Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV verovert Premier League International Cup na winst tegen Crystal Palace

23 mei 2023 22:44
Foto: Pro Shots

Jong PSV verovert Premier League International Cup na winst tegen Crystal Palace; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft dinsdagavond de finale van de Premier League International Cup weten te winnen. In het Selhurst Park Stadium werd na verlenging met 1-3 gewonnen van Crystal Palace. In de reguliere speeltijd had Dante Sealy voor de openingstreffer gezorgd, maar de thuisploeg wist voor rust nog gelijk te komen. Omdat er in de tweede helft niet werd gescoord, volgde de verlenging.

Jason van Duiven wist halverwege de eerste helft Jong PSV opnieuw op voorsprong te zetten, waarna in blessuretijd uit een vrije trap van Simon Colyn de beslissing volgde.

Niet iedereen binnen de ploeg van Adil Ramzi kon met een goed gevoel terugkijken op de wedstrijd. Vlak voor rust viel Jenson Seelt geblesseerd uit en moest uiteindelijk op een brancard van het veld gedragen worden.

Opstelling Jong PSV: Schiks, Comenencia, Seelt (46' Tytens), Van de Blaak, Leysen, Colyn, Nassoh, Tielemans, Sealy (65' Priske Flyger), Van Duiven (115' Arts), Babadi (117' Jimenez)




Tags

jong palace colyn duiven sealy seelt verlenging arts babadi blaak brancard comenencia flyger jason jenson jimenez leysen nassoh park priske ramzi schiks selhurst simon tielemans tytens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Topprestatie en een goed uithangbord voor onze jeugdopleiding voor (Britse) talenten.
+1/-0

12 maanden geleden
Lekker nieuws na de ellende van de afgelopen dagen.Complimenten voor jong en hopelijk worden onze talenten niet ingepikt door Engelse clubs.Van Duiven volgend seizoen uitlenen aan een eredivisieclub waar hij zich verder kan ontwikkelen.
+1/-0

12 maanden geleden
Knap gedaan en Gefeliciteerd heren ,nu maar hopen dat psv er wat mee doet en ze niet naar andere clubs voor weinig laat gaan..
+2/-0

 
12 maanden geleden
Inderdaad, te beginnen met Tielemans, contract loop af. Is toch een speler die zich nog verder kan ontwikkelen en bij PSV 1 zeker minuten kan gaan maken. Nooit een zekerheid of hij tzt een basis plaats kan afdwingen maar ik zou hem niet zomaar laten gaan. Contract verlengen en jaartje verhuren.
+2/-0

12 maanden geleden
Mooi gedaan mannen! Iemand enig idee hoe dit toernooi zich verhoudt tot de Youth League?
+1/-0

 
12 maanden geleden
Youth League wordt wel serieuzer genomen, terwijl de PLIC meer de status heeft van een vriendschappelijk toernooi. Zeker in de groepsfase zie je dat ook wel terug in de opstellingen waarbij de reserve spelers speeltijd krijgen.
+1/-0

12 maanden geleden
Laten we ramzi dan maar trainer van het eerste maken.
En als je niet wil of er nog niet klaar voor is, blijven we gewoon aan z’n kop zeuren.
Wat jij Marcel?
+5/-0

12 maanden geleden
Niks mooier dan finales winnen,ze staan er goed op.
+1/-0

12 maanden geleden
Mooi resultaat, proficiat. Weer veel ervaring opgedaan door de jeugd.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage