Transparent
Inloggen
Sluiten

Hans Kraay jr.: 'Er lopen daar echt een paar achterbakse hondenkoppen'

28 mei 2023 11:48 - Goedemorgen Eredivisie
Foto: Pro Shots

Hans Kraay jr.: "Er lopen daar echt een paar achterbakse hondenkoppen"; image source: Pro Shots

Zondagochtend werd bij Goedemorgen Eredivisie teruggeblikt op het opstappen van Ruud van Nistelrooij. Voormalig PSV'er Stan Valckx speelde zelf nog met Van Nistelrooij en kent hem goed. "Aanvankelijk was hij blij met dat stuk in De Telegraaf. Hij wilde dat gaan gebruiken om de selectie op scherp te stellen", aldus Valckx.

De voormalig speler en technisch directeur ging verder: "Daarna kwam dat gesprek met Marcel Brands en Earnest Stewart. Toen proefde hij te weinig vertrouwen vanuit de directie. Er werd geroepen dat het code rood was en er veel dingen niet goed waren. Hij heeft er nog een nacht over nagedacht en besloten te stoppen. Ruud had niet het gevoel dat de spelers zich niet achter hem schaarden. Het merendeel van de spelers steunden hem wel. Maar toen Ruud begreep dat de directie en staf hem liet vallen, was dat voor hem een grote teleurstelling."

Hans Kraaij jr. bevestigde de geruchten dat Van Nistelrooij eerder al had willen opstappen. "Na de nederlaag tegen Twente wilde hij al stoppen", zo gaf hij aan. "Een paar keer heeft hij al het gevoel gehad dat hij wilde stoppen en hij erg twijfelde. In een paar spelers is hij ook heel erg teleurgesteld. De zaakwaarnemers hebben het gelekt naar De Telegraaf, maar dat komt door die spelers. Hij weet precies welke spelers dat zijn."

Hans Kraay jr. bevestigde de geruchten dat Van Nistelrooij eerder al had willen opstappen. "Na de nederlaag tegen Twente wilde hij al stoppen", zo gaf hij aan. "Een paar keer heeft hij al het gevoel gehad dat hij wilde stoppen en hij erg twijfelde. In een paar spelers is hij ook heel erg teleurgesteld. De zaakwaarnemers hebben het gelekt naar De Telegraaf, maar dat komt door die spelers. Hij weet precies welke spelers dat zijn."

De verslaggever van ESPN snapt de reacties dan ook niet van degenen die zeggen dat Van Nistelrooij nog een paar dagen had moeten wachten. "Die snappen het echt niet. Je kan niet vijf dagen wachten als een dolk in je rug wordt gestoken. Dan wacht je niet eens vijf seconden", zei hij daarover. "Gewoon wegwezen. Je wil dan niet meer met die gasten werken, want er lopen daar echt een paar achterbakse hondenkoppen. Zoals overal."
Tags

nistelrooij hans hondenkoppen kraay telegraaf gelekt twente valckx brands code dolk earnest eredivisie espn goedemorgen kraaij merendeel proefde schaarden seconden steunden stewart wegwezen zondagochtend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ach, nu moet iedereen er even een plasje over doen?
Laten we ons maar focussen op de pot vanmiddag.
Misschien daarna maar eens een belletje naar Van Bronckhorst, lijkt me best wel geinig (heb het liefst Jonk, maar dat zal wel niet gebeuren).
+2/-0

1 jaar geleden
De gehele waarheid zal waarschijnlijk niet boven tafel komen. De betrokkenen zullen allen hun straatje een beetje schoon vegen. Jammer dat het zo gelopen is. Nu de focus op AZ. Er is nog maar een opgave: 2de plaats, tweede plaats. Niet meer maar zeker ook niets minder.
+1/-0

1 jaar geleden
Iedereen heeft gewoon een aandeel in dit verhaal. Het is zo flauw om naar elkaar te wijzen. Je moet allemaal je verantwoordelijk nemen. Er was blijkbaar genoeg op elkaar aan te merken. Wat dat betreft is het opstappen door van Nistelrooij de beste beslissing. Er was ook geen voldoende draagkracht om door te gaan. PSV moet nu nooit meer voor een onervaren trainer gaan.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Onervaren trainer? Makkelijk excuus. Onder Ruud heeft PSV de tweede plaats gehaald. Weet jij wat door het bestuur aan Ruud is beloofd om hem over te halen?
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Aan blaaskaak Kraay moet je niet zoveel aandacht schenken
+6/-0

1 jaar geleden
Hans moet een beetje op zijn woorden letten.
Tussen hondenkoppen en dreigementen van rollen de koppen zit maar weinig verschil.
+3/-2

1 jaar geleden
Hans Kraaij heb ik nog nooit positief over PSV kunnen betrappen dus die zal alle aanleiding om dit sentiment te voeden aangrijpen.
Parodie op een journalist, parodie op een verslaggever, parodie op een voetballer en vooral een parodie op zichzelf
+4/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

advocaat akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko bayern bergwijn brobbey doeki engeland espn feyenoord gerets koki oost pepi poster ring rivaal ruilen shevchenko skipper tillman tilman vaio voetbalprimeur wanner