Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] PSV bevestigt nieuws over blessure Walter Benítez

1 maart 2023 10:28 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] PSV bevestigt nieuws over blessure Walter Benítez; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat PSV het voorlopig moet doen zonder Walter Benítez. De doelman heeft deze week op de training een meniscusblessure opgelopen en inmiddels is hij al geopereerd. Doorgaans staat voor deze ingreep een herstelperiode van zes weken. Indien dit voor de Argentijn ook het geval is, zou hij volgende maand in de topper tegen Ajax wel kunnen spelen.

In de tussentijd zal Joël Drommel het doel gaan verdedigen. De 26-jarige keeper kon afgelopen winter vertrekken bij PSV, maar mocht van de clubleiding niet vertrekken. Door Ruud van Nistelrooij was hij al aangewezen als de doelman voor de bekerwedstrijden. De verwachting is wel dat hij komende zomer alsnog gaat vertrekken uit Eindhoven.

Update 10:28: PSV heeft inmiddels zelf ook bevestigd dat Walter Benítez kampt met een knieblessure. Volgens clubwatcher Rik Elfrink is de prognose dat Benítez vijf weken niet inzetbaar zal zijn, maar is het niet uitgesloten dat hij al iets eerder weer kan spelen en direct na de interlandperiode weer in het doel kan staan.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

benitez walter drommel elfrink herstelperiode meniscusblessure nistelrooij prognose telegraaf topper tussentijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Komende wedstrijden zijn op papier niet de moeilijkste, als die Ajax haalt tenminste
+2/-0

 
4 weken geleden
Alle wedstrijden zijn moeilijk
+1/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Stel aub Waterman op. Die Drommel heeft ons vorig jaar al een kampioenschap gekost. Slechtst denkbaar scenario om die Drommel op te stellen. Verdediging is al niet stabiel en dit is vragen om problemen
+8/-4

 
4 weken geleden
Vooropgesteld : ik ben geen fan van Drommel. Maar om hem de schuld te geven van het missen van het kampioenschap gaat me te ver. Dit seizoen hebben we tot nu toe al meer verliespunten dan het hele vorige seizoen bij elkaar. Dit seizoen hebben we al vaker van een laagvlieger verloren dan vorig seizoen. Wie is dit jaar dan de schuldige van het mislopen van het kampioenschap? En volgens mij is voetbal een teamsport en kun je dus niet de schuld bij één iemand neerleggen. Want als Zahavi bijvoorbeeld minder kansen had gemist hadden we meer punten gehaald. En dan ligt het dus aan Zahavi dat we vorig seizoen geen kampioen zijn geworden.
+2/-0

 
4 weken geleden
Met Benitez vorig jaar ipv Drommel in de goal waren we kampioen geweest. Ik zal het niet snel afschuiven op één persoon, maar de blunders en onzekerheid van Drommel hebben veel punten gekost.
+2/-0

 
4 weken geleden
Inderdaad...kijk de wedstrijden er maar eens op terug: hetzelfde als vandaag weer...1e schot binnen de palen is bij Drommel meteen een doelpunt
+1/-0

4 weken geleden
Aiaiai, wat een pech weer! Beterschap Walter!
+4/-0

4 weken geleden
Spijtig dit. Al maakt hij veel minder indruk dan ik vooraf had verwacht. Mooi moment voor Drommel om te laten zien dat hij PSV-waardig is geworden.
+6/-3

4 weken geleden
Drommels drommels en nog eens drommels
+3/-0

4 weken geleden
Nu moeten we minimaal twee keer scoren om te winnen...
+3/-3

 
4 weken geleden
Wat dat betreft geen verschil met of zonder Walter. Tegen Utje ziet het er niet goed uit en tegen Twente ook niet. Sevilla krijgt uit 0.83 xG (minder dan PSV) drie goals. Het is beter dan Joel, maar niet veel.

Tegenwoordig is niet meer elk schot in de kruising onhoudbaar. Ik zie Eredivisiekeepers wekelijks ballen die niet hard of precies genoeg zijn uit de hoek halen. Bij Walter is het iets te vaak "onhoudbaar".
+4/-2

 
4 weken geleden
Ai, met of zonder Benitez is wel een groot verschil. Misschien Waterman proberen op goal?
+4/-2

4 weken geleden
Gelukkig staat het achterin iets beter ,laten we het beste er van hopen..
+2/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Heel zuur. Voor Benitez in de eerste plaats.
Zit zelf nou niet bepaald te wachten op Drommel. Ben nog niet over dat gestuntel van vorig seizoen heen.
+5/-0

4 weken geleden
Wat is dat toch met al die blessures dit seizoen? Nou dan alsjeblieft Waterman in de goal maar ik vrees Drommel..
+4/-3

4 weken geleden
Dat Drommel geen goede keeper is ala, maar waar word dat vragen om Waterman op gestaaft ? Da's toch oportunistisch?
+5/-0

 
4 weken geleden
Omdat Drommel genoeg punten gekost heeft, logisch dat men dan een ander de kans wil geven toch? Met veld spelers doen we dat ook dus met een keeper niet veel anders.
+2/-2

 
4 weken geleden
Degene opstellen die vorig seizoen nog de tweede keeper was van OFI Kreta, de nummer acht van Griekenland, klinkt als een veel beter idee ja :ja
+6/-0

 
4 weken geleden
Ja maar voor hetzelfde geldt gaat het goed, ik geef nu liever eens een ander de kans dan een keeper die ons enorm veel punten heeft gekost vorig seizoen maar ach ja laten we dan Drommel weer lekker aan klooien, top :)
+2/-2

 
4 weken geleden
Voor hetzelfde geldt gaat het met Drommel goed :idee Of verwacht je serieus dat een keeper die niet goed genoeg is voor de nummer acht van Griekenland het beter gaat doen?
+2/-0

 
4 weken geleden
Ja wie weet, misschien gaat het na een heel seizoen falen van Drommel nu ineens goed, wie weet, zou geweldig zijn. Ik zeg niet dat Waterman het beter gaat doen, ik zeg alleen dat ook hij een kans verdient, maar we gaan het zien.
+1/-0

4 weken geleden
Pfff, Roger trainde echt verkeerd en veels te hard. Je ziet het, zelfs bijna een jaar na zijn vertrek plukken we er nog de wrange vruchten van. Zelfs bij een speler die helemaal nooit onder Roger getraind heeft. Blij dat hij weg is ;)
+6/-1

 
4 weken geleden
Was mijn reactie ook: ligt aan Roger (hahahaha). Alles ligt aan Roger (die volgens onze Rik Elfrink “bij PSV ook best een aantal goede dingen heeft gedaan” om vervolgens na deze understatement van het jaar weer zijn standaard grap ‘Top Class’ voor de honderdste keer te herhalen…. Pffff). Gek toch dat Benfica top fit is en zo’n beetje alles wint wat er te winnen valt. Jammer dat we ook in dat opzicht een flink aantal stappen hebben teruggezet.
+4/-0

4 weken geleden
Hopelijk doet Drommel het super en speelt hij zich in de kijker voor een mooie transfer.
+2/-0

4 weken geleden
Ik vind Benitez ook geen wereldkeeper maar (D)rommel is echt dramatisch gebleken. Bij Twente heeft hij wel een tijd goed staan keepen, maar ik betwijfel of hij dat niveau ooit in het PSV shirt gaat halen. Voordeel voor hem is dat hij de titel niet kan verspelen, dat is al met Benitez op doel gebeurd.
+3/-1

4 weken geleden
Ik kan me absoluut niet vinden in de meeste reacties hier over de kwaliteiten van Benitez. De beste keeper die we in jaren hebben gehad en de enigste stabiele factor achter onze labiele verdediging. Ok, een foutje hier en daar maar zelfs Courtois speelt niet foutloos. Zonder Walter hadden we een stuk lager gestaan nu en ik denk dat dit
gemis ons gaat opbreken.
+4/-0

reactie verwijderd

4 weken geleden
Ik vind Benitez niet minder belangrijk dan Xavi Simons voor PSV. Wmb de beste keeper die we hebben sinds Gomes.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aert babadi bakayoko basarnhem benitez evenepoel fabio feyenoord ghazi guti jong knvb koers laporte obispo oost ramalho ruben rvv sangare silva slot teze til titel var veerman vitesse walter xavi