Transparent
Inloggen
Sluiten

Tobias Lauritsen: 'Geruchten over PSV zie ik als een groot compliment'

6 mei 2023 21:40 - ESPN
Foto: Pro Shots

Tobias Lauritsen: "Geruchten over PSV zie ik als een groot compliment"; image source: Pro Shots

Sparta-spits Tobias Lauritsen werd vorige week op ESPN plotseling gelinkt aan PSV. Na de wedstrijd van zaterdag werd hij daar zelf naar gevraagd op dezelfde zender. "Ik heb er zelf nog helemaal niets over gehoord", aldus Lauritsen. "Ik weet niet wat het allemaal zegt, maar ik zie dat als een groot compliment. Maar ik heb er zelf nog helemaal niets van gehoord."

Ruud van Nistelrooij was voor de wedstrijd ook lovend over de spits van Sparta. "Ik heb dat niet gezien, maar toen ik klein was keek ik altijd naar hem. Dus ik zie het als een heel groot compliment", zo gaf hij aan.




Tags

lauritsen tobias sparta espn nistelrooij zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Een Luuk de Jong 2.0,zonder verder een oordeel over deze jongen los te laten vind ik dat de scouting voor komend seizoen wel alleen spelers moet selecteren die comfortabel aan de bal zijn(minimaal 10).
De wedstrijd van gisteren liet toch ook weer zien dat er te veel spelers(3)niet comfortabel aan de bal zijn en dat is voor de top teveel.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Als het een Luuk de Jong 2.0 is gelijk halen.
+1/-0

12 maanden geleden
Dit lijkt me net te weinig. Doet het aardig bij Sparta maar als de Jong geblesseerd zou raken kunnen we hier toch niet het seizoen mee in.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ik mag toch hopen dat we absoluut niet de de Jong als onze spits het nieuwe seizoen ingaan, alstublieft niet…
+2/-0

12 maanden geleden
Wat ze bij ESPN gisterenavond al zeiden, een aankoop zoals feijenoord dat deed met Wiefer is het risico waard (een paar ton).
Maar een aantal miljoenen neerleggen voor deze spits van Sparta is een tè groot risico.
(En zo goed deed hij het gister zeker niet)

Ben benieuwd of Luuk volgend jaar nog de 1e keuze is. Ligt er aan wat er komt, maar het gaat moeizaam de laatste tijd met hem.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Moeizaam de laatste tijd? Eredivisie speler van de maand april...
+2/-0

 
12 maanden geleden
Tja, wat moet je nog meer doen als speler? Luuk is wel vaker de gebeten hond omdat hij er geen 30 per jaar in trapt in elftal dat al moeite heeft om 5x over te spelen op de helft van de tegenstander.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Ik heb er geen moeite mee als Luuk de Jong eerste keus is volgend seizoen. Maar dan moet er wel een plan zijn. Als Luuk iedere wedstrijd 10 fatsoenlijke voorzetten krijgt, dan scoort hij iedere wedstrijd. Maar ik heb genoeg wedstrijden gezien waarbij hij geen enkele fatsoenlijke voorzet krijgt. Dan heb je niks aan Luuk en gaat het publiek zich ergeren aan zijn aannames en beperkte (handelings)snelheid.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Laten we nu niet net doen alsof hij een wereld kopper is want ook veel ballen gaan totaal verkeerd. En met 10 fatsoenlijke voorzetten zal ook een spits die wel kan voetballen over de grond qua techniek en bal controle er 1 of 2 van binnen koppen maar kan daarnaast ook voetballend kansen creëren en scoren via de middenvelders qua inspeel ballen of ballen achter de verdediging leggen.
Ik ben persoonlijk echt geen voorstander om met de Jong of vergelijkbare spelers het nieuwe seizoen in te gaan als basis speler en daarmee gepaard gaand systeem ( alhoewel we dit jaar al helemaal geen systeem hebben kunnen waarnemen ).
+2/-0

 
12 maanden geleden
Misschien heb ik een te rood-wit gekleurde bril, maar ik vind Luuk wel een wereld kopper. Ik ken weinig aanvallers die aanvallend beter koppen dan hij.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Wat een gezwets. De Jong is buitencategorie als het om koppen aankomt.

Dat je geen voorstander bent van De Jong is wel duidelijk. Dat je dan vervolgens met een of andere hetze begint is vrij sneu.
+3/-2

 
12 maanden geleden
De jong is een goede speler voor PSV. Maar laten we niet gaan overdrijven buitencategorie in koppen. Ik zie hem alleen maar kopgoals maken op trage voorzetten. Als het voetbal een beetje sneller gaat. Gaat het spel aan hem voorbij. Plus wint hij ook geen duels meer. In de Primera Division kon hij alleen scoren als het pompen of verzuipen was. Uit regulier spel had hij te weinig toegevoegde waarde.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
12 maanden geleden
Ik ben het wel met the alchemist eens dat het belangrijk is om spelers te hebben die goed aan de bal zijn. Dat was nooit het sterke punt van Luuk, en dit seizoen vind ik het soms echt erbarmelijk om zijn balbehandeling te zien.

Daarom vind ik eigenlijk dat Luuk vooral een spits moet zijn voor Plan B. Maar gezien zijn status / salaris heb ik ook het idee dat Luuk volgend jaar nog steeds onze aanvalsleider zal zijn. Dan moet hij in mijn ogen wel echt als eindstation gebruikt worden. Als Til in zijn buurt loopt, heb je in die zone niemand rondlopen die iets met een bal kan. Oftewel, helemaal eens met shevchenko dat er dan wel een strijdplan moet zijn waarin Luuk kan excelleren.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage