Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mauro Júnior mist ook begin van komend seizoen'

10 mei 2023 14:56 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Mauro Júnior mist ook begin van komend seizoen"; image source: Pro Shots

PSV moet het voorlopig nog doen zonder Mauro Júnior. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de Braziliaan dit seizoen sowieso niet meer in actie komt en ook het begin van het nieuwe seizoen nog zal moeten missen. In maart was nog de hoop dat Mauro aan het begin van het nieuwe seizoen hersteld zou zijn van zijn knieblessure, maar dat is volgens de huidige prognoses niet haalbaar.

Meer op ED.nl




Tags

mauro braziliaan prognoses

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Wat een rampjaar voor deze jongen. Hopelijk is hij snel weer fit, want nu hebben we geen echte vervanger voor Van Aanholt.
+5/-0

12 maanden geleden
Zo snel mogelijk afscheid van nemen. Deed het bij gebrek aan beter leuk als back onder Schmidt maar heeft ook geen PSV niveau. Van Aanholt blijft op links, voor rechts Sambo proberen, maar ook zeker kijken of we daar eindelijk weer eens een echte RB neer kunnen zetten, na 3 seizoenen aankloten met spelers die niet op die positie thuis horen. Verder de jeugd doorschuiven en laten proeven aan het echte werk. Ik zie liever Mwene nog een jaartje de rol vervullen waar hij destijds voor gehaald is, back up voor links en rechts. Mauro is een ongeleid projectiel die het voornamelijk moet hebben van zijn zeer te prijzen werklust.
+4/-8

12 maanden geleden
Ik wist al niet eens meer waar die mee aan de kant stond.
Wat mij betreft nemen we ook van hem afscheid.
Deed het leuk, maar ook niet meer dan dat.
+2/-4

 
12 maanden geleden
😂😂 waar heb jij naar gekeken als hij meedeed… is echt wel een hele goede speler om in je selectie te hebben, komt zeker wel boven het gemiddelde uit qua techniek, inzet en doorzettingsvermogen.
+1/-0

Riverside (geschorst)
12 maanden geleden
Bijzondere reacties hierboven….. een Mauro in vorm, in een goed draaiend elftal, destijds bij Schmidt, is gewoon meer dan een fantastische back, die zowel links als rechts even goed is, ik vond zelfs zijn beste wedstrijden op rechts, terwijl hij linksbenig is, volgend jaar wanneer hij weer fit is, is deze jongen een welkome versterking voor onze selectie, kan concurreren met v.Aanholt en eventueel met Sambo, ik wil dan nog wel eens zien wie er speelt….
Zet hem op Mauro, kom snel en nu goed terug, naar je oude back-niveau 👍
+14/-0

 
12 maanden geleden
Helemaal mee eens. Ik snap de reactie van Remmie01 ook niet,
Ik vond het just wel genieten als Mauro als back speelde. Deed altijd 100% zijn best tav inzet, en haalde altijd wel een voldoende. Verder is het een behoorlijk technische speler, waardoor met hem aan de zijkant er vaak opeens combinatie-voetbal in de ploeg kwam en het middenveld ging draaien. Mauro bij Veerman en Xavi in de buurt en de ballen worden in een hoger tempo rond gespeeld.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Vrij simpel, ik vind dat we het niveau Dumfries na moeten streven. Mauro deed het goed, maar dat komt in mijn mening, omdat de rest nog minder was. Schmidt heeft wonderen verricht bij PSV. Daarnaast te vaak geblesseerd en dat geintje uit tegen Emmen ben ik ook nog niet vergeten.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ja, laten we iedereen die een keer rood pakt meteen buiten stampen :ja #topsportmentaliteit
+2/-1

 
12 maanden geleden
Nee hoor hoeft niet, maar deze ergens rond de 16 van de tegenstander getuigt nu niet echt van intelligentie, dat samen met een gebrek aan voetballende capaciteiten, das mijn mening, lijkt mij voldoende om door te selecteren. Geld net zo hard voor Obispo, komt ook gewoon tekort voor de ambities die bij PSV passen. Dit soort bizar domme en volstrekt overbodige rode kaarten zorgt er o.a. voor dat het maandag feest is in Rotterdam. Ook je kop erbij erbij houden is onderdeel van topsport.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Ik vond Mauro een prima back onder Schmidt. Zijn goede techniek zorgde ervoor dat hij zich vaak uit de problemen kon voetballen. Verder had hij een prima werklust. Enige waar ik me bij hem zorgen over maak is zijn blessure gevoeligheid. En als ik dan nu al weer lees dat hij het begin van volgend seizoen mist, dan vraag je je af of je niet door moet selecteren.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Maar je beseft wel dat hij niet tijdens de blessure ff aan de kant gezet kan worden, er komt toch een hoop bij kijken bij zo`n kind van de club dat jaren met alle geduld op zijn beurt heeft gewacht en nou ff pas op de plaats moet maken net op het moment dat hij goed draaide, de manier waarop @Remmie dat uit is wel het uiterste.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage