Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Walter Benítez wil vertrekken bij PSV'

24 mei 2023 14:20 - FCUpdate.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Walter Benítez wil vertrekken bij PSV"; image source: Pro Shots

Volgens FCUpdate.nl wil Walter Benítez komende zomer al vertrekken bij PSV. De doelman is bezig aan zijn eerste seizoen in Eindhoven, maar vanwege persoonlijke redenen wil hij nu alweer weg. PSV probeert er echter voor te zorgen dat de 30-jarige Argentijn toch in het Philips Stadion actief blijft.

Meer op FCUpdate.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

benitez walter fcupdate

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Wat is dat de laatste tijd toch dat ze hier even komen ballen en dan weer weg willen om persoonlijke redenen? Maar goed, afgezien daarvan, hij heeft ook de nodige punten gekost door vreemde ballen door te laten.. Als je toch opnieuw moet beginnen begin dan inderdaad nu alvast.
+3/-0

11 maanden geleden
En zo gaat alles finaal naar de kloten.
+2/-0

11 maanden geleden
Met Xavi de beste speler dit seizoen.
+1/-1

 
11 maanden geleden
Ja maar die is nu natuurlijk ook pleite en geef hem eens ongelijk.. Die jongen is te goed om zich nu al met zoveel onrust bezig te houden en wil lekker voetballen zonder gezeik en met prijzen.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Dat zullen we moeten afwachten, ik heb geen idee wat Xavi van deze situatie denkt. Iig zal de 2e plaats vastgehouden moeten worden zondag, ander sowieso geen CL, en dat is een reden om langer te blijven..
+2/-0

 
11 maanden geleden
Daar doelde ik ook op inderdaad, geen 2e is geen Xavi meer
+2/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Zo goed vond ik hem niet. Een kerel in de goal, dat was een verademing maar inhoudelijk niet bijzonder, wel degelijk.
Veerman en Xavi (en voordat hij wegging Gakpo) zijn de enige die het niveau omhoog tilden.
+4/-0

 
reactie verwijderd

11 maanden geleden
Benitez werd met veel bombarie aangekondigd, maar hij valt me echt niet mee. Als ze er een goeie prijs voor kunnen krijgen: strik erom!
+5/-0

 
11 maanden geleden
Ik had ook veel meer van hem verwacht, ook hij heeft de nodige puntjes verprutst.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Ik zal Rangers uit nooit vergeten,toen heeft hij bij mij al veel krediet verspeeld. Van de 39 doelpunten tegen in de competitie zaten geen echte blunders meer bij,maar hij pakte ook weinig ‘onhoudbare’ ballen.
+2/-0

11 maanden geleden
Er is een maximum aan het inschrijven van spelers voor competities volgens mij. Is er ook een minimum? We houden niemand meer over.
+2/-0

11 maanden geleden
Ongelofelijk deze reacties. Benitez is, over het algmeen genomen, een uitstekende keeper. In meerdere wedstrijden heeft hij belangrijke reddingen verricht en als je zijn "foutjes" vergelijkt met wat we de afgelopen jaren gezien hebben van Drommel en Mvogo, dan heb ik de hoop dat deze jongen nog een paar jaar in onze goal staat.

Als we Benitez, Veerman en Xavi kwijtraken na dit seizoen, dan staat Stewart voor een onmogelijke klus om vanuit het niets een selectie op te tuigen die kan strijden om het kampioenschap.

Sjongejonge, hoe kan het sentiment rond onze club binnen een paar weken zó ontzettend omslaan...
+5/-1

 
11 maanden geleden
Met zo'n achterhoede is er voor elke keeper weinig aan te doen ,gaan we alweer spijt van krijgen dat hij gaat ..
+1/-1

11 maanden geleden
Tuurlijk er zijn meerdere oorzaken, maar we hebben wel 39(!) tegentreffers dit seizoen. Ik zeg niet dat hij weg mag/moet, maar echt overtuigend vond ik hem nu ook weer niet. Maar is zijn eerste jaar, kan nog komen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Dus dat komt allemaal door de keeper, die 39 tegengoals? Niet door de verdediging die (al jaren) zo lek is als een mandje? Lijkt inmiddels meer op een vergiet dan op een mandje.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Volgens mij begin ik ook met ''er zijn meerdere oorzaken''. Beroerde verdediging, slecht meeverdedigen van de middenvelders etc. Maar in heel veel wedstrijden gaat de eerste (en soms enige) kans er wel direct in. Zoals hier boven al eerder benoemd, niet eens zozeer de blunders, want die maakt hij niet veel, maar hij pakt weinig van deze cruciale ballen. In wedstrijden waarin we onder druk staan en de tegenstander veel kansen krijgt is hij op zijn best. Maar juist in de wedstrijden waar hij weinig te doen heeft laat hij volgens mij toch te veel door.
Nogmaals van mij hoeft hij niet weg, maar hij is niet onvervangbaar lijkt me. En na alle positieve verhalen uit Frankrijk had ik er meer van verwacht.
+2/-0

11 maanden geleden
Voor PSV gewoon een degelijke keeper. Geen wereld top want die gaan niet naar PSV. Zou het jammer vinden mocht hij vertrekken. Er is al genoeg werk aan de winkel. 2de worden en dan hopen dat Simons blijft.
+3/-0

reactie verwijderd

11 maanden geleden
Wat is dit nou, zou doe man er graag bijhouden. Gewoon een goeie, vrij stabiele en ook stoere keeper. Ik houd wel van wat uitstraling op doel. Ik ben ook opgegroeid met Van Breukelen - dat was een blok kracht. Anders dan bijv later Issakson of Drommel. Benitez heeft ook uitstraling
+2/-0

11 maanden geleden
Vorig jaar de keeper met het vaakst de 0 in de Franse competitie en nu vliegen de ballen om zijn oren tegen de ploegen die degraderen. Het lijkt me ook zwaar met een schutterende verdediging voor je, die ook nog eens elke wedstrijd anders is. De verdediging is je basis en die is bij ons zo lek als een mandje. Als vervolgens je trainer in de bekerfinale gaat gokken met een keeper die 3 niveaus minder is zou ik ook weg willen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Bij zijn contractonderhandelingen afgelopen zomer is al aangegeven dat hij de bekerduels niet zou gaan keepen :denk Door Van Nistelrooij afgelopen maand nog bevestigd.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Hmm dat heb ik even gemist. Dan zal er dus ook met Drommel gecommuniceerd zijn dat hij op zeker tweede keeper en bekerkeeper zou worden. En dat het dus niet afhangt van de voorbereiding zoals normaal gesproken.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage