Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook ED meldt interesse van PSV in Etienne Vaessen, doelman staat open voor topclub'

18 mei 2023 10:21 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ook ED meldt interesse van PSV in Etienne Vaessen, doelman staat open voor topclub"; image source: Pro Shots

Begin deze maand meldde De Telegraaf al dat Etienne Vaessen in beeld is bij PSV om komend seizoen de stand-in van Walter Benítez te zijn. Ook het Eindhovens Dagblad meldt dat de doelman van RKC een van de opties is om na dit seizoen de plek van Joël Drommel in te nemen, die heeft aangegeven al dan niet tijdelijk te willen vertrekken bij PSV. Vaessen zou openstaan voor een topclub, maar wil momenteel nog niet praten met geïnteresseerde clubs zolang het seizoen nog niet voorbij is.

Vaessen is ook in beeld bij Feyenoord om als tweede doelman aan de slag te gaan. Sinds 2015 speelt hij bij RKC nadat hij overkwam van de amateurs van WSC en kwam tot nu toe tot 178 officiële duels. Afgelopen zomer leek hij nog op weg naar FC Abha in Saoedi-Arabië, maar die transfer ketste op het laatste moment af.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

vaessen etienne rkc abha arabie benitez drommel feyenoord saoedi telegraaf walter wsc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Ik weet niet wie wat toentertijd in Drommel zag, of ze er nog in geloven weet ik ook niet, maar als ze een tweede keeper halen zou ik hem prbrn te stationeren bij des betreffende club in een of andere deal.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Dat was John de Jong. Die heeft een oneindige lijst van gevalletjes Drommel. Daarom werd zijn contract ook steeds verlengd denk ik.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Ik.
En ben de eerste om toe te geven dat ik het mis had.
Kleine nuance, ik ben fan van het type Unnerstall. Een keeper die als een vent in de goal staat, armen als boomstammen en ook bij temperaturen rond het vriespunt in korte mouwen speelt.

Aangaande Drommel, hij heeft het redelijk tot goed gedaan bij Twente. Had een goeie leeftijd en was in beeld bij Nederlands elftal. Dus ik vond de keuze niet zo gek.

Waar ik het mis had, hij is een gemaakte keeper. Heeft geen natuurlijke reflex, geen instinct wat je af en toe nodig hebt. Zie Courtois gisteren bij die 2e kopbal van Haaland. Zo'n bal pak je alleen met een spectaculaire reflex en instinct.
Drommel kan wel waanzinnig goed ballen wegleggen. Voetballend heel goed. Dat was volgens mij voor schmidt de voornaamste reden.
Tot slot, ik vond hem in de bekerfinale erg sterk. Niet eens zozeer door reddingen, maar hij was een constant rustpunt. En dat, meer nog als bij bijvoorbeeld een Twente, heb je nodig als topclub.
+3/-0

12 maanden geleden
Ga maar naar Feyenoord. Dan kan wellenreuther naar Eindhoven komen als 2e doelman.
+1/-0

12 maanden geleden
Hele matige keeper, lachwekkend als dit doorgaat.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
12 maanden geleden
Best een goede keeper, maar als we een elftal om Xavi heen willen bouwen, dan hoort hij daar zeker niet bij!
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage