Transparent
Inloggen
Sluiten

'André Ooijer stopt na dit seizoen als assistent bij PSV'

31 maart 2023 17:49 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"André Ooijer stopt na dit seizoen als assistent bij PSV"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat André Ooijer na dit seizoen stopt als assistent-trainer bij PSV. Om persoonlijke redenen en om tijd vrij te kunnen maken voor andere dingen wil hij stoppen in zijn huidige rol binnen de club. PSV is met de voormalig verdediger in gesprek om te kijken of hij in een andere functie wel betrokken kan blijven bij de club.

Meer op ED.nl
Tags

ooijer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Jammer, inmiddels veel ervaring als assistent, kent de klappen van de zweep. Misschien beter dat hij RvN opvolgt want een trainer die vindt dat hij alles uit de selectie heeft gehaald en tevreden is met een 3de plaats heeft toch wel oogkleppen op en PSV onwaardig. Geweldig spits, onervaren trainer. Ook Brands ter verantwoording roepen, heeft hem per slot van rekening overgehaald om als onervaren hoofdtrainer aan de slag te gaan. Weer een verloren jaar. We glijden steeds verder af.
+6/-0

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
@French: kloekky heeft gewoon gelijk, we glijden steeds verder af. Als feyenooit kampioen wordt, hebben ze dadelijk meer geld dan wij en gaan ze ons voorbij...zijn we weer zoals voor de jaren 80 de 3e club vh land. Ruud is door zijn uitspraken van vandaag inderdaad PSV-onwaardig en zou hem sieren ermee te stoppen! Het maximale behaald.....heeft ie de stand eens bekeken en gezien waar Emmen/Groningen en Cambuur staan in de stand? Fortuna uit tegen 10 man is ook best lastig...wat een drama!! Met een trainer die de spelers kan motiveren en durft in te grijpen als ze dat niet zijn: waren we met 2 vingers in de neus kampioen geworden dit jaar!
+5/-0

 
1 jaar geleden
Dan ga je toch niet weer voor de volgende onervaren trainer?
+3/-0

 
1 jaar geleden
Was Arne Slot ook niet ooit een onervaren trainer? Zolang ik Ruud niks geks zie doen , en hij een visie heeft volg je die gewoon. Hij heeft toch wel verstand van voetbal??
+2/-1

 
1 jaar geleden
@psv0943, Nee, toen Arne Slot naar Feyenoord kwam was hij geen onervaren trainer, maar leerde het vak bij Zwolle en AZ en had hij bewezen een goede trainer te zijn. Dus de vergelijking gaat mank. Of RvN verstand van voetbal heeft is niet relevant, wèl of hij een trainer is die 120% uit een selectie kan halen.
+5/-0

1 jaar geleden
Jammer, ik vind Andre altijd een sympathieke jongen. Hij is altijd in voor een praatje en vindt het echt leuk om met die jonge jongens te werken. Ik hoop dat hij aan PSV verbonden kan blijven.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Kan wel zijn, maar als jij een echte PSVer bent, heb je geen Amsterdamse trekjes
+2/-3

1 jaar geleden
Ik denk dat het goed is dat Van Nistelrooy de boel op scherp zet. Maar hij heeft dit naar mijn idee helaas wel op een verkeerde manier gedaan, want zeggen dat tot nu toe het maximale uit de selectie is gehaald, is natuurlijk onzin. Dan hadden we nog meegedaan om de titel…
https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2023/04/uitspraken-ruud-van-nistelrooij-vallen-niet-goed-in-philips-stadionlink
On-topic: ik weet niet of het stoppen van Ooijer een gemis is voor PSV 1. Ik zou verwachten dat hij wel iets zou kunnen betekenen om de defensieve wanorde die we regelmatig zien tegen te gaan, maar tot nu toe zie ik dat niet.
+3/-0

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Ik zou liever zien dat Fred Rutten stopt ipv Ooijer.

Ken de redenen van Andre niet, maar zijn vast goed. Hoop dat hij bij PSV betrokken blijft.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bayern brobbey doeki espn feyenoord gerets izecson koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario santos schouten skipper tillman vaio veerman voetbalprimeur wanner weghorst