Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV lijkt Ramiz Zerrouki te moeten vergeten, akkoord met Feyenoord over transfersom'

5 mei 2023 10:36 - FC Twente
Foto: Pro Shots

"PSV lijkt Ramiz Zerrouki te moeten vergeten, akkoord met Feyenoord over transfersom"; image source: Pro Shots

PSV lijkt de komst van Ramiz Zerrouki uit het hoofd te moeten zetten. Via de officiële kanalen meldt FC Twente namelijk dat er een akkoord is bereikt met Feyenoord over een transfersom. Volgens het Algemeen Dagblad gaat het om een transfersom in de buurt van 8 miljoen euro. De Telegraaf meldde eerder op de dag dat ook PSV had geïnformeerd, maar dat er van concrete interesse nog geen sprake was.

Meer op FC Twente




Tags

feyenoord ramiz zerrouki telegraaf twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Zonde, goede speler die de eredivisie aankan. Al vraag ik me af of het echt een topper gaat worden. Ik laat me graag verrassen door een speler van de scouting die guti en/of Sangare moet gaan opvolgen.
+1/-0

12 maanden geleden
lang niet goed genoeg om Sangare te vervangen, maar ik vraag me af of er haalbare spelers zijn die dat echt zouden kunnen
+1/-0

12 maanden geleden
Te laat gaat al naar feyenoord ........
+1/-0

12 maanden geleden
Er zullen toch wel betere ‘Zerrouki’s rondlopen in Zuid/Midden-Amerika voor vergelijkbare bedragen? Scouting is echt waardeloos als dit de spelers zijn waar we onze pijlen op gericht hebben (Pepi’ Zerrouki, Spierings, vd Boomen, etc). Gemiddelde studio sport kijker zal met dezelfde namen op de proppen komen. En op deze manier gaan we natuurlijk ook nooit clubs uit de cathegorie Toulouse en Mainz ontstijgen!
+2/-0

12 maanden geleden
Lijkt mij ook dat er wel voldoende vergelijkbare spelers ergens op de velden rondlopen.
+1/-1

12 maanden geleden
Ik had hem heel graag in Eindhoven aan het werk zien gaan. Een gemiste kans
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage