Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Ton van Veen vertrekt uit RvC van PSV'

7 maart 2023 15:41 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Ton van Veen vertrekt uit RvC van PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Ton van Veen na dit seizoen vertrekt uit de Raad van Commissarissen van PSV. Van Veen is per direct benoemd tot nieuwe topman van supermarktconcern Jumbo en hij zal daarom na dit seizoen zijn taken bij PSV gaan neerleggen. Van Veen zat sinds 2016 in de Raad van Commissarissen van de club.

Eerder werd ook al bekend dat Hans van Breukelen na dit seizoen vertrekt en dat Boudewijn Zenden zijn beoogde opvolger was. Voorzitter Robert van der Wallen, Klaas Dijkhoff en Ingrid Wolf gaan wel door in hun rol binnen de RvC.

Meer op ED.nl
Tags

veen rvc ton breukelen dijkhoff hans ingrid jumbo supermarktconcern topman wallen wolf zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Uhm.....opgeruimd staat netjes
+1/-6

 
3 weken geleden
Zakkenvullers en nu weer hop naar de jumbo.....managers ge het er ginne inne fuck aan......zet er maar mensen neer met een voetbalhart
+1/-7

 
3 weken geleden
Uit het jaarverslag van PSV: "De Raad van Commissarissen (RvC) van PSV heeft als taak toezicht te houden op de directie van PSV, advies te geven wanneer gewenst en in die (onafhankelijke) rol de algemene gang van zaken binnen PSV te bewaken. Overeenkomstig met voorgaand jaar heeft de RvC voor haar diensten afgezien van een vergoeding."
+8/-0

3 weken geleden
Ik heb daadwerkelijk geen idee of dit nu een verlies of een zegen is voor de club dat hij vertrekt. Ik ken hem alleen van naam (en dan mn door de Jumbo). Ik bedankte hem eerder omdat hij tijd in de club heeft gestoken, verder kan ik er weinig zinnigs over zeggen. Zijn er mensen die er meer zicht op hebben?
+2/-0

 
3 weken geleden
Ik denk dat niemand hier daar iets zinnigs over kan zeggen. Het was natuurlijk bekend dat hij vanuit financieel oogpunt in de RvC zat en zeker dit seizoen is zijn naam natuurlijk vaak naar voren gekomen, maar wat nou precies zijn aandeel is?

De veel gebruikte reactie dat het alleen om voetbal moet gaan en financiën niet belangrijk zijn is natuurlijk ook niet serieus te nemen.
+5/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.800 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

babadi bakayoko basarnhem benitez cambuur crockett etappe fabio feyenoord ghazi groningen guti heitinga james jong obispo oost ramalho ruben sangare silva slot teze til titel var veerman vitesse walter xavi