Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook tijdens bekerfinale netten in De Kuip'

18 april 2023 12:17 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Ook tijdens bekerfinale netten in De Kuip"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat er bij de bekerfinale ook netten zullen hangen in De Kuip. In tegenstelling tot thuiswedstrijden van Feyenoord zal dit slechts gedeeltelijk zijn. Alleen achter beide doelen komen netten te hangen. De KNVB hoopt hiermee te voorkomen dat er voorwerpen op het veld worden gegooid. Langs beide lange zijdes zullen geen netten komen te hangen.

Meer op AD.nl




Tags

netten bekerfinale kuip feyenoord knvb zijdes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Was te verwachten. Had mij zelfs niet verbaasd als er rondom het hele veld netten zouden hangen.

Verder ben ik bang voor een self-fulfilling prophecy. Er wordt zoveel aandacht geschonken aan die aansteker gooier (als hij 20cm verder had gegooid hadden we het er nu niet over gehad) en er wordt zoveel gesproken over nieuwe richtlijnen van de KNVB en netten en andere dingen die er tegen kunnen worden gedaan dat je er gif op in kunt nemen dat er met het een en ander gegooid zal worden zodra een van beide ploegen 1-0 of 2-0 achter komt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat is natuurlijk niet helemaal waar, als hij 20 cm verder had gegooid, had het een week of maand later een keer raak geweest. Het is ook gewoon totaal belachelijk wat er allemaal gegooid wordt, ben een paar weken terug nog in Engeland naar een wedstrijd geweest. Daar staat op de achterkant van de reclameborden dat je op je taalgebruik moet letten. Daar wordt echt helemaal niks op het veld gegooid. Bier drinken? Mag, maar dan moet je even van de tribune af, en kun je daar achter de tribune je biertje opdrinken. Prima regel. Commercieel voor de clubs vast niet interessant, want er wordt natuurlijk minder gedronken. Maar het is echt gewoon een kwestie van opvoeden, als er een paar wedstrijden gestaakt worden komen er vanzelf problemen (qua speelkalender of de KNVB geeft strenge straffen). laten we hopen dat de leercurve van onze idioten snel gaat, anders wordt het een vervelend einde van de competitie.
+3/-0

 
1 jaar geleden
"Bier drinken? Mag, maar dan moet je even van de tribune af, en kun je daar achter de tribune je biertje opdrinken. Prima regel."

Wat is hier een prima regel aan? Omdat sommigen zich niet kunnen gedragen, moet heel het stadion hier maar voor boeten? Wat dacht je van gerichter straffen?

Strak plan man. Beetje hetzelfde als zeggen dat niemand meer auto mag rijden, omdat er een aantal zich niet kunnen houden aan de maximumsnelheid.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Tja, volgens mij moet het lukken 45 min zonder bier maar goed. In een theater mag je tijdens een voorstelling ook niet drinken. Komt ook omdat sommige mensen het niet lukt om niet te knoeien, heb je daar ook moeite mee?
Ik snap je redenatie wel maar blijkbaar lukt het niet om het op te lossen, en om nou 5 rechercheurs op een biergooier te zetten lijkt me ook niet goed. Die hebben in de huidige maatschappij ook beter werk te doen.
+2/-0

1 jaar geleden
Dat is niet netjes. Zo vissen de goeden weer achter het net. In dit geval zou een net-niet-oplossing juist zijn.
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage