Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV TV: Persconferentie Marcel Brands en Earnest Stewart

24 mei 2023 15:52
Tags

brands earnest stewart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 dagen geleden
Nou, dat kwam lekker uit de verf.
Alleen maar meer vragen. Gisterenavond denken dat alle plooien voor nu glad gestreken zijn, en een paar uur later neemt ruud zijn ontslag. Dat maakt hij aan Stewart bekend, die snelt naar brands, waarna de spelers en staf al geïnformeerd zijn. Lekker hoor...
+1/-0

7 dagen geleden
Wat ik niet snap..

1. Ooijer en later Rutten maken bekend dat ze stoppen als assistent na dit seizoen
2. Spelers stellen hier vraagtekens bij en gaan naar de directie (niet naar Rvn zelf)
3. Directie stuurt de spelers terug naar Rvn voor antwoorden
4. Spelers krijgen antwoord van Rvn

Dit alles gebeurd vóór de bekerfinale

5. Spelers gaan naar de directie met terugkoppeling van het gesprek met Rvn
6. Directie luistert naar spelers (Want veilige werkomgeving)
7. Gesprek lekt uit via een de entourage van een van de spelers en wordt via de telegraaf in de media verspreid

Vandaag: Rvn trekt zijn conclusies na meerdere gesprekken met de directie en besluit per direct op te stappen.


Wat moet er dan gebeurd zijn na de bekerfinale en vandaag dat de spelersgroep alsnog naar de directie stapt met bevindingen van het gesprek?
+2/-0

 
7 dagen geleden
Ja hier ben ik ook wel benieuwd naar. Het lijkt ook wel een emotionele beslissing van RvN. Ben erg benieuwd naar RvN zijn versie.
+1/-0

 
7 dagen geleden
Kan zijn dat er vannacht iets bij hem is geknapt? Die heeft echt niet lekker geslapen lijkt mij.. Ruud van Nistelrooij lijkt mij niet de man om op de gemaakte afspraak van gister terug te komen als het hem lekker zat.
+1/-0

7 dagen geleden (gewijzigd)
Brands gebruikt zoveel woorden zonder iets te zeggen. Hij draait om iedere vraag heen en maakt helemaal niks duidelijk. Ik ben mijn vertrouwen in deze man helemaal kwijt.

Deze situatie is hoe je het wendt of keert zijn schuld. Hij heeft óf de afgelopen weken de situatie tussen staf en spelers compleet verkeerd afgehandeld, óf Ruud heeft het zelf echt te bond gemaakt waardoor het vertrouwen kwijt was. In dat laatste geval is ook Brands weer aan te wijzen omdat hij iemand die zelf aangeeft er niet klaar voor te zijn heeft overtuigd. Hoe je het wendt of keert staat Brands aan de basis van deze puinhoop. Hoe moet dit nou verder?
+2/-0

 
7 dagen geleden
Maar waarom is Ruud uiteindelijk omgepraat, misschien was het wel de beste optie op dat moment, nadat andere geschikte kandidaten hadden bedankt. Schmidt zag het ook niet meer zitten in ons totale flopsport klimaat. Wie durft er nu nog in te stappen bij PSV 1? Volgens mij moet je als trainer een waanzinnige masochist zijn om je vingers nu aan PSV te willen branden. Ben heel benieuwd.
+1/-0

 
6 dagen geleden
Zou het zo kunnen zijn dat Ruud is omgepraat om sponsoren over de brug te krijgen? Immers: een internationale beroemdheid.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanholt abroad benitez bommel boscagli bosz buitenlander cocu crockett feyenoord ghazi guti james jans jansen jong marsch pepi ramalho ron sangare schmidt simons sonny spierings stewart teze til veerman xavi