Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong stopt als international bij Oranje

3 maart 2023 11:54
Foto: Pro Shots

Luuk de Jong stopt als international bij Oranje; image source: Pro Shots

Luuk de Jong heeft via zijn social media kanalen bekend gemaakt zijn internationale loopbaan per direct te beëindigen. De aanvoerder van PSV heeft uiteindelijk 39 interlands gespeeld en wist daarin 8 doelpunten te maken. Zijn debuut maakte hij in 2011 al in een oefenduel tegen Oostenrijk, terwijl hij op het WK voor het laatst in actie kwam. In de kwartfinale kwam hij als invaller binnen de lijnen tegen Argentinië en wist in de strafschoppenserie een penalty te benutten.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong oranje argentinie oostenrijk strafschoppenserie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zal waarschijnlijk van Koeman te horen hebben gekregen dat hij niet geselecteerd zou worden. Kan hij zich focussen op het maken van goalen voor PSV!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Lijkt me sterk, Weghorst en hij waren brekers tegen Argentinië, die mensen heb je nodig. En Luuk is daar zeker goed voor. Maar mooi dat hij focust op PSV, ik ben er blij mee.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik trok m’n conclusie te snel lees ik al want Koeman geeft aan het een jammere beslissing te vinden. Ik vind het ook een goede keuze van de Jong om volledig te focussen op PSV.
+1/-0

1 jaar geleden
Vind dit een juiste beslissing.
Lekker focussen op ons mooie PSV.
+1/-0

1 jaar geleden
Verstandig van hem. Voordat zijn positie breed in de media wordt behandeld. Dan krijg je weer mensen die hun mening gaan geven en gedoe. Nu houdt hij de eer aan zichzelf. Bravo!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Voor de gein maar eens op nu.nl lezen wat voor respectloze figuren daar zitten.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Is n ajax site. Al die sportverslaggevers moet je eens opzoeken op social media. Allemaal in n neuzenshirtje of in n neuzenpyjama onder n neuzendekbed
+2/-0

1 jaar geleden
Luuk de jong is een voorbeeldige captain en inmiddels boegbeeld van PSV geworden.Dit is het moment om voor hem een mooi spandoek als sfeeractie tegen Cambuur te maken.Op het moment dat hij aangeeft te stoppen bij oranje om zich als aanvoerder volledig op PSV de komende jaren te gaan richten.Waar hij afgelopen week scoorde tegen zijn oude club Sevilla waar hij door 2 goals van hem de europacup mee won. Op het moment dat hij afgelopen zondag tegen de club waar hij doorbrak,twente,zijn 100e goal voor PSV maakte.Hiervoor is Luuk uit Barcelona naar Eindhoven gekomen, om belangrijk te zijn voor zijn PSV ,en prijzen te pakken ,supercup al in de achterzak.Laten we onze waardering teruggeven als PSVfans aan Luuk.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal eens.

Hij is na de winterstop compleet uit vorm en bij hem blijft er dan bijzonder weinig over maar desalniettemin is hij absoluut een moderne held.
+1/-0

 
1 jaar geleden
In de laatste 8 wedstrijden 5 doelpunten en 2 assists. Noem het maar bijzonder weinig voor iemand die inderdaad niet in beste doen is.
+2/-0

1 jaar geleden
Hij heeft geen topjaar, maar in veel belangrijke wedstrijden tegen topteams scoort hij wel. Dat zou je bijna vergeten. Monaco, Ajax, Sevilla, Arsenal.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage