuur er uit is verdwenen. Stel je neemt meer dan één kind mee, dan loopt het gewoonweg de spuigaten uit voor een simpel drankje. Als je dan ook nog ziet dat er wat tieners achter de bar staan en meer onderling met elkaar bezig zijn ipv dat ze goed zijn geïnstrueerd of aangestuurd worden, waardoor er altijd een lange wachtrij staat, kan ik niet anders concluderen dat PSV eerder zijn supporters wegjaagt dan voor zich probeert te winnen.
+7/-3

 
1 jaar geleden
Zeg er dan ook bij dat je voor die dubbele prijs van 0,2 liter naar 0,5 liter gaat :denk
+7/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Wie zegt dat een kind daarom maar een 0.5 liter moet drinken? Zou de ouder en/of kind zelf mogen bepalen of ze een glas of dan maar een 0,5 liter mogen drinken? Waarom is een glas frisdrank afgeschaft, dan heb je iig keuze. Tis duidelijk dat dit gedaan wordt om meer geld te verdienen, heeft niets met goede service naar de supporter te maken.
+8/-0

 
reactie verwijderd

 
De overheid heeft bepaald dat er in 2024 geen plastic wegwerpbekers meer gebruikt mogen worden. Daarom testen ze nu met deze flesjes. Heeft verder weinig met meer geld willen verdienen te maken. Sterker nog: PSV besteedt de horeca uit, dus verdient er nu niks extra's aan.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Je kunt plastic bekers voor frisdank ook vervangen met karton/papieren bekers,dat zie je in het bedrijfsleven in kantines ook, waarom dan niet hier? Tis duidelijk, het gebeurt juist onder het mom van de nieuwe wet om meer te verdienen.
Wat verwacht jij dan wat ze met plastic bekers voor bier gaan doen, ook in plastic flesjes of gewoon weer glas?
Daar dit uitbesteed is door PSV, is er juist des te meer reden voor PSV ervoor te zorgen dat zijn(!) supporters een goede en nette service krijgen van hun leverancier. PSV laat dit al jaren aansukkelen, altijd lange wachtrijen in de rust, tis een service van 0,0.
+5/-0

 
test (de; m; meervoud: tests, testen)
1 toetsing van de kennis, het karakter enz. van personen
2 toetsing van de kwaliteit van zaken

tes·ten (testte, heeft getest)
1 onderwerpen aan een test
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nou als dit het argument van psv is klopt er geen hout van. Want als je een flesje water bijvoorbeeld besteld en 4 bier, krijg je een treetje mee om het in een keer te kunnen meenemen. 3x raden waar ze het fles dan in stoppen zodat die in de tree past? Juist, plastic halve liter beker
+1/-0

 
Verwacht je dan dat je een flesje met dop het stadion in krijgt? Er wordt nu al om de haverklap met drinken gegooid. Een (vol) flesje met dop komt vele malen harder aan.

Je ontkomt hier verder niet aan. Vanaf komend jaar zijn wegwerpbekers verboden, waardoor je op zoek moet naar alternatieven. Nu wordt er dus qua frisdrank getest met flesjes. Je betaalt nu weliswaar het dubbele, maar je krijgt ook meer dan het dubbele qua inhoud als je het vergelijkt met de kleine glaasjes die het eerst waren.

In het ED heeft in december of januari nog een artikel gestaan dat PSV ook andere alternatieven aan het onderzoeken is met onder meer herbruikbare bekers die je nu in Duitsland ook al hebt.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Waar slaat dit nu weer op? Je beslist een plastic beker te vervangen door een flesje, maar dan moet de dop er maar af. Door alleen maar flesjes te verkopen creëert de horeca gewoon zelf dit probleem, niet de supporter. Dus ook er maar vanuit gaan dat eigen supporters volle flesjes(6 Euro) het veld op gaan gooien. Bizar dat je dit goed praat.
+3/-0

 
Kijk eens om je heen hoeveel er met drinken wordt gegooid
+2/-2

 
1 jaar geleden
Ik zie nooit volle flesjes door de lucht vliegen, gaat ook niemand doen, 6Euro weggooien, en dat weet jij ook.
+2/-0

 
Die 15 cent extra die je nu betaalt zal het verschil inderdaad wel maken ja
+1/-1

 
1 jaar geleden
Kijk, je laatste alinea snijdt hout, dat is dus ook wat je kunt doen. 'Testen' heeft alleen maar te maken of supporters bereid zijn 6euro voor een fles uit te geven, niets met de wet die in 2024 ingaat. Dan hadden ze nl. voor plastic bierglazen, die er 10x meer zijn, ook een alternatief kunnen maken, zoals je in je laatste alinea beschrijft.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Er zijn ook mensen die 0,5L niet in 1 keer kunnen opdrinken. Bewaren voor later kan ook niet want de dop is weg. Na 10 minuten zonder dop is de prik van de drank en dus niet meer te zuipen. Bier gaan ze ook niet in plastic flesjes doen of zelf in glas. Die blijven gewoon in bekers aangeboden worden. Dit kan dus ook met frisdrank!

In een cafe krijg je ook geen plastic fles drinken als je cola besteld. Ook niet als plastic bekers verboden worden.

Maar ik neem gewoon een dop van thuis mee, want ik ga zo'n fles niet in 1 keer leegdrinken.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Een vol flesje zonder dop komt waarschijnlijk net zo hard aan. Gooien met een open fles zorgt niet dat alle inhoud eruit vliegt.. zelfde met een beker. Daar blijft de inhoud ook grotendeels in zitten
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat is vervelend maar nu je het weet kun je de volgende keer gewoon een dopje van thuis meenemen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat klopt, maar als je erover nadenkt ben je het paard dan achter de wagen aan het spannen. Gaan ze bij de ingang nu ook fouilleren op flesdopjes? ;)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat doen ze zeker, afgelopen wedstrijd nog een kindje die met een flesje drinken het stadion in wilde en de dop in moest leveren. Half volle flesje mocht wel mee
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik word eigenlijk nooit gefouilleerd en mijn zoon (10 jaar) als hij meegaat al helemaal niet. In het ergste geval lever je je dopje in en zit je alsnog met een koolzuurloze of gewoon geen cola.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Grappig ja, die dop die ze nu overal vastmaken zodat hij niet verloren gaat en op straat beland halen ze er bij PSV af.
+2/-0

1 jaar geleden
Tja, de lonen zijn maar met 3,6% gestegen. Ik begrijp de golf aan stakingen daarom compleet. Er zit genoeg geld in de economie, alleen veruit het meest bij dezelfde groep mensen.

Zo gaan de sponsoren van PSV (behalve Philips typisch genoeg) de afgelopen jaren ook hard met de winsten en omzetten.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage