Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Hoe wij aan de wedstrijd begonnen was echt onacceptabel'

12 maart 2023 21:05

In gesprek met ESPN was Ruud van Nistelrooij woedend over het spel van zijn ploeg voor rust. "Zeker de eerste 25 minuten, hoe we aan de wedstrijd begonnen. Dat was echt onacceptabel", aldus Van Nistelrooij. "Met wat voor energie en ambitie wij uit de kleedkamer kwamen. Alles was veel te weinig. Dan heb je het geluk dat zij er maar één maken, want ze hadden er zo drie kunnen maken. Dan zorg je zelf voor een heel moeizame middag en dat mag gewoon niet gebeuren."

Dat PSV tegen een mindere tegenstander speelde, mocht geen enkele reden zijn. "Het gaat er helemaal niet om tegen wie je speelt. Het gaat er om dat je laat zien hoe ambitieus je bent en dat zie je door de lichaamshouding van spelers", zo gaf hij aan. "Wat je uitstraalt is dat je alles wil doen en laten omdat je voor belangrijke dingen speelt. Maar dit... Dit heb ik denk ik voor het laatst uit tegen Cambuur gezien. Ze hebben het nu ook zelf gerepareerd. Als dat er is, zie je dat we gewoon prima kunnen spelen."

Over Xavi Simons was hij lovend. "Hij was vandaag het voorbeeld hoe je het wil zien", zei hij daarover. "Hij maakt de 1-1 en is constant bezig met de juiste focus, inzet, passie en energie. Dat is de basis om succesvol te zijn. Hij kan dat altijd opbrengen."
Discussieer mee op de forums


Tags

nistelrooij cambuur espn gerepareerd lichaamshouding passie simons uitstraalt xavi zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

babadi bakayoko basarnhem benitez cambuur crockett etappe fabio feyenoord ghazi groningen guti heitinga james jong obispo oost ramalho ruben sangare silva slot teze til titel var veerman vitesse walter xavi