Transparent
Inloggen
Sluiten

'Augsburg verlangt forse transfersom voor Ricardo Pepi'

19 april 2023 10:22 - Bild
Foto: Pro Shots

"Augsburg verlangt forse transfersom voor Ricardo Pepi"; image source: Pro Shots

Volgens Bild is Augsburg komende zomer bereid om mee te werken aan een transfer van Ricardo Pepi. De international van de Verenigde Staten is momenteel verhuurd aan FC Groningen en PSV is een van de clubs die interesse heeft getoond in het aantrekken van de spits. Augsburg verlangt echter een transfersom van 16 miljoen euro.




Tags

augsburg pepi bild groningen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
... en door... Het is voor PSV een veel te grote financiële gok om 16 miljoen voor hem te gaan betalen, alleen maar omdat hij een aardig seizoen bij Groningen heeft gedraaid en daar belandde omdat hij bij Augsburg (of all clubs) waarschijnlijk geen speeltijd zou krijgen.
+4/-1

1 jaar geleden
Volgens de echte kenners hier moet je op transfermarkt.com kijken wat een speler waard is en moet kosten, want die hebben er echt heel veel verstand van. Dan zou je dus 'maar' 9 miljoen hoeven te betalen. Scheelt al direct.
+3/-4

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Niet doen geen topper en te duur .....
+3/-1

1 jaar geleden
Lekker weg laten. Geef Fofana maar eens een kans achter Luuk / Silva (mocht hij blijven uiteraard) Augsburg heeft dacht ik zelf ook ongeveer 16mio betaald dus begrijp hun vraagprijs wel. Minder dan de helft bieden en uiteindelijk op 7/8 mio uitkomen mocht hij dat enorm talent zijn wat er soms gezegd wordt.
+2/-1

1 jaar geleden
Tja, we roepen al tijden dat we kampioen moeten en willen worden en we eens risico moeten nemen. Suárez kwam ook van Groningen en deed het niet slecht bij Ajax. Als je afscheid neemt van spelers die niet doen wat ze moeten doen en met deze jongen kampioen wordt en CL haalt heb je die 16 miljoen weer dubbel terug. Aan de andere kant heb ik liever dat ze eerst eens goede verdedigers halen want mensen die goals kunnen maken hebben we ook al.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Marcus Berg kwam ook voor Groningen uit.....
+4/-0

1 jaar geleden
Al kregen we hem voor niks, dit het niet het niveau wat we moeten willen hebben.
+3/-1

1 jaar geleden
Groot talent! Als het op de één of andere manier mogelijk is dan halen die gast!
Kijk maar naar z’n statistieken en dan meteen even in ogenschouw nemen dat hij bij een zekere degradant speelt die 80% van de wedstrijden op hun eigen helft spelen….
Gaat een zeer complete spits worden.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Bij PSV wordt juist vaak op de helft van de tegenstander gespeeld, dat is iets heel anders, je hebt als spits veel minder ruimte. Buiten dat is de vraag of je bij PSV de druk aankunt van het moeten winnen, dat is bij Groningen echt heel anders. Sowieso is 16 miljoen een veel te groot risico voor een speler van zijn kaliber op dit moment, wie zegt dat zijn grafiek omhoog zal blijven gaan?
+1/-0

1 jaar geleden
Heel gauw verder kijken, schiet nog geen deuk in een pakje boter. Gaat Groningen niet degraderen?
+2/-0

JorisDeDraak (geschorst)
1 jaar geleden
Duitse clubs koopt een speler, hij flopt daar volledig.. en ze willen dikke winst erop maken??

Die fout maakte PSV al eens met ene Bruma. Laten we dat niet nog eens doen, Augsburg moet de prijs maar verlagen naar een stuk minder dan wat ze zelf betaalden.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik vrees dat Augsburg een te hoog bedrag heeft neergelegd irt zijn potentie. Ik vind hem best een talentvolle speler, maar als ik aan 16 miljoen denk dan moet dat zo'n directe versterking zijn en dat is ie niet. We moeten gewoon op zoek naar stukken goedkoper.
+2/-0

1 jaar geleden
Lachwekkende prijs.
Bij Groningen zijn ze blij dat hij aardig kan afmaken maar wordt verweten dat hij niet mee kan voetballen. Oftewel wij gaan 16 miljoen betalen voor een speler die niet goed meespeelt bij een degradatie ploeg? Ongelofelijk dat deze naam rondgaat, marktwaarde is rond de 5 miljoen en te beperkte speler voor psv.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage