Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Philipp Max definitief weg bij PSV

26 mei 2023 14:09 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Philipp Max definitief weg bij PSV</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt PSV dat Philipp Max definitief naar Eintracht Frankfurt vertrekt. De linksback was al verhuurd aan de Duitse club en nu voldaan is aan de voorwaarden in het huurcontract wordt hij definitief speler van de club waar ook Mario Götze speelt. Max speelde 117 officiële wedstrijd en won drie prijzen. Naar verluidt ontvang PSV twee miljoen euro.

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

philipp eintracht frankfurt gotze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Ik wens hem alle succes! Na een goed begin nooit meer echt kunnen overtuigen. Ik ben blij met Van Aanholt, is toch van een niveautje hoger.
+7/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Ik sluit me hierbij aan. Jammer dat hij na een sterk begin - waarna ik echt dacht dat we weer een goede verdediger hadden - niet meer heeft kunnen overtuigen. Hetzelfde heb ik trouwens nu met Ramalho…
+6/-0

12 maanden geleden
Alleen die 2 miljoen is aan de te lage kant. Niet omdat hij het nu bij Eintracht goed heeft opgepakt maar omdat hij bij psv veel heeft gespeeld, prijzen heeft gepakt, in zijn eerste jaar veel assists en goals heeft gemaakt en hij altijd wel ergens in beeld zat voor het Duitse nationale elftal (eerste 40 ofo?)
+3/-0

 
12 maanden geleden
Hij speelde bij PSV waanzinnig goed. Toen werd hij opgeroepen voor Duitsland, speelde een interland tegen, ik meen Spanje, werd aan alle kanten voorbij gelopen (6-0 ofzoiets) en was het bij ons ook klaar. Of alle lucht uit de band was.

Maar desondanks, viel erfolg Philipp
+1/-0

 
12 maanden geleden
Inderdaad aanvallend goed. Verdedigend altijd matig. Aanvallend was de lucht eruit na zijn coronabestemming. En verdedigend werd het nog minder en was hij altijd te laat en stond hij altijd aan de verkeerde kant. Ook was hij zowel aanvallend en verdedigend heel voorspelbaar. Toen ze hem kenden was hij makkelijk te bespelen.
+1/-0

12 maanden geleden
Ook een speler die eigenlijk uitstekend is begonnen en gaandeweg verder en verder weg is gezakt. Lijkt wel een PSV ziekte dat iedereen hier inzetsloos slappe hap speelt met gebrek aan basis techniek. Met van Aanholt hebben we een prima vervanger binnen en nog wat centen gekregen voor het nieuwe elftal. Feyenoord heeft al wel aangetoond dat je met weinig geld veel kan bereiken.
+6/-0

12 maanden geleden
O ja, die hadden we ook nog. Grote tegenvaller en inschattingsfout. Ik zag al snel dat hij niet echt kon verdedigen maar dacht, hebben we in Nederland nu echt een goede verdediger nodig of hebben we dan eigenlijk meer behoefte aan een halve aanvaller op de flanken. Verkeerd ingeschat door mij. Zeker toen zijn Duitse vrienden weg waren bleef er weinig over.
+1/-0

12 maanden geleden
Het klotenieuws blijft zich maar opstapelen (geintje 😉)
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage