Transparent
Inloggen
Sluiten

Patrick van Aanholt: 'Sinds ik hier ben heb ik het plezier weer terug'

12 maart 2023 20:53

Patrick van Aanholt gaf in gesprek met ESPN aan het uitstekend naar zijn zin te hebben bij PSV. "Ik zat bij Galatasaray in een kloteperiode. Om redenen mocht ik niet spelen", aldus Van Aanholt. "Volgens de trainer mocht ik niet spelen vanwege de regels in Turkije qua buitenlanders. Ze moeten drie Turken op het veld hebben en hij koos daarom voor een Turkse linksback. Dat ging ten koste van mij. Ik was het plezier kwijt geraakt en als speler is het enige wat je dan kan doen vertrekken."

De linksback is blij dat hij nu daarom bij PSV speelt. "Ik heb hier voor anderhalf jaar getekend, het resterende van mijn contract. Ik ben daarom eigenlijk gewoon een PSV-speler", zo gaf hij aan. "Sinds ik hier ben heb ik het plezier weer terug en dat kan iedereen denk ik zien op het veld. Ik speel goed en laat gewoon zien dat ik er ben."

De openingstreffer van Cambuur ontstond wel door een fout van Van Aanholt. "Ik wilde em aannemen, maar hij ging onder mij door", zei hij daarover. "Ik had hem misschien met rechts moeten aannemen. Dit is een fout die ik heb gemaakt en dat wilden we recht zetten. Dat hebben we wel gedaan denk ik."
Discussieer mee op de forums


Tags

aanholt buitenlanders cambuur espn galatasaray kloteperiode turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

babadi bakayoko basarnhem benitez cambuur crockett etappe fabio feyenoord ghazi groningen guti heitinga james jong obispo oost ramalho ruben sangare silva slot teze til titel var veerman vitesse walter xavi