Transparent
Inloggen
Sluiten

Érick Gutiérrez: 'PSV zit in mijn hart, voor altijd'

15 april 2023 01:46 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Érick Gutiérrez: "PSV zit in mijn hart, voor altijd"; image source: Pro Shots

Ondanks dat hij niet altijd een basisplaats heeft is Érick Gutiérrez blij dat hij afgelopen zomer zijn contract bij PSV verlengde. Dat geeft hij aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Deze stad betekent heel veel voor me en niet alleen vanwege het voetbal", aldus Gutiérrez. "Mijn kinderen zijn nu drie en vier jaar oud, hier geboren en helemaal gewend aan de omgeving. Het is voor altijd de plek waar mijn grootste geluk de eerste stappen in het leven zette."

Guti vindt het bovendien mooi als hij door de supporters wordt toegezongen in het Philips Stadion. "Zoiets geeft me extra kracht, natuurlijk", zo geeft hij aan. "Ik sta niet op een positie waar je elke week kunt opvallen met de mooiste doelpunten, maar moet het vaak van andere dingen hebben. Als onze supporters dat oppikken, maakt me dat gelukkig. We moeten elke wedstrijd voor hen vechten."

Of hij na dit seizoen nog voor PSV speelt, kan hij nu nog niet zeggen. "Ik ben hier straks vijf jaar en de club zit in mijn hart, voor altijd", zegt hij daarover. "Als er aanbiedingen komen, bekijk ik die rustig met mijn zaakwaarnemer en is het ook belangrijk wat PSV wil. Eerst wil ik nog zes prachtige weken op het veld beleven."

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez guti kinderen oppikken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Eigenlijk zou hij altijd moeten spelen, onmisbaar met zijn instelling en energie.
+9/-0

1 jaar geleden
Een van de stille motoren van ons PSV. Clubman van deze tijd
+8/-0

1 jaar geleden
Moet altijd in de basis moeten staan.
Ben alleen bang dat hij gaat vertrekken, wat ik nog begrijp ook met het gestuntel van onze trainer.
+8/-0

1 jaar geleden
Respect voor Guti!
Zo erin staan terwijl je zo vaak simpel aan de kant wordt gezet.
Grote klasse💪🏻
+4/-0

1 jaar geleden
Tja, ik denk idd dat hij vertrokken is na de zomer, terwijl je hem eigenlijk ideaal als nw captain kunt zien en op de 6 zetten, maar ik verwacht dat hij naar Roger gaat, die flirtte vorig seizoen al met hem….
+3/-0

 
1 jaar geleden
Denk ook dat ie al akkoord is ergens. Zwaar onderschatte speler. Maar ook wel erg wisselvallig in al die seizoenen. Na zn debuut toen uit bij ADO met die Koeman achtige assist op Chucky en dito pegel in het dak dacht ik: zo, hier gaan we twee jaar van genieten en dan gaat ie maar Spanje. Heeft langer geduurd maar nooit een heel seizoen basis gespeeld helaas. Wel mooie vent volgens mij
+1/-0

 
1 jaar geleden
Een aanvoerder die geen Nederlands of Engels spreekt? Briljant plan
+3/-0

1 jaar geleden
Een van de weinige lichtpunten dit seizoen. Iemand waar je enigzins blij van wordt als ie in de basisopstelling verschijnt. Altijd opstellen, desnoods als CV. In tegenstelling tot vele andere PSV supporters ben ik namelijk totaal geen fan van Branthwaite. Pijnlijk beperkte speler. Guti brengt zoveel rust aan de bal, en vuur in de onderschepping.
+1/-0

1 jaar geleden
Die jongen levert altijd als ie speelt, en behoudt ook in een mindere wedstrijd zijn waarde voor de ploeg.
Vooral in topwedstrijden is ie belangrijk, vanwege het gif in zijn spel, en het feit dat ie echt op het randje kan spelen.
Zeer belangrijke speler voor PSV, ben een grote fan van hem!
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi