Transparent
Inloggen
Sluiten

'Branco van den Boomen serieus in beeld bij PSV'

2 mei 2023 11:39 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Branco van den Boomen serieus in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is Branco van den Boomen serieus in beeld bij PSV. De middenvelder van Toulouse heeft een aflopend contract en kan daardoor komende zomer transfervrij de overstap maken naar een nieuwe club. Afgelopen weekend wist Van den Boomen met Toulouse de Coupe de France te winnen en was de middenvelder met een assist opnieuw belangrijk voor de ploeg.

Maandag meldde De Telegraaf al dat Van den Boomen ook hoog op de lijst staat bij Feyenoord en er al eerste gesprekken over een mogelijke overstap waren geweest. Daarnaast zou er veel interesse zijn van clubs uit het buitenland.

Een maand geleden gaf Van den Boomen bij Ziggo Sport aan het zelf mooi te vinden als hij voor PSV zou kunnen spelen. "Die club heb ik altijd een warm hart toegedragen", zo gaf hij aan.

Meer op VI.nl




Tags

boomen branco toulouse coupe feyenoord telegraaf toegedragen ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


13 maanden geleden
Geboren met een rood wit hart.
Heeft goede ontwikkelingen doorgemaakt en ben benieuwd naar zijn top. Zijn mentaliteit icm met het psv-dna kunnen goed van pas komen binnen de club.
Als guti en ibi weg zijn kan hij samen met de andere versterking(en) de concurrentiestrijd aan op het middenveld.
+3/-0

13 maanden geleden
Niet onlogisch, zeker niet nu Guti intern aangegeven heeft te willen vertrekken. PSV zal meerdere middenvelders moeten halen, omdat er vanuit de jeugd nog niet echt iets aan zit te komen wat volgend jaar al een rol van betekenis kan spelen op het middenveld.

Of Van den Boomen goed genoeg is, durf ik niet te zeggen. Zijn statistieken van dit jaar zijn uitstekend. Maar is er nu sprake van een topjaar, een seizoen waar voor hem alles goed valt? Of kan hij dit ook etaleren in de top? Want laten we wel wezen, de top eredivisie vraagt iets anders van spelers dan de nummer 13 van de Ligue 1.
+1/-0

13 maanden geleden
PSV moet dan wel op tijd schakelen. Feyenoord wil hem ook. PSV was toch ook geïnteresseerd in van Ewijk? Daar zit nu Sporting Portugal achteraan.
+1/-0

13 maanden geleden
Samen met Veerman? Zie niet helemaal hoe dat werkt op een 3 mans middenveld of er moet een echte stofzuiger naast en geen 10 (ie Simons structureel op links)?
+1/-0

 
13 maanden geleden
Begrijp van VI dat die jongen een geweldige pass heeft maar niet erg snel is.
Een tweede Veerman, zou je zeggen.
Dit jaar was het vaak Guti òf Sangaré.
Volgend jaar waarschijnlijk geen van beiden.
Ben benieuwd hoe dit gaat rondkomen in september.
+1/-0

 
13 maanden geleden
Ik sluit niet uit dat Guti toch blijft, zeker als Sangare al vertrekt. Dan staat hij volgend seizoen altijd basis als ie gewoon presteeert.
+1/-0

13 maanden geleden
Oh ok, eerst was hij nog ‘in beeld bij PSV’, maar nu is hij dus ‘serieus in beeld bij PSV’. Ik kan niet wachten tot volgende maand het artikel verschijnt dat hij ‘zeer serieus in beeld is bij PSV’!
+3/-0

 
13 maanden geleden
Ze hebben hem eerst op een 32 inch tv bekeken. Daarna op een 55 inch.
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage