Transparent
Inloggen
Sluiten

Fred Rutten: 'Als je een groot team wil zijn, moet je overleven'

19 februari 2023 17:18

In gesprek met ESPN was Fred Rutten het eens met de opmerking dat het gelijkspel van PSV onnodig was. "Dit was totaal onnodig zelfs", aldus Rutten. "Als je een groot team wil zijn en je komt dan op voorsprong, moet je overleven. Als je dan ziet dat ze direct uit de aftrap een kans krijgen... Dat soort momenten moeten eruit als je groot wil worden."

Rutten was woedend dat het na de 2-1 gemakzuchtiger werd. "Dat mag niet, maar het gebeurt wel", zo gaf hij aan. "Dat is een stukje volwassenheid dat je in de ploeg moet hebben van nu hebben we hem en nu laten we hem niet meer los. We konden het vanaf de kant ook niet meer corrigeren, want toen het gebeurde lag hij al in het netje."

Gevraagd werd of PSV met een achterstand van zes punten nog meedoet om de titel. "Dat zal de toekomst uit moeten wijzen. Mijn gevoel is altijd positief, dat is nooit weg", zei hij daarover. "Als je bij een club als PSV werkt of voetbalt, moet je altijd winnen. Daar zit verder geen verschil in."
Tags

rutten aftrap corrigeren espn gemakzuchtiger netje titel volwassenheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

babadi bakayoko basarnhem benitez cambuur crockett etappe fabio feyenoord ghazi groningen guti heitinga james jong obispo oost ramalho ruben sangare silva slot teze til titel var veerman vitesse walter xavi